レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Oplichters, hebben twee verschillende mailadressen. Voor Klarna en customers apart. Bestelling niet geleverd met een slap verhaal dat ze aan het reorganiseren zijn. Klarna onderzoekt het probleem, ond... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Mr Sleep, Oplichters,matrassen besteld en betaald in februari. Krijg in eerste instantie antwoord maar nu hoor ik helemaal niets meer. Ik ga aangifte doen bij de politie.

5぀星のうち3の評䟡

Ik ben zeer benieuwd naar de topper! Mijn echtgenote klaagt van rugpijn terwijl we een topper hebben maar lijkt na nog geen jaar al volledig doorgelegen te zijn! Vandaag besteld dus ben benieuwd wanne... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

ik heb 14 febr een matras besteld maar nog steeds niet gehad telkens werd het verzet maar ondertussen nog geen matras binnen ik voel mijn opgelicht ik heb maar een aow waar ik het van moet doen beda... もっず芋る

䌁業情報

1. 家具の付属品

圓該䌁業による蚘述

Mr. Sleep is dé specialist in hoogwaardige medische toppers, matrassen én kussens, die speciaal zijn ontworpen om rug-, nek- en schouderklachten te verlichten. Met een sterke focus op comfort en ergonomie bieden onze producten de ideale ondersteuning voor het lichaam en bevorderen ze een gezonde slaaphouding. Onze medische kussens, toppers en matrassen zijn vervaardigd uit de beste, duurzame materialen die niet alleen helpen om pijnklachten te verminderen, maar ook bijdragen aan een diepere en gezondere nachtrust. Dankzij ons aanpasbare aanbod kunnen klanten hun slaapervaring volledig personaliseren, met verschillende hardheden en vormen die zorgen voor een optimale balans tussen ondersteuning en comfort. Bij Mr. Sleep staat klanttevredenheid voorop: we bieden gratis verzending in Nederland, België en Duitsland, en flexibele betalingsmogelijkheden. Met een reputatie als betrouwbare en innovatieve speler in de slaapbranche blijven we ons inzetten om gezondheid en welzijn te verbeteren door middel van betere slaapoplossingen. is

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Gewoon supper netjes alles op tijd

Gewoon supper netjes alles op tijd .de emails. Alles top bedrijf .

2025幎1月14日

Beste Evelien,

Dankjewel voor je review. We zijn blij om te horen dat je zo tevreden bent. We wensen je no veel plezier met jouw bestelling.

Oplichters

Waarschuwing: Trap hier niet in! Ze zijn oplichters.

Dit is Fabrieks-verkoop nl via deze site hebben ze mensen opgelicht en nu gaan ze verder via mr Sleep..nl. ook de website Mr. Sleepnl is nu net uit de lucht gehaald! 🀯

Ik heb op 13 sep een matras besteld, nog niks ontvangen! Doe politie aangifte en meld het bij ACM ajb! Deze mensen mogen zo niet do

2024幎10月3日

Beste Manizha

Bedankt voor uw review. Het spijt ons om te horen dat uw winkelervaring ergens anders niet naar wens was, maar het lijkt erop dat er verwarring is ontstaan met een ander bedrijf. Wij zijn niet het bedrijf waar u naar verwijst, maar we helpen u graag verder als u meer informatie nodig heeft over onze producten of service.

Oplichters.

Oplichters.
Dit is een !!Fabrieks-Verkoop!!

Account op facebook heeft ook nepvolgers, zodat het lijkt of ze al “bekend” waren.

Heb op 14 augustus een matras besteld, nog niks mogen ontvangen geen gehoor vanuit fabrieks-verkoop.

Ze gebruiken exact dezelfde producten, kopteksten, algemene voorwaarden alles is copy paste. Alleen onder een andere naam gaan ze nu verder.

Trap hier niet in aub

2024幎8月14日

Beste Angelique,

Bedankt voor uw review. We vinden het jammer te horen dat uw winkelervaring ergens anders niet naar verwachting was, maar het lijkt erop dat er verwarring is ontstaan met een ander bedrijf. Wij zijn niet het bedrijf waar u naar verwijst, maar we helpen u graag verder als u meer informatie nodig heeft over onze producten of service.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。