レビュアーのコメントを見てみましょう
Fin måde at hjælpe miljøet. Motatos er ikke nødvendigvis billig, men der er et meget spændende skiftende sortiment, det er nem at handle. Og så kan man selv bestemme hvordan man vil have det tilsendt... もっと見る
Det er altid spændende at gå på opdagelse hos Motatos. Det værste er, man næsten altid finder noget,man ikke kan undvære.
Der er masser af spændende og et kæmpe udvalg af varer i alle varegrupper til rimelige penge.Det kan godt virke lidt uoverskueligt, hvis man leder efter noget bestemt. Du skal have god tid til at få... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Motatos blev grundlagt i 2012 af tre hjerter i brand, dengang under navnet Matsmart. Ulf, Erik og Kalle kunne se, hvordan god, spiselig mad blev smidt ud, og de besluttede sig for at gøre noget ved det. Derfor åbnede de en butik i en kælder og lancerede en hjemmeside ved hjælp af et onlineværktøj til 40 dollar. De brugte dage og nætter på at pakke kasser, og den lille virksomhed voksede og blev en bevægelse, der fik tilbudsjægere og klimahelte fra nær og fjern til at arbejde i den gode sags tjeneste. I dag kalder de sig Motatos. Hvilket i sig selv fungerer som en slags produktpræsentation. Og domænet var ledigt og kostede ikke så meget. Ligesom vores produkter.
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Grå chokolade, harske nødder, halvklam oplevelse
Grå chokolade, triste produkter.. og de er faktisk ikke væsenligt billigere end i almindelige supermarkeder. Hvem skummer fløden for salg af storskrald? Jeg håber seriøst I giver et ordentligt bidrag til u-hjælp
Det er altid spændende at gå på…
Det er altid spændende at gå på opdagelse hos Motatos.
Det værste er, man næsten altid finder noget,man ikke kan undvære.
Altid gode sager.
Fantastisk koncept.
Fantastisk koncept.
Med vores priser i Danmark er det skønt at kunne bestille fra Sverige 🙏.
Min pakke var en anelse tung, så buddet var så hjælpsom med at bære det ind

Motatos Danmark からの回答
Mange vare og de fleste til rigtig gode…
Mange vare og de fleste til rigtig gode priser. Hurtig levering 🚚

Hurtig levering gode vare
Jeg har ikke modtaget min pakke
Jeg har ikke modtaget min pakke, Bring kan ikke lavere til den rigtige adresse som jeg har skrevet på pakken.

Motatos Danmark からの回答
Nemt at finde rundt på hjemme siden
Nemt at finde rundt på hjemme siden. Hurtig lev. godt informeret om ordre bekræftelse afsendelse mm

Godt og billigt.
Godt og billigt.
Har anbefalet jer til mange af mine kollegaer og venner.
Fin måde at hjælpe miljøet
Gode varer
Altid god varer og hvis der opstår et problem deres kunder service orden den med det samme.

Motatos Danmark からの回答
Gode varer ikke noget at sætte en…
Gode varer ikke noget at sætte en finger på og hurtig levering

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。