䌁業情報

4. バむク アクセサリヌ専門店
  5. バむク備品・アクササリヌ専門店
  6. 自動車郚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Waterdichte Motorhoezen ✓ Hittebestendig ✓ Met extra Slotoog ✓ Fleece binnenvoering ✓ met Windscherm en topkoffer ✓Snelle levering ✓ Deskundige helpdesk ✓ Bestel nu bij ...

連絡先

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち2の評䟡

Niet thuis bij klachten

Aanvankelijk tevreden met het product, maar na een jaar begint de hoes te barsten en te “vervellen”. Helaas net na de garantie. Het bedrijf heeft tot op heden op twee mails daarover niet gereageerd. Dat is teleurstellend en reden om een nieuwe aankoop te heroverwegen.

2025幎6月27日
5぀星のうち5の評䟡

Klacht toch boven verwachting goed opgelost

Op 4 december schreef ik review dat ik ontevreden was en dat er geen reactie kwam mbt mijn klacht over de kapotte motorhoes. Ondertussen is er wel contact geweest en hebben ze mijn klacht heel serieus opgepakt. Ik heb direct een nieuwe hoes ontvangen.
Alsnog bedankt voor deze service.

2024幎12月12日
5぀星のうち1の評䟡

Rekenen kosten voor iets waar je niets aan kan doen.

Hoes besteld, maar was veel te groot, dus terug gestuurd.
Werd er € 5,- in mindering gebracht omdat de doos waarin het verstuurd was niet meer bruikbaar zou zijn.

Alsof ik er iets aan kan doen hoe de vervoerders hiermee omgaan.

Andere hoes besteld, zat ook niet goed om de motor.
Dus die ook geretourneerd.

Ik vind het ook ronduit belachelijk dat de kosten in rekening brengen voor de doos waarin het product verstuurd wordt. Ik heb het dus niet over het etui waar de hoes in zit. Als die beschadigd is, zou ik er nog wel begrip voor hebben. Maar de kartonnen doos waar elke vervoerder mee smijt kan ik weinig aan doen dat die beschadigd raakt.

2024幎7月29日
5぀星のうち1の評䟡

Service is belachelijk

Service is belachelijk. Eerder wat besteld en toen had ik niet gelijk de goede maat, destijds was ruilen ook al heel lastig en heeft weken geduurd. De hoes heb ik toen wel een hele tijd goed kunnen gebruiken. Goed nog een kans gegeven deze keer helaas is mijn hoes binnen 1 jaar door zon en buiten staan dermate beschadigd geraakt (materiaal is gewoon helemaal broos geworden) en dit zou onder garantie moeten vallen van 1 jaar. Reageren gewoon niet op mijn emails. Bestel lekker ergens anders dan bij een corrupt bedrijf als dit.

2023幎8月17日
5぀星のうち3の評䟡

Matige kwaliteit en service

In november 2020 heb ik voor een bedrag van circa 65 euro een motorhoes voor mijn motor bij dit bedrijf gekocht. Deze begon in de herfst van 2022 al scheuren te vertonen. Ik heb dit gemeld bij de verkoper maar deze gaf aan dat ze maar één jaar garantie geven (kennelijk hebben ze weinig vertrouwen in hun producten). Uit coulance kon ik 15% korting op een nieuwe hoes krijgen maar dat aanbod vond ik te mager.

2022幎9月1日
5぀星のうち2の評䟡

Retour zenden is heel moeilijk

Retour zenden is heel moeilijk. Geen info bij het pakket. Ook niets te vinden op hun site over retour zenden. Na een mail krijg je pas info hoe het aan te pakken met o.a een uitgebreide vouwinstructie met de mededeling dat wanneer je niet alle aanwijzingen opvolgt er geen terugbetaling volgt. Vervolgens duurt het nog een paar weken voordat het bedrag is overgemaakt.

2020幎6月27日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ