Zeer blij verrast dat er een handgeschreven kaartje bij mijn bestelling zat en zeker door wat erop stond. De seabutter die ik had besteld was op. Ze hadden alleen nog de grote verpakking en die hebben... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Wat een top producten. Ik heb de avocado, jojoba, rosehip en casteroil voor gezicht en haar aangeschaft. Allemaal even heerlijk! Na een duidelijke uitleg via mail, op mijn vraag welke producten... もっと見る
企業が回答しました
Ik had me met een product vergist en vroeg of het mogelijk was te ruilen . Dit was mogelijk wel op eigen kosten. Het product moest in originele staat geretourneerd worden. Onverwachts ontving ik 10%... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Shop bij ons pure en biologische verzorgingsproducten voor je huid, haar en lijf. Voor net dat beetje Møre. Edit
連絡先
Groningen, オランダ
- info@morenatural.nl
- morenatural.nl
Heel snel geleverd
Heel snel geleverd, heel professioneel en de producten zijn echt wel heel zuiver en er zat nog een klein cadeautje bij..altijd leuk!

More Natural からの回答
Hele fijne benadering met een lief…
Hele fijne benadering met een lief persoonlijk geschreven kaartje bij een netjes verzorgd pakketje. Helemaal top!

Geweldige kleipoeders
Hele lieve eigenaresse die contact houdt met de klanten. Snelle levering en mooie producten.
Heel erg blij mee.

More Natural からの回答
Zeer tevreden, producten zien er mooi uit!
Ik heb de 100% pure koudgeperste jojoba olie gekocht, de mouthwash en de 3 kleimaskers. Ik ben zeer tevreden over al mijn producten! Een hele goede prijs/kwaliteit verhouding en doet wat het beloofd. Sinds ik de jojoba olie iedere avond gebruik is mijn huid zachter, soepeler en meer gehydrateerd. Wel is mijn huid na de kleimaskers een klein beetje rood/gevoelig. Dit klaart op in een uurtje en zie duidelijk een mooi resultaat!

More Natural からの回答
Product is netjes en snel afgeleverd.
Product is netjes en snel afgeleverd.
En de baardolie bevalt erg goed!
Met een hand geschreven kaartje geven jullie het ook nog een persoonlijke touch.
Bedankt en ga zo door:)

Mooie flesjes
Mooie flesjes, plasticvrij verpakt en met een handgeschreven kaartje. Heel leuk!

Uitstekende service en producten
De bestelling heb ik snel ontvangen en de oliën zijn van goede kwaliteit. Echt een aanrader! Ik ga hier vaker bestellen.

Goede prijs
Goede prijs, snelle levering, en kreeg een extra flesje olie er bij. Ik Koop hier liever dan bij bol... Super service!!

Marokanse lava klei besteld
Marokanse lava klei besteld , super snelle levering , vriendelijke klantenservice, en het product is gewoon top , meteen uitgeprobeerd en ben super tevreden, zeker een aanrader

Hele goeie service
Hele goeie service, snelle levering, persoonlijk briefje en een extra sample gekregen!! Heel blij mee!
Geweldige webshop met persoonlijke aandacht
Eens in het half jaar doe ik een bestelling. De oliën zijn van super kwaliteit! Naast natuurlijke producten kopen, vind ik het belangrijke om kleine ondernemers te steunen. Het pakje wat je dan thuis krijgt met een handgeschreven bedankje is een mooie bonus en laat zien dat er aandacht is voor elke bestelling. Keep up the good work! Ik ben fan!

More Natural からの回答
De argan olie die ik bestelde is heel fijn en trekt heel snel in. Het pakketje was er de volgende dag al.

Mango boter
Heel mooi product de mango boter. En kreeg het al meteen de volgende dag in huis, wat ik een super service vind. Top

snelle levering
snelle levering, vriendelijke klantenservice, prijs viel mee vergleken met anderen

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。