Jeg har ventet i en måned nu og min varer er ikke ankommet endnu simpelt dårligt vil ikke råde jeg til at købe herfra det er et fup det hele
レビュアーのコメントを見てみましょう
Kjøpte: Second Female Herrin knit volcanic ash. Tok den i small da ville ikke ha den så stor. Bruker normalt M/L. Passet utmerket fortdatt vid nok men ikke spm et telt samt fin lengde! Kvaliteten på u... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Er du på jakt etter den perfekte garderoben? MØST i Vestnes er stedet for deg. Vi er et MØST for godtfolk som verdsetter stil og kvalitet, og tilbyr klær for ungdom, dame og herre.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Veldig kjapp levering!
Kjempe fornøyd!
Var litt skeptisk i starten Kjenner ikke dette firmaet. Ingen grunn til det. De var helt fantastiske! Varene kom akkurat slik som planlagt. Godt fornøyd med genseren jeg mottok. Snakket med kundeservice underveis. De svarte på mine spørsmål raskt og virkelig hjalp meg. Alt i alt problemfritt kjøp. Er veldig fornøyd. Kan virkelig anbefales!
Det var veldi bra
Super service og rask håndtering og…
Super service og rask håndtering og sending av online-bestilling♥️ God hjelp underveis.
Fikk tilsendt feil vare
Jeg bestilte en bukse i str S og fikk tilsendt str L. Jeg måtte betale 69 kr for frakt for å returnere varen.

MØST からの回答
Enkelt og bestille og kjapp levering av…
Enkelt og bestille og kjapp levering av bestilt vare. 👍👍👍
Flott vare kjapt levert!
Lette etter en god, oversized, strikket genser og kom tilfeldigvis over nettsiden til Møst. Forelsket meg totalt i en genser og innen dagen var omme var genseren sendt. 2 dager etter var den hos meg. Her kommer jeg til å bestille igjen.
Bestilte meg en kåpe fra deres…
Bestilte meg en kåpe fra deres nettsted, fantes ikke størrelsesguide og tok sjansen på str L, den ble dessverre alt for stor i frontpartiet. Leste meg opp på retur på deres hjemmeside, det står tydelig at handler du for mer en 1200,- er det gratis frakt, kåpen kostet 1299,-, retur skal betales av kunden selv. Jeg ringte innehaveren for å forsikre meg om hva som gjaldt når jeg skulle ha en mindre størrelse, hvis jeg skulle bare skulle bytte størrelsen til en str M skulle hun ta kostnaden. Skulle jeg sende kåpen i retur måtte jeg ta kostnaden, noe jeg er enig i, men ikke kostnaden ved frakt for å bytte størrelsen. Jeg oppsummerte på telefon for å sikre meg at jeg fikk dekt returkostand at hvis str M også ikke passet, skulle frakten selvfølgelig påkostes av meg, men siden det gjald bytte av samme kåpe at hun skulle. Vi avtalte at jeg skulle legge inn en ny bestilling med kåpen i str. M, Jeg sendte str L tilbake, jeg betalte frakt på 169,- og ringte innehaver på nytt og spurte hvordan jeg fikk utlegg for returen, da sa hun at hun ikke ville dekke returkostnaden. Hun sa det står tydelig på nettsiden, jeg sa at det var derfor jeg ringte henne for nettopp å dobbeltsjekke det om det også gjaldt bytte av størrelse, jeg prøvde å argumentere for at det står på nettsiden`` handler du for mer en 1200 kr noe jeg gjorde er det gratis frakt hos Møst. Hvis jeg nå skulle fått kåpen i M og den var for trang, er fraktkostnaden skyhøy for meg og det vil bli en alt for dyr kåpe. Hun sier hun har betalt frakt, en jeg har utgifter på 169,- og ingen kåpe. Jeg tørr ikke å handle hos Møst da man kan risikere vanvittige kostnader hvis man må bytte til andre størrelser. STYR UNNA!
Rask leveranse
Kun 1,5 dag etter bestilling lå pakken i postkassen. Super rask levering og godt pakket inn.
Veldig fornøyd med jakken
Veldig fornøyd med jakken
Og utrolig hjelpsomt personal
Kommer til å handle her igjen bare +++ og anbefales på det sterkeste 😊
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。