Dejlig og hyggeligt sted med gode sandwich, juice, kaffe og kager. Hyggelig atmosfære og et pusterum i hverdagen. Har været her flere gange og kommer gerne igen snart. Til jer der giver dårlig anmel... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Sagsøger andre firma for at få rettighed på navnet mormor Firmaer der er mange 100 km væk. Du må have fået storhedsvanvid. Usmageligt ootræden. Vil ALDRIG NIGENSINDE STØTTE SÅDAN ET STED. FØJ.... もっと見る
Rigtig dårlig oplevelse! Sur ældre dame med 0 sans for service! Spurgte venligt om jeg kunne oplade min mobil efter jeg havde bestilt og fik et surt og spidst svar, det koster 10 kr! Aldrig har... もっと見る
Jeg har aldrig været på mormors, så har bestemt ingen holdning til hverken mad, lokaler eller betjening Men jeg synes det er småligt når de pudser advokat på en lille café i Jylland som også har ka... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
MORMORS cafe, et lille helle i københavn. Blomstret tapet, fred og ro, i stedet for stress og jag. Kærlighed til hjemmebag, god kaffe og lækre sandwich.
デンマーク
- mormors.dk
Dejligt smørrebrød og god service
Ærgerlig oplevelse
Onsdag den 15. Januar besøgte min kone og jeg Mormors i Bredgade. Vi fik scones, og de var ret gode. Og så fik vi en caffelatte og en cappucino. Og kaffen var virkelig ringe. Den smagte af gammel kaffe. Vi bad om 2 nye og jeg så ekspedienten lave de nye og portafilteret blev slet ikke tømt. Der sad en masse gammel kaffe. Og jeg måtte fortælle dem ø, at alt skulle bankes ud. Og mælken smagte kogt, og temperaturen på det kogte vand var umiddelbart for varmt! Så ingen god oplevelse. Heller ikke med de nye to kopper kaffe. De var lidt bedre end de første to. Ærgerlig oplevelse. Og trak de gode scones ned. Vi gad ikke kritisere de to nye kopper, så vi gik…
Det var nemmere hvis vi ikke var der
Det var nemmere hvis vi ikke var der . 45 min før lukke tid gad de ikke producere en sandwich. Top flabet og ugideligt personale. Dårlig kvalitet af mad . Vi kommer aldrig igen
Elendig service
Elendig service
De gider egentlig slet ikke have kunder, efter at have stået og ventet i meget lang tid på der kom en der kunne tage mod bestilling satte jeg mig på en stol, der kom flere ind i caféen og da der kom en rejste jeg mig og da hun spurgte hvis tur det var sagde jeg det var mig men at jeg lige havde sat mig og ventede, hvortil hun surt svarede at bestilling og betaling foregik ved disken(undskyld mig men det kræver vel der er nogen der kan betjene en) jeg sagde ikke noget for ikke at lave en dårlig stemning men købte bare 2 sodavand til 74 kr, for den pris skulle man så tro man fik et lille smil, men nej, så vist helst vi bare skred, mens vi sad der gik en ældre dame rundt og ryddede op, der stod flere kunder og ventede men hun ignorerede dem bare, der var da også flere der bare gik igen
Næste gang finder vi et sted der gerne vil have kunder
Ubehagelig ejer og det smitter af på…
Ubehagelig ejer og det smitter af på ansatte. Taler grimt til kunderne og er nærmest irriteret over, at der er kunder i butikken og at de spørger om noget.
Støt hellere mindre lokale bagerier/café'er - MORMORS er et forfærdeligt sted.
Rigtig dårlig oplevelse!
Rigtig dårlig oplevelse!
Sur ældre dame med 0 sans for service!
Aldrig har vi oplevet at skulle betale for at oplade sin tlf. som gæst
Kedelige kager og oplevede stedet som beskidt!
Forfærdelig kundeservice og gamle kager!
Var med min mor på Mormors og fik en stenhård kage, der må have været flere dage gammel. Da min mor spurgte, om det kunne være rigtigt, fik hun bare at vide at hun skulle vente og de ville finde en løsning. Tjeneren vendte aldrig tilbage, og da vi spurgte igen, fik vi at vide, at vi bare kunne gå. Forfærdelig manager og behandling af kunder!! Støt ikke dette sted!
Støt ikke denne virksomhed
Sagsøger andre firma for at få rettighed på navnet mormor
Firmaer der er mange 100 km væk.
Har været på Mormors mange gange og det…
Har været på Mormors mange gange og det har altid været hyggeligt. Men i dag blev vi betjent af en ung træt mand, der tydeligvis ikke havde lyst til at være på arbejde. Han tabte på et tidspunkt brødkniven på gulvet og lagde den straks op på skærebrættet igen. Jeg spurgte om han vil undlade at skære vores sandwich ud med den kniv, hvortil han svarede at han lige havde vasket gulvet for 10 min. 😂 Han tilføjede derefter " Hvor er det synd for jer" En kollega overtog dog hurtigt og lagde kniven til vask (håber jeg) Hun sagde at det selvfølgelig er det eneste rigtige at gøre. Men Øv en ærgerlig oplevelse.
De bedste sandwich.
De bedste sandwich og en lækker chai latte 👌🏼
Nu er det anden gang jeg er her, og kommer helt sikkert igen.
God sandwich i beskidte omgivelser
God sandwich i beskidte omgivelser .
Vi fik nogen gode sandwich og til rimelige priser . Men overalt i caféen er der meget støvet . Under den hæklede bordløber var der kage krummer fra meget lang tid , det var bestemt ikke fra samme dag .
Vil gerne komme igen , men der skal gøres rent først .
Rigtig god kaffe
Rigtig god kaffe!
Kaffen behøver ikke at være god, når man hælder mælkeskum og andet i den, men den sorte kaffe er virkelig god.
Det er mega ulækkert at sagsøger alt og…
Det er mega ulækkert at sagsøger alt og alle for at bruge navnet ...mormor.... bliver det næste at man ikke må være "mormor" men skal hedde "bedstemor"???? Skam jer.
Total ringe service bestiller bord få…
Total ringe service bestiller bord få bekræftelse når man så møder op er der ikke plads total ringe service
HavDe jeg kunne gi 0 var det gjort
Sjovt, hyggeligt og helt unikt sted
Virkelig sjovt og hyggeligt sted - helt unikt med den fantastiske mormorindretning!
Dejlig mad og fint kageudbud. Menuen er ikke overvældende stor, men hellere lidt, men godt.
(og bemærk, at alle dårlige anmeldelser udelukkende handler om advokatstrid, hvilket ikke vedrører Trustpilot-anmeldelser, virkelig irriterende for os andre, når vi prøver at finde ud af, hvor mad og service er god. Vi skal nok selv finde ud af, hvor vi ligger i advokatstriden, på andre medier)
Jeg kan ikke give nul stjerner
Jeg kan ikke give nul stjerner. Det ville jeg gerne. Jeg var forbi forleden. Der er møgbeskidt og maden er ikke pengene værd. Jeg kommer absolut ikke tilbage
Super hyggelig oase i indre København…
Super hyggelig oase i indre København med god kaffe og kage som mormor lavede dem.
Her mødes turister og lokale, og af og til også en verdensstjerne eller to - tjek de mange fotos, som mormor har hængt op igennem årene.
Sandwiches og kager er 100% friske og hjemmelavede. Og hendes smoothies er helt vildt lækre.
Der findes kun én Mormor, og hun har ligget hér i Bredgade siden min lille knægt og jeg begyndte at komme i caféen omkring 2005. Da der stod 3 træstole og 2 lænestole, for mere var der ikke plads til.
Det er en fortjent succes, og så må vi farmødre jo finde på andre navne hvis vi vil åbne caféer. Det er ikke Mormors skyld, at andre, der er blevet inspireret, ikke har gidet tjekke op på rettighederne.
PS: Sjovt at se hvordan anmelderne på Tripadvisor ikke klager over forplejningen - men de har måske aldrig været hos Morfar i Jylland.
Kan se mange bedømmer stedet pga
Kan se mange bedømmer stedet pga. En advokat tvist.
Det er ikke meningen med Trustpilot!!!!
Det skal bedømme service og oplevelser!!!!
Stedet yder en ganske fin service overfor sine kunder
Dejlig og hyggeligt sted med gode…
Til jer der giver dårlig anmeldelser til denne café og som ikke har været her burde skamme sig. Selvfølgelig vil man til erhverv tid passe på sit navn også hvis det er lang væk. Det er ikke anderledes når en opfinder får patent på en opfindelse, her bliver man også rasende når man i Kina laver kopier.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。