レビュアーのコメントを見てみましょう
Kjøpte Carlton 6p i september 2021. Plassering ute under tak, tørt med god beskyttelse for vær og vind. Fungert utmerket 1 år. Siden januar 2023 har jeg byttet sirkulasjonspumpe 2x (selvsagt etter MSP... もっと見る
企業が回答しました
Bestilte en tekapo for å ha nå til sommeren. Fikk jacuzzien og motoren funker ikke, vi ringer dem å de ber oss om å skrive en servicemail, di blir enige om å sende ny motor, nå er det gått 2-3 uker s... もっと見る
At produktene ikke har lengre levetid enn to år, er veldig underkommunisert. Ved feil må du dokumentere at det ikke er du selv som er ansvarlig for at ting ikke fungerer og ved bare det minste avvik p... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Mspa.no – Norges mest solgte boblebad Kjent fra Sommerhytta på TV2! Vi har levert over 100 000 Mspa boblebad i Norge, og vi gleder oss til å ønske enda flere badeglade familier velkommen. Mspa boblebad er markedets beste valg: ✅ Innebygd rense- og varmefunksjon for enkel vedlikehold ✅ Markedsledende kvalitet, uslåelige priser og moderne design ✅ Plug & Play – klart til bruk på 5–10 minutter ✅ Rask levering rett hjem på døren, over hele Norge Mspa er familiens favorittprodukt som skaper glede hjemme og på hytta året rundt. 👉 Oppdag vårt utvalg og bestill ditt boblebad i dag!
連絡先
Edvard Griegs Vei 1 , 1410, Kolbotn, ノルウェー
- kundesenter@mspa.no
- mspa.no
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Vi har god erfaring med Mspa
Vi har god erfaring med Mspa. Har nå kjøpt vårt boblebad nr 2 fra dem. Det første gjorde jobben sin, men vi oppgraderte og lot nevøen vår overta det gamle. Vi kjøpte også utedusjen derfra. Da vi trengte en ny kran til dusjen, fikk vi det gratis på rappen. Alltid hyggelige og hjelpsomme folk i butikken på Kolbotn.
Acheté il y a 3 mois et en panne la…
Acheté il y a 3 mois et en panne la pompe ne fonctionne plus, erreur f1
Kjøpte Camaro 6-p i 2016
Kjøpte Camaro 6-p i 2016
Kjøpte Camaro 6-p i 2016. Deilig basseng når det virker.
Har etterhvert byttet 7 sirkulasjonspumper, og 3 hele motorbokser. Kjøpte også ny belg, belte og lokk i 2021. Belte og lokk råtnet opp etter ett år, slik at glidelåsen falt av. Kundeservice mente at det skyldtes feil bruk - måtte ha blitt utsatt for sollys. Sirkulasjonspumpene gikk ut av produksjon for et par år siden, og finnes ikke lenger på eBay eller andre salgsteder.
Mitt råd: Ikke kjøp.
Meget kort holdbarhet på disse…
Meget kort holdbarhet på disse produktene. Elendig kundeservice.
Bonjour j’ai acheté un spa mspa mono 8…
Bonjour j’ai acheté un spa mspa mono 8 places à 800 euros sur Alice garden à du servir une dizaine de fois première panne défaut pompe filtre renvoi à ma charge du bloc moteur retour en septembre il faisait pas beau donc je le test cet été et le spa est pire qu’au début plus de wifi s’éteind seul disjoncte , mais comme la garantie est fini le SAV ne réponds pas au mail .
800 euros pour 5 bains super le professionnalisme de mspa et Alice garden .
NB SE HER FØR DU KJØPER MSPA! Kjøpte et Mspa camaro 27.07.2024 nå…
Kjøpte et Mspa camaro 27.07.2024 nå 23.07.2025 er ozon generator og sirkulasjonspumpe ødelagt.
Badet er/og ble tatt i bruk Ca 15 ganger iløpet av sommeren 2025 .
Helt OK kundeservice kunne med fordel vise litt mere forståelse.
Dette produktet burde vært forbudt omsatt da det er helt latterlig dårlig kvalitet.
De svarer hverken på mail eller…
De svarer hverken på mail eller meldinger, ei heller på spørsmål sendt inn via kontaktskjemaet på kundesentersiden☹️
Elendige produkter
Dårlige produkter som er ment å vare i KUN 2-3 år ref Mspa selv. Jeg anbefaler ikke å kjøpe produkter herfra! Jeg har selv kjøpt 2 boblebad fra Mspa og det er alltid noe feil på motor, gummiduken eller annet tilbehør som gjør at man mister gleden ved å bruke boblebadet. Beregn at feilkoder kommer gjentatte ganger og null support hos kundeservice. Så lenge boblebadet er mere enn 2 år gammelt fraskriver de alt ansvar og det er null support samt reservedeler kan man evt kjøpe til overpris!! Beklager, Camaro holdt i ca 2.5 år og Tuscany knapt 3 år, disse ble brukt kun sommertid og lagret innendørs i vintersesongen. Når varen koster rundt 10k forventer man en lengre levetid. Kan like godt gå til andre aktører og betale vesentlig billigere som har tilnærmet lik levetid. 0 stjerne på disse produktene.
Dersom Mspa vil rette opp helhetsinntrykket sitt ovenfor meg, kan de tilby ny gummiduk til Tuscany til en rabattert pris eller vedlagsfritt.
Fuyez cette marque !
Fuyez cette marque !
Aucun sav compétant, envoyer votre moteur en défaut d'ozone après moins d'un an a vos frais, toujours pas efficace,
Maintenant plus de filtration ni jet, 1 an après, puff, déplorable de vendre de des produits de cette qualité sans service client â la hauteur ! ..
Mspa Soho boblebad…ren nytelse.
Vi kjøpte Mspa Soho boblebad for en måned siden. Vi var litt skeptiske siden prisen (kr 8.995) sammenlignet med boblebad i samme størrelse fra andre leverandører, var noe lav, men vi ble positivt overrasket over kvaliteten på basseng så vel som enheten som varmer opp vannet, pumper inn luft under montering og bobler under bruk samt ozon i forbindelse med vedlikehold av vannet. Det var enkelt å klargjøre bassenget for bruk. Boblegeneratoren er imponerende stille og jeg liker at bassenget kjører selvrengjøring/vannfiltrering med jevne mellomrom (tror det er hver åttende time).
I det hele tatt er dette et basseng vi på det sterkeste kan anbefale. Vær oppmerksom på lufttrykket i bassenget og følg vedlikeholdsprogrammet. Hvis du gjør det vil du/dere ha glede av dette boblebadet i lang tid. Og en siste ting: Badet ble levert på døren bare en uke etter bestilling.

Bonjour
Bonjour,
À fuir ne jamais acheter de spa chez eux. Code erreur F1 (problème filtration) à l’installation. Le sav nous facture l’envoie du moteur complet et nous en renvoie un neuf mais retombe directement en panne… Depuis une nouvelle demande a été effectué et bien sûr aucune réponse de leurs part même après plusieurs semaines d’attente… et je ne parle même pas du faite qu’ils ne répondent jamais au téléphone.
SAV incompétent
SAV incompétent. Incapable de résoudre une problématique...
Je vous conseille pas la marque Mspa.
We have had Mspa since 2013 before we…
We have had Mspa since 2013 before we upgraded to a SPAXO in 2017. Excellent products and excellent service from the customer center — always.
Kjøpte et Mspa Camaro
Kjøpte et Mspa Camaro. Enkelt å sette opp og bruke. Oppdaget at det måtte være lekkasje en plass siden jeg hele tiden måtte fylle luft. Ringte kundeservice og ble møtt av en hyggelig kar som sa at dette skulle vi ordne opp i. Nytt ble sendt til oss i posten og det gamle returnert etter vi fikk det nye. Utrolig god kundeservice. Nå er vi kjempefornøyd med det vi har fått og bruker det titt og ofte.

Kjøpte camaro helårsbad for 6 pers
Kjøpte camaro helårsbad for 6 pers. sommer 2024. Brukes flittig hele året! Veldig fornøyd og anbefales! Helt super service, hyggelig og rask behandling ved feil med sirkulasjonspumpe, ble byttet.

Har vært kunde hos Mspa i 7 år
Har vært kunde hos Mspa i 7 år. Mitt første spabad Alpine fungerte smertefritt i 5 år med daglig bruk. Kjøpte tilsvarende i 2023. Fikk etter kort tid problemer med varmen. Kontaktet kundeservice om feilen og fikk utmerket hjelp. Ny motor kom i posten 6 dager etter innlevering av den gamle. Etter 7 mnd fikk vi feilmelding E1 , fikk igjen samme gode service. Har aldri hatt noe problem med firmaet og deres service.

I recommend Mspa's products
Products are of good quality. It's great that spare parts also are available. The customer service is excellent. Response time is fast and accommodating.

Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad! からの回答
Flott produkt alt i alt.
Flott produkt sammenlignet med prisnivået. Kan ikke sammenligne slike oppblåsbare boblebad med de store støpte bad som koster fra 70.000 og oppover.
Herlig å kunne benytte boblebad som kan stå ute i vinter temperatur.
Noe problemer med den forrige generasjon sirkualsjonspumpe, som ser ut til å ha blitt vesentlig forbedret nå. Alt i alt et veldig godt produkt, spesielt med tanke på pris.

Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad! からの回答
Kjempe service👍 Raskt svar ved…
Kjempe service👍 Raskt svar ved henvendelser, god veiledning og rask behandling ved garanti og reperasjon.

Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad! からの回答
Mspa Bergen comfort-serien i…
Kjøpte meg Mspa Bergen comfort-serien i juli - 23. Veldig fornøyd. Badet brukes fra april - oktober. Gleder meg til å starte opp med bading til våren. Rask og grei tilbake sending, når jeg bestiller forskjellige produkter som brukes.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。