Vloerkleed besteld, op zich mooi alleen de kleur was toch verkeerd gekozen. Retour formulier ingevuld en aanvullende mail nog eens maar nooit een reactie ontvangen helaas
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik heb een bestelling gedaan en betaald, maar hem bevestiging ontvangen. Twee dagen later een mail via de contactpagina gestuurd met de vraag of het goed is aangekomen, geen antwoord op gekregen. Het... ãã£ãšèŠã
Kleed van jute besteld, netjes geleverd bij servicepunt, kleed zag er goed uit, mooie natuurlijke kleur ook, helaas viel het bij ons te klein uit dus retour gestuurd. Info over retour goed te vinden o... ãã£ãšèŠã
De jutte tapijt was snel geleverd, alleen de kleur van de jutte is donkerder dan op de foto. Het is verder een prachtige kleed van goede kwaliteit, erg blij mee. De jutte zelf heeft zwarte zandachtig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
MrCarpet de vloerkledenspecialist met zeer scherpe prijzen
é£çµ¡å
ER ZIT NIET ZO LEKKER LUCHTJE AAN DATâŠKLEED
ER ZIT NIET ZO LEKKER LUCHTJE AAN DAT KLEED HOE GAAT IK DAT OPLOSSEN
VERDER
HEEL BLIJ MET MET KLEED
Bij dit bedrijf zit je goed!
Ik schrijf niet vaak een recensie. daarentegen dit bedrijf is echt fantastisch. Op zondagmiddag besteld en maandagochtend werd hij geleverd. Een super mooi wit kleed, zonder beschadigingen en goed verpakt. Echt een aanrader als je een leuke vloerkleed in huis wil.
Kleed bleek niet helemaal onze smaak eenmaal op zân plek. Maar bestellen en retourneren is super geregeld. Top!
Wollen vloerkleed
Wollen vloerkleed besteld en super tevreden over de kwaliteit! Vloerkleed ziet er echt uit zoals op de foto, niet zoals je vaak bij andere webshops hebt.
Tijdens de levering liep er helaas wat mis, maar dit was te wijten aan de bergdienst. Toen ik een mailtje stuurde naar Mrcarpet.nl zelf, werd dit dezelfde dag nog in orde gebracht! Ook werd ik bij elke stap op de hoogte gebracht.
Kort samengevat, top service en top kwaliteit!
Super prachtig vloerkleed en super snelâŠ
Super prachtig vloerkleed en super snel geleverd ð
Super blij mee en ziet er goed uit
Super blij mee en ziet er goed uit, snelle levering ook.
zeer stipt geleverd, zelfs vroeger dan verwacht!!
Keurig op tijd,jammer alleen datâŠ
Keurig op tijd,jammer alleen dat post.nl mijn deur voorbij ging terwijl ik keurig zat te wachten en doodleuk melde dat ze mij gemist hadden,maar daar kan nr.Carpet niets aan doen,die hebben hun best gedaan ðð
Mijn tweede bestelling
Mijn tweede bestelling, rechthoekige jute, zeer mooi, en groot. Wel een beetje laat geleverd maar ik ben altijd verwittigd via een mail.
Goed kleed!
De levering kwam later omdat deze vast stond op het schip in de haven. Ik werd wel op de hoogte gesteld via mail. Product was verder echt top!
Prima kleed en snel geleverd
Snel geleverd en goed op de hoogteâŠ
Snel geleverd en goed op de hoogte gehouden van bezorging. Mooi en dik kleed
Snelle levering en leuk het bedankâŠ
Snelle levering en leuk het bedank kaartje en briefje :)
Een prachtig kleed
Een prachtig kleed
De volgende dag al in huis wij zijn er erg blij mee.
Super service
Super service. Kleed ging helaas kapot maar binnen 2 weken hadden we een nieuw kleed. Echt top!
Track en Tracé duurde even maar na eenâŠ
Track en Tracé duurde even maar na een mail meteen reactie. Tapijt goed geleverd en netjes verpakt.
Heel blij met het resultaat op de vloerð
Zeer goede ervaring!
Eerste keer besteld. Zeer goede ervaring.
Duidelijke website, goede communicatie, snelle levering. Blij met het nieuwe kleed ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã