䌁業情報

1. メディア コンサルタント
  2. 商業写真家

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Styrk dit brand med Motion Media. Når du vil fortÊlle, hvem du er - fange Þjeblikket til dit event - vise dit produkt - lave effektive kampagner.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

lÊs det her inden i vÊlger at handle

lÊs det her inden i vÊlger at handle med motion media

Lawrence er fuldstÊndig kold. Jeg skulle have mit content d 4 november, jeg får en mail hvor der står datoen er rykket til d 12. Uden videre forklaring

Jeg ringer til lawrence som siger at modellen er blevet syg, alt okay siger jeg, det kan ske.

Det bliver d 12 november og stadig får jeg ingenting, og nu er der noget galt med mine filer åbenbart, men jeg får at vide at jeg får det med sikkerhed imorgen altså d 13 november.

Og jeg har ingenting fået, udover det, så har lawrence slukket hans telefon og taget på ferie, så de er virkelig ligeglade med deres kunder. Det er en rigtig ubehagelig måde at blive behandlet på, pengene har de fået, men jeg har intet content fået.

Det her er en advarsel til alle andre, tÊnk jer om inden i får lavet videoer hos Motion media!

2025幎11月14日
5぀星のうち5の評䟡

Vi hos Webshopskolen har fået lavet

Vi hos Webshopskolen har fået lavet over 400 projekter hos Motion Media. Jeg har helt Êrligt prÞvet stort set samtlige danske content bureauer - i hvert fald 25-30 stks. Og Motion Media er suverÊn bedst kvalitet, og deres content performer, både på paid og organisk. KÊmpe fan - og så er de bare super flinke.

2025幎5月13日
5぀星のうち5の評䟡

Kan varmt anbefale Motion Media!

Motion leverer altid hÞj kvalitets content til en konkurrencedygtig pris og er super professionelle hele vejen igennem. Hvis man Þnsker det er de også en fantastisk sparringspartner til idéudvikling og koncept udvikling. Vi har arbejdet sammen på mange projekter efterhånden og kan kun varmt anbefale dem til andre!

2025幎5月1日

FÞrstevalget til videoproduktion

Vi har i PLM Group samarbejdet med Motion Media siden 2023, og de er altid vores fÞrstevalg, når det kommer til videoproduktion. Uanset opgaven leverer de et resultat, der overstiger vores forventninger.

Vi har haft fornÞjelsen af at bruge dem til en lang rÊkke projekter i bÃ¥de vores svenske og danske afdelinger – alt fra brandvideoer og droneoptagelser til eventvideoer og kundecases. De leverer altid hÞj kvalitet og er super professionelle i deres tilgang.

Det, der virkelig adskiller dem, er deres engagement. De er ikke blege for at rejse tvÊrs gennem landet for at få det rigtige skud og går altid den ekstra mil for at sikre, at alt spiller. Deres team er ekstremt hjÊlpsomt, fleksibelt og let at arbejde sammen med, virkelig en fornÞjelse hele vejen igennem.

2025幎5月1日
5぀星のうち1の評䟡

Creation of content

I am beyond furious with Motion Media. I trusted them with my product and content creation, and what I got in return is absolutely unacceptable. First off, it took them over TWO MONTHS to send my product back to me. When I finally got it, it was scratched to hell and completely unsellable. Not only that, but the content they created was absolute garbage—nothing like what was promised, and nowhere near the quality I expected.

To top it all off, when I reached out to them about the damage and the poor content, they flat-out refused to take any responsibility. They didn’t give a damn about the mess they made, and I was left to deal with the fallout. This experience has been a total nightmare, and I would warn anyone considering working with them to think twice.

2025幎2月1日

BÀsta gÀnget

BÀsta gÀnget! Det Àr alltid proffsigt och trevligt att arbeta med motion media. Det Àr stor fokus på att modellen kÀnner sig vÀlkommen och bekvÀm, och man mÀrker verkligen att det Àr fina roliga mÀnniskor som jobbar dÀr. Ovansett vem man jobbar med på dagen så Àr det en fest! Super duper bra!

2025幎2月24日

Super god service

Super god service, og nogen skÞnne mennesker bag Motion media!

De er ekstremt idérig, og har nogen skÞnne lokaler som passer perfekt til et hvert shoot. Kan klart anbefale at arbejde sammen med dem!

2025幎2月4日

Bedst contentbureau EVER

Jeg har lige modtaget mit fÞrste stykke content fra Motion Media og jeg er seriÞst blown away af hvor godt det er!

Der er tale om 10/10 kvalitet og eksekvering både på billeder og videoer! Nu har jeg ikke launched videoerne som ads endnu, men de kommer 100% til at konvertere ekstremt godt!

Her er alle grunde til Motion Media er det bedste contentbureau i Danmark:

1) Deres billeder er knivskarpe
2) Deres annoncevideoer er ekstremt gode og de forstår hvad der skaber salg
3) De kan også hjÊlpe med andre ting. F.eks. har de skaffet mig en god lÞsning til 3D-animationer.
4) Anine, Nicklas, Michael og Luna er rigtig sÞde.
5) Deres modeller er også sÞde og virkelig professionelle!
6) De er hurtige og effektive

Jeg har arbejdet med flere andre contentbureauer, og her bliver man opkrÊvet ekstra for alting, tingene tager langt tid, hvis der er et eller andet småt, man vil have lavet kan man ikke få det, fordi det ikke står i kontrakten, og kvaliteten er også ofte lavere.

Derfor har jeg allerede nu valgt at investere meget mere i yderligere samarbejde med Motion Media.

HÞjeste anbefalinger herfra!

2023幎4月14日

Danmarks fÞrende produktionsselskab 📈

Kan kun give mine varmeste anbefalinger til Nicklas Starcke og resten af teamet bag Motion.

Motion har hjulpet mig med content produktion til flere af mine egne og mine kunders projekter hos Avci ApS

Sublim kommunikation og et dedikeret team, er hvad der kendetegner Motion (Samt content produktion, som altid går over ens forventninger)

Man kan mÊrke deres stÊrke passion for hvad de laver, og det afspejles også I deres arbejde

/ Mahsun 👋🏌

2021幎9月18日

5-stjerner!!

Vi har forsÞgt, at lave vores egne videoer uden held men efter, at jeg blev henvist til Nicklas fra MotionMedia er det lykkedes at producere nogle fede reklamevideoer som vi er meget glade for. Videografen er super professionel og leverer altid god kvalitet uden, at det ÞdelÊgger vores lille marketings budget. Jeg anbefaler alle i mit netvÊrk, at bruge MotionMedia. Oliver - OB Revision

2020幎6月3日
5぀星のうち5の評䟡

Vores content er blevet taget til nye

Vores content er blevet taget til nye hÞjder. Vi indgik et samarbejde hos Dreaminfluencers med Motion Media på abonnement og vi er lykkelige for samarbejdet. Der er styr på det hele når man er ude på shoots og der bliver hele tiden sparret om ideer og så er man med i den kreative process når der skal redigeres. Varmeste anbefalinger herfra!

2020幎5月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス