䌁業情報

1. バむク備品・アクササリヌ専門店
  2. モヌタヌ スポヌツ専門店

圓該䌁業による蚘述

MotoMerce is dé Nederlandse specialist in premium motoraccessoires. Wij maken jouw rit slimmer en zorgelozer met doordachte producten en solide service.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Op de motorbeurs een motomerce

Op de motorbeurs een motomerce applecarplay aangeschaft.
zeer goede rustige uitleg, gelijk 2 extra acc aansluitbedrading besteld.
2 dagen later netjes een bericht dat levering daarvan wat langer ging duren, maar als ik ze perse snel nodig had in overleg een andere oplossing gezocht werd.(was in mijn geval niet nodig)
Ondertussen wel de CarPlay getest en werkt voor mij uitstekend, ook de zichtbaarheid met de zon vol op het scherm is prima.
Voor mij is het dus duim omhoog voor zowel bedrijf en product.

2026幎2月22日
5぀星のうち5の評䟡

Het is een hele leuke aanvulling op je

Het is een hele leuke aanvulling op je motor , ik heb hem zelf ingebouwd op een andere plek dan het stuur . Tis ff wat denkwerk en een handige zwager in de laswerk werkzaamheden maar hij zit mooi boven de tellerklok. Voor dat geld zou ik hem gewoon op je motor zetten , echt een koopje

2026幎2月22日

Mooi deugdelijk praktisch apparaat

Apparaat besteld- volgende dag al binnen.
Zat geen handleiding bij of zo, maar de verpakking en wat erin zit is compleet en wijst zichzelf. Verder is in werking stellen en installeren echt zonder problemen en zo simpel als het lijkt en alles doet het meteen. En dat wekt vertrouwen. Vanaf rit 1 ermee alle gemak.

2026幎3月4日

Bedankt voor je review!

We lezen dat je geen handleiding hebt gezien. Op de achterkant van onze verpakking staat een QR-code die je kunt scannen. Via deze QR-code kom je direct bij de gebruikershandleiding uit.

We nemen je feedback uiteraard mee en gaan kijken hoe we dit nog duidelijker en zichtbaarder kunnen maken.

Super fijn dat je verder tevreden bent! :)

We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen bij MotoMerce!

Duidelijke uitleg van het materiaal

Duidelijke uitleg van het materiaal
MotoMerce staat voor kwaliteit
Fijne mensen om zaken mee te doen
ga zo door

2026幎2月27日

5぀星のうち5の評䟡

Ben al een tijdje aan het kijken voor

Ben al een tijdje aan het kijken voor een navigatie voor mijn motor heb gekeken naar Garmin en Tom tom die zijn goed maar niet goedkoop nadeel daar van is dat niet alle apps er mee werkt dus kwam ik bij Android CarPlay heb daar een paar bekeken chigee en de carpuride die zijn ook mooi maar wel chinees en de motomerce komt uit Nederland ze zijn allemaal bijna het zelfde werken goed met mijn apps maar als er iets mee is is het net wat fijner dat de man of vrouw waar je mee belt je gewoon kan verstaan

2026幎2月20日

Beste meneer Smits,

Bedankt voor uw aankoop op de MOTORbeurs in Utrecht en uiteraard uw review!

We hopen u snel weer te zien bij MotoMerce!

5぀星のうち5の評䟡

DHL bleef de levering telkens

DHL bleef de levering telkens verplaatsen. Nadat ik contact had opgenomen met Motomerce, hebben zij dit uitstekend opgepakt. Uiteindelijk heb ik het product zelf in Friesland mogen ophalen omdat ik toch in de buurt was. De service was echt top en er werd goed meegedacht. Zeker een aanrader, ik zou dit bedrijf absoluut aanbevelen.

2026幎1月16日

MotoMerce からの回答

Bedankt voor je review! We zien je graag terug bij MotoMerce.

5぀星のうち5の評䟡

De kwaliteit van de Balaclava is top

De kwaliteit van de Balaclava is top! Super zacht en niet te dik voor onder de motorhelm. Hij is ook perfect voor het rijden met oortjes!

2025幎12月22日

Super tevreden!

Producten van topkwaliteit en ook nog eens snel geleverd, écht een aanrader!

2025幎12月21日

5぀星のうち5の評䟡

Hele aardige en goed klantenservice

Hele aardige en goed klantenservice! Zeker een aanrader voor je motor spullen!

Apple CarPlay nu ook voor op de motor Apple motor play gister geïnstalleerd en werk top.

2025幎11月6日

Prima bedrijf

Prima bedrijf , goede service , goede spullen en eveneens goede prijs . Ik had al vaker ergens anders gekocht en af en toe problemen met de levering. Maar ik ga vanaf nu niet meer naar een ander . Vriendelijke eigenaar ook , geeft graag informatie .

2025幎11月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス