レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Werkt overal en altijd. Wat je al s zzp'er nog zou wensen: - in álle parkeergarages betalen inclusief slagboomtoegang en automatische afrekenen per minuut bij uitrijden - de keuze uit maand- of... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

MoveMove heeft zijn zaakjes goed voor elkaar, facturen per email en een overzichtelijke website waar ik alles over mijn abo kan vinden. Hierdoor is persoonlijk contact (nog) niet nodig geweest. Dit... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Geen zorgen dat ik zonder benzine kom, ik kan overal tanken met de MoveMove pas. En in het mooie online overzicht is te zien wat ik rond de 1e van de maand moet betalen, wordt automatisch afgeschrev... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

4 sterren omdat : De Mobility Manager site zou mijns inziens wat overzichtelijker kunnen. Bepaalde wijzigingen kon ik niet doorvoeren zonder hulp van de vriendelijke en geduldige dames van de helpd... もっず芋る

䌁業情報

1. 䌁業間サヌビス

圓該䌁業による蚘述

MoveMove is dé alles-in-één mobiliteitspas voor ondernemers en bedrijven. Of je nu reist met je benzine of eletrische auto – met MovekMove regel je het eenvoudig via één pas, één app en één overzichtelijke factuur. Zo houd je grip op je mobiliteitskosten en bespaar je tijd op administratie. Slim, flexibel en 100% fiscaal vriendelijk.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 102ä»¶

レビュヌを曞く

Duidelijke app

Duidelijke app, met veel mogelijkheden.

2025幎9月19日

MoveMove からの回答

Hai, heel erg bedankt voor de 4 sterren! Fijn om te zien dat je tevreden bent. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Groetjes, Jennifer – MoveMove!

5぀星のうち5の評䟡

MoveMove laat je goed verplaatsen

Gewoon een net bedrijf die staat voor wat ze uitstralen en denkt altijd met je mee in oplossingen

2025幎9月18日

MoveMove からの回答

Hai Hans, super bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te zien dat je tevreden bent. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Groetjes, Jennifer – MoveMove!

Het heeft veel pluspunten

Het heeft veel pluspunten. Het is makkelijk en overzichtelijk.
Vooral voor mijn als ondernemer alles gezamenlijk op 1 factuur.

MoveMove からの回答

Hallo Gerrie, super bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te zien dat je tevreden bent. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Groetjes, Jennifer – MoveMove!

5぀星のうち4の評䟡

Kan bijna overal laden echter mis ik de

Kan bijna overal laden echter mis ik de mogelijkheid buiten NL

MoveMove からの回答

Hi Frederik, heel erg bedankt voor de 4 sterren! Fijn om te zien dat je tevreden bent. Graag informeren wij je over onze laadtokens. Neem hierover gerust contact met ons op via 023 - 2016201. Groetjes, Jennifer – MoveMove!

Handig en geen mankementen

MoveMove からの回答

Hi, super bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te zien dat je tevreden bent. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Groetjes, Jennifer – MoveMove!

Goed ,,,...

2025幎9月16日

zelden problemen

2025幎9月10日

MoveMove からの回答

Hai Eric, super bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te zien dat je tevreden bent. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Groetjes, Jennifer – MoveMove!

5぀星のうち5の評䟡

Bij vragen een snelle en heldere reactie

2025幎9月15日

MoveMove からの回答

Wat leuk dat je even de moeite neemt voor zo’n positieve review – dank je wel! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen. We staan ook de volgende keer weer graag voor je klaar. Groetjes, Jennifer - MoveMove!

Prima service, 2 passen in app niet mogelijk

Prima service, alleen 2 passen toevoegen in de app is NIET mogelijk.

2025幎9月15日

MoveMove からの回答

Hai Chris, heel erg bedankt voor de 4 sterren! Fijn om te zien dat je tevreden bent. Graag geven wij je informatie over de app. Neem hierover gerust contact met ons op via 023 - 201 6 201. Groetjes, Jennifer – MoveMove

5぀星のうち5の評䟡

Altijd netjes alles overzichtelijk op papier

Altijd netjes alles overzichtelijk op papier voor de boekhouding

MoveMove からの回答

Hai, heel erg bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te zien dat je tevreden bent. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Groetjes, Jennifer – MoveMove!

5぀星のうち5の評䟡

Ze helpen je snel goed op weg

Ze helpen je snel goed op weg; fijne goede service. Geen digitaal contactformulier, maar een behulpzame persoon aan de telefoon, waar vind je dat tegenwoordig nog? Heel heel prettig!

MoveMove からの回答

Hai Astrid, super bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te zien dat je tevreden bent. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Groetjes, Jennifer – MoveMove!

Super makelijk

MoveMove からの回答

Hai, super bedankt voor de 5 sterren! Fijn om te zien dat je tevreden bent. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. Groetjes, Jennifer – MoveMove!

5぀星のうち3の評䟡

Prima met een kantekening

Het tanken, parkeren en wassen gaat prima met de pas. Ook is de factuur prima overzichtelijk. Wat beter kan is is het onderdeel Services in de buurt. Het is mij al een aantal keren overkomen dat ik een tankstation zoek en/of een wasstraat in de buurt en dat ik daar dan naartoe navigeer en de dienst er niet meer aanwezig is. Erg storend en kan er dus niet meer op vertrouwen.

MoveMove からの回答

Beste Sjaak, bedankt voor je feedback en het delen van je ervaring! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze pas en service. Je opmerking over de locatie nemen we mee voor toekomstige verbeteringen! Groetjes Jennifer - MoveMove!

Goede telefonische service

Goede telefonische service
De online omgeving kan beter, die is niet heel overzichtelijk.

2025幎9月11日

MoveMove からの回答

Wat leuk dat je even de moeite neemt voor zo’n positieve review – dank je wel! Fijn dat we je telefonisch goed hebben kunnen helpen. Dank je wel voor je feedback over de online omgeving, dit nemen we mee als aandachtspunt voor verbetering. Groetjes, Jennifer - MoveMove!

Op zich prima

Op zich prima, maar ik vind een maandfee van bijna 10 euro echt belachelijk veel geld, terwijl het nog niet zo heel lang geleden 5 euro was.

2025幎9月11日

MoveMove からの回答

Hi Guido, heel erg bedankt voor de 4 sterren! Fijn om te zien dat je tevreden bent. Om je altijd de beste service te bieden, hebben we het abonnementstarief van de tankpas moeten aanpassen. Zo kunnen we blijven investeren in gemak en betrouwbaarheid. Groetjes, Jennifer – MoveMove!

Openstaande betaling eerder voldoen

Prettig betaal middel, het enige dat mist is de extra mogelijkheid om het openstaande saldo direct te kunnen voldoen!

2025幎9月1日

MoveMove からの回答

Hai, bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je tevreden bent. Graag informeren wij je over de betalingen. Neem hierover gerust contact met ons op via 023 - 201 6 201. Groetjes, Jennifer - MoveMove!

gemak

je kan bij iedere pomp in Nederland terecht en dat is makkelijk. De maandfactuur is voor de boekhouder een stuk eenvoudiger dan tankbonnetjes, dus een fijn product!

2025幎9月10日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス