Min fÞrste tur til Harzen for at cykle (MTB), og bestemt ikke den sidste hos Martin og Co. Rammerne er perfekte til formÃ¥let (Hotellet), og ruterne, som Martin, og de andre Guides, kender til perf... ãã£ãšèŠã
Ich bin auf einer Rundreise um die Oker-Talsperre mit einem selbst nicht lösbaren Schaden hÀngen geblieben und wurde an Martin verwiesen. Mit seiner freundlichen Art und Weise hat mein Rad wieder a... ãã£ãšèŠã
Det bedste ved turen var Martins begejstrede tilgang og hans gode evne til at sikre at bÃ¥de de hÃ¥rde drenge der lÃ¥ fÞrst i sporet fik udfordringer og at de mere rolige bagerst i feltet fÞlte s... ãã£ãšèŠã
Vi havde den kÊmpe fornÞjelse at leje MTB cykler af Martin i sommer. Det var vores fÞrste tur pÃ¥ MTB og Martin ydede fantastisk og engageret service bÃ¥de fÞr, under og efter opholdet. Han havde ov... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
En fÊlles Trustpilot for MTB Travels og Ebike Silkeborg. Vi tilbyder oplevelser i Harzen og Silkeborg, hvor vi cykler rundt i naturen, hygger og giver den bedste oplevelse ud fra, hvad gÊsterne gerne vil. Den, der har den bedste tur har vundet! :)
NyhÞjvej 11, 8600, Silkeborg, ãã³ããŒã¯
- martin@mtbtravels.dk
- mtbtravels.dk
Perfekt arrangement.
Perfekt arrangement.
God morgenmad, flot og veltilrettelagt cykeltur i skoven. Hyggelig frokost/tapas efterfÞlgende.
Masser af personlig og professionel service - ikke sidste gang jeg deltager
Social ride MTB og tapas Womens only
Har netop vÊret til âSocial ride MTB og tapas Womens onlyâ tur.
Virkelig et fint arrangement, hyggelig og dygtig guide, der kender området godt og tilpassede turen til målgruppen.
Super fint tapas og rosé arrangement efterfÞlgende i butikken.
Jeg gider godt kÞre fra KÞbenhavn en anden gang til et lign arrangement.
Altid en smilende og imÞdekommendeâŠ
Altid en smilende og imÞdekommende oplevelse med Martin.
Perfekt arrangeret fra start til slut
Perfekt arrangeret fra start til slut! Morgencomplet i god kvalitet, hold opdelt kÞrsel, topkvalitet lejet E-bike - og til en fair pris!
Jeg kan klart anbefale E-bike Silkeborg
Det var en dejlig oplevelse at fÃ¥âŠ
Det var en dejlig oplevelse at fÃ¥ monteret ny styring pÃ¥ min ebike GlÊder mig til at komme ud og bruge den. Dejligt med den gode service - fuld ros til Martin ðð
Rigtig hyggelig tur
Rigtig hyggelig tur, hvor man blev prÊsenteret for hvad sporerne i Silkeborg kan
Havde en god oplevelse med EbikeâŠ
Havde en god oplevelse med Ebike Silkeborg. God stemning og god guide på turen der tog hensyn til niveauet på hver enkel rytter. Jeg vil anbefale at på mit arbejde tager en tur.
Sved, mÊlkesyre, natur og weissbier
Jeg har netop vÊret på en GÞr-det-selv MTB tur til Harzen med tre overnatninger.
Kommunikationen med Martin var fremragende, og bestillingen af rejsen forlÞb helt problemfrit. Jeg modtog 5-6 GPS-ruter og detaljerede beskrivelser af ruterne sammen med al nÞdvendig praktisk information.
MTB-ruterne var ideelle for en gennemsnitlig motionist, med passende hÞjdemeter og moderat teknisk svÊrhedsgrad (med undtagelse af nogle få kilometer). Turene fÞrte os gennem smuk natur, hovedsageligt på vandrestier i skovene og kun nogle få gedesti-segmenter, nÊsten ingen veje med biltrafik.
Hotel Tannenhof i Bad Harzburg er et hyggeligt hotel med komfortable vÊrelser og lÊkker mad. Personalet var meget hjÊlpsomt og opmÊrksomt. Der er en dedikeret MTB-garage med en facilitet til at vaske cykler, som er en del af hotellet. Ud over MTB er der mange andre aktiviteter at udforske omkring hotellet.
Alt i alt var det en fantastisk oplevelse, og jeg vil helt sikkert vende tilbage.
En vigtig note: Husk at tjekke din gearing, inden du tager turen op ad Brocken :-)
Rigtig fin og virkelig gode omgivelserâŠ
Rigtig fin og virkelig gode omgivelser meget afslappet og rigtigt godt samvÊr
Martin er en fantastisk vÊrt!
Martins imÞdekommenhed og evne til at få alle til at fÞle sig velkomne fra fÞrste Þjeblik, er virkelig beundringsvÊrdig. Det er ikke mange som formår at samle folk på tvÊrs af aldre og niveau, og stadig skabe en tur hvor alle fÞler de får fuld valuta for pengene!
Det er tydelige at mÊrke at Martin er passioneret omkring det han laver, og lÊgger stor vÊgt på at skabe mindevÊrdige oplevelser for sine gÊster.
Jeg glÊder mig at deltage flere ture med Martin og udforske flere spor i fantastisk selskab.
Guidet tur for vores lokale MTB klub i Silkeborg
Vores lokale MTB klub blev guidet rundt i Silkeborgs skove pÃ¥ bedste vis. Jeg kÞrte med Martin og Maria. Super god tur og dejligt smittende humÞr fra begge guider ð Nogle havde lejet e-bikes, og de var et kÊmpe hit. Er I nogle stykker, som gerne vil guides rundt i Silkeborg pÃ¥ MTB, kan MTB-travels klart anbefales
Havde en helt fantastisk tur pÃ¥ enâŠ
Havde en helt fantastisk tur på en lÊkker lejet emtb med vores klub Mud'n'race. En udfordrende og flot tur i skÞnne Silkeborg med guiden Thomas. Turen rundt om JulsÞ kan helt klart anbefales
MTB Travels / Ebike silkeborg er bestemt turen vÊr
Rigtig Gode Mtb Ture
Kan på det varmeste anbefale at tage med Martin på tur i skoven
Jeg selv havde 4 rigtig gode dage i Hartzen
med MtbTravels.
spÊndene ture, godt kammeratskab, hyggelig kÊlder og god mad på hotellet..
Så har du planer om en tur til Hartzen eller lyst til at prÞve en rigtig fed E-Mtb så kontakt Martin
Super oplevelse
Super oplevelse. Gode venlige guider. At der er sÃ¥ skÞnne skovstier i Silkeborg gÞr ikke oplevelsen mindre. PrÞv det, man vil ikke fortryde ðð
Nice planning of tracks and a lot ofâŠ
Nice planning of tracks and a lot of fun during the day, where the group could split up, depending on what kind of tracks the individual rider wanted.
Professionel service
Vi var på firmaudflugt. MTB travle troppede op med 48 top klargjorte cykler, og der var helt fantastisk service på hele dagen.
Tak for detðð
ðððð
Quality bikes, great host, and tough, but fun routes.
Som altid en fed tur igennem landskabetâŠ
Som altid en fed tur igennem landskabet i Harz med Martin og Co.! Det brune hotel spiller perfekt, og er et super MTB match mht. mad og ophold :-) vi kommer helt sikkert igen.
Endnu en super fed dag i jeres selskab
Endnu en super fed dag i jeres selskab, masser af hygge , fart og gode oplevelser ðâïžðŽââïž.
God oplevelse og service fra MTB Travel