レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

God oplevelse ved motostyle, pÊn butik med et godt udvalg, har de ikke det du skal bruge, sÃ¥ bestiller de det hjem, ventede kun 2 dage pÃ¥ min hjelm. Kundeservice er helt top, en stor tak til Per, som... もっず芋る

Jeg har kÞbt vare over flere gange, og er glÊdelig overrasket over den hurtige leveringstid , det er noget jeg sÊtter stor pris pÃ¥. Ved mit sidste kÞb (et par bukser) Der manglede en knÊ slider, og... もっず芋る

Altid hurtigt, venligt og informativt svar fra Benjamin-Han ved helt tydeligt, hvad han taler om. Bedre bliver det simpelthen ikke.

Bestilte et Quad Lock MAG cover iPhone 17 Pro Max den 12. sep. 2025. Levering 1-2 dage, hvis lagerfÞrt varer. Alternativt 2-5 hverdage, hvis fra fjernlager. Modtog ingen tracking inf... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. バむク備品・アクササリヌ専門店
  2. バむクパヌツ専門店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi lÞber gerne den ekstra kilometer for vores kunder. Service er et af de vigtigste parametre i vores hverdag og vi vil gÞre vores bedste for, at du fÞler der bliver taget godt af dig som kunde. Gennem stor viden om vores produkter, en god portion imÞdekommenhed også overfor returnering og reklamationer, kan du sÊtte din lid til, at du altid vil få en god oplevelse, når du handler hos Motostyle.dk

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

147件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

God kundeservice

God oplevelse ved motostyle, pÊn butik med et godt udvalg, har de ikke det du skal bruge, så bestiller de det hjem, ventede kun 2 dage på min hjelm. Kundeservice er helt top, en stor tak til Per, som var behjÊlpelig med montering af bluetooth kit.

2026幎4月17日

10/10 vil kÞbe igen.

10/10 vil kÞbe igen.

den service jeg har fået fra teamet har top 3 bedste service jeg har modtaget.
specifikt fra Hr. Benjamin. Lang historie kort, så lod han mÊrke til at, det jeg havde bestilt ikke passede min cykel. Han skrev i en email og spurgte om jeg var sikker på at den passede til min cykel. det gjorde den ikke, så han fik rettet min ordre, samt en masse andet hjÊlp jeg fik fra dem

og jeg fik også et motostyle sticker fra dem, som helt klart skal på cyklen efter den oplevelse.

bliv endelig ved med det teamet fra motostyle!

2026幎4月14日
自発的なレビュヌ

Hurtige leveringstid, hurtige svar på mail

Jeg har kÞbt vare over flere gange, og er glÊdelig overrasket over den hurtige leveringstid , det er noget jeg sÊtter stor pris på.
Ved mit sidste kÞb (et par bukser)
Der manglede en knÊ slider, og jeg skrev en mail fredag aften. LÞrdag morgen var der svar, og de ville sende en fra deres lager.
De hurtige svar, og at de omgående sÞrger for at sende den manglende del, og hurtige leveringstid, det er det der gÞr mig tryg ved at handle hos motostyle.

2026幎4月10日

Fick en hjÀlm i present

Fick en hjÀlm i present. Tanken var att behålla den så monterade den medföljande pinlocken (fog lens) på visiret. Men dagen dÀrpå så ångrade jag mig, tÀnkte nu kanske det inte går att returnera hjÀlmen. Kontaktade Motostyle via deras kontaktformulÀr på deras hemsida och det var inga konstigheter att returnera hjÀlmen.
Riktigt bra kundservice och support av Benjamin! :)
Rekommenderar Motorstyle verkligen!

2026幎3月31日

Har ofte handlet der

Har ofte handlet der. Der var så lidt problemer med og få varen. Denne gang pga jul og sne.
Det tog lidt lÊngere tid end beregnet.
Fik dog lÞst problemet og fik en lille gave som kompensation for lang leveringstid.
Kan klart anbefale og handle her. Er der et problem så bliver det lÞst på bedste mulig måde.
Det er god service 👍🏜

2026幎1月14日

Formidabel service og Êrlig rådgivning

Motostyle fortjener uden tvivl 5 stjerner.

Jeg har handlet hos Motostyle i flere Ã¥r, og allerede tilbage i 2019 – dengang butikken lÃ¥ privat hos Benjamin – oplevede jeg en service, som var markant over niveau. Han tilbÞd afhentning uden for normal Ã¥bningstid, hvilket siger alt om fleksibilitet og viljen til at fÃ¥ tingene til at lykkes for kunden.

RÃ¥dgivningen er gennemgÃ¥ende Êrlig og faglig. Der bliver ikke forsÞgt at sÊlge noget, man ikke har behov for, og man bliver ikke mÞdt af et irriterende mersalgskoncept eller “ligegyldige tilbud”, der bare skal fylde kurven. Man fÃ¥r det, man kom efter – og det rigtige til formÃ¥let. Samtidig er priserne fair, og man fÞler sig velkommen, hÞrt og taget alvorligt, nÃ¥r man har brug for hjÊlp og vejledning.

De få gange der har vÊret behov for reklamation, er det håndteret eksemplarisk: uden diskussion, hurtig ombytning, og jeg har fået en ny vare. Det giver tillid og tryghed som kunde.

Kort sagt: Professionel og ordentlig service, stÊrk kundekontakt, og en butik der prioriterer langvarige relationer frem for hurtige salg. Motostyle kan varmt anbefales.

2025幎7月24日

Fantastisk Êrlighed!

Bestilte Quad Lock cover i forbindelse med telefon skift, bestiller det og får straks en ordre bekrÊftelse på min ordre, dagen efter får jeg en ny ordre bekrÊftelse med en reduceret pris, nok fordi produktet var på tilbud Black Friday... Klapper i mine små hÊnder og takker for denne Jyske Êrlighed.. Tak for jer!!! Kommer snart tilbage....

2025幎11月21日
自発的なレビュヌ

Lever ej op til lÞfte om hurtig levering

Bestilte et Quad Lock MAG cover iPhone 17 Pro Max den 12. sep. 2025.

Modtog ingen tracking info?

Rykkede den 06. oktober 2025, hvor Benjamin oplyste, de var i restordre, men at det skulle vÊre på vej.
Stadig ingen trackinginfo.

Min tålmodighed er efter over en måned siden bestillingen ved at vÊre opbrugt.

Fortsat 01. November 2025

Personligt opkald fra Benjamin, der oplyste, man nu havde modtaget varen, der var i restordre.
Beklagede mange gange. Sendte varen U/B

Varen modtaget.

Ros til Benjamin for at tage ansvar i en situation, som han ikke havde kontrol over 👍🏻

2025幎9月11日
Motostyle.dk ロゎ

Motostyle.dk からの回答

Hejsa Jacob

Jeg er naturligvis rigtig Êrgerlig over, at du ikke har modtaget dit Quad Lock cover., Det er en simpel vare, som bare skal lande straks!

Det er bestemt ikke i vores interesse ikke, at levere dit cover og vi har rykket for det hos vores leverandÞr, som er den danske Quad Lock distributÞr af flere omgange.
Jeg må indrÞmme at vi nok blot er blevet holdt hen ift. hvor lang tid der nu er gået.
Tilbage start september blev vi oplyst at Quad Lock iPhone 17 covers ville lande midt i september ellers havde de aldrig vÊret online til bestilling i vores webshop.

Alle Quad Lock iPhone 17 covers er dags dato deaktiveret i webshoppen, så ikke flere skal opleve samme ringe leveringsevne som du.

Det er kun vores interesse at levere hurtigst muligt og vi beror som udgangspunkt på gode leverandÞrer, vi må erkende at vi heller ikke er tilfredse med leveringsevnen vi oplever pt. og i fredags blev leveringstiden oplyst af distributÞren endnu engang overskredet (dette er mig fÞrst bekendt i dag, da leverancelisterne fÞrst kommer efter lukketid).

Jeg kan kun undskylde overfor dig og jeg har annulleret betalingen på din ordre, så du får leveret dit nye cover uden beregning og naturligvis fragtfrit.

Det samme har jeg i dag gjort for alle som har måtte vente lÊnge på deres nye Quad Lock iPhone 17 covers og det er naturligvis på vores regning hos Motostyle.dk.

Vi sender dit cover herfra samme dag de lander hos os :)

Igen min personlige undskyldning for den ringe leveringsevne herfra.

Bedste hilsner.
Benjamin Svendsen

Endnu engang en exceptionel service

Endnu engang en exceptionel service ved motostyle.dk! For jeg har kÞbt en del, derfra!

Skulle have et kÊdekit til min Kawasaki z900, som jeg bestilte, men deres distributÞr havde lÞbet tÞr! Men benjamin fra Motostyle var lynhurtig til at smide en mail afsted, at de havde et dyrere men bedre kÊdekit som jeg kunne få til samme pris som den bestilte vare! Så ikke nok med den lynhurtige respons, så fik jeg også rabat! :)

Altid professionel, altid behjÊlpelig med at finde det rette til din Mc!
En kanon forretning, som går lige den ekstra skridt for at gÞre deres kunder tilfredse!
Helt klart 5 stjerner her fra, og kan varmt anbefales!

2025幎9月22日

Fantastisk butik!

Jeg kÞbte en masse udstyr i går, og blev mÞdt af en meget kompetent medarbejder, super god oplevelse.

Bevares det var da en lang kÞretur fra SjÊlland af, men det var hele turen vÊrd!

2025幎8月30日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。