Super hurtig levering og et produkt der levede helt op til vores forventninger âºïžðð»
God telefonservice og hurtig levering og jeg ville have givet 5 stjerner, hvis ikke: Det var bare lidt sjovt at jeg IKKE skulle betale fragt, for den tunge argonflaske, men blev faktureret 55 kr fo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg havde kÞbt en gasgenerator med el-start. Batteriet som produktet blev leveret med var desvÊrre defekt. Der blev hurtigt fremsendt et nyt batteri i bedre kvalitet end det originale. God service.
SÞrgte et meget specifikt produkt, som jeg fik billigere end i andre online butikker og bestilte en mandag aften. Det var klar til afhentning torsdag formiddag i den lokale pakkeshop. SÃ¥ bliver det fa... ãã£ãšèŠã
- å·¥å ·åžæ¥è
- é»å補ååžå£²æ¥è
- 黿°æ©åšåžå£²æ¥
- å·¥æ¥ååŠç©è³ªåžæ¥è
- å±¥ç©åžæ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mors-Thy Industrilager A/S den professionelle samarbejdspartner til håndvÊrk og industri. Mors-Thy Industrilager A/S fÞrer et meget bredt sortiment indenfor hydraulikfittings, skrÊddersyede hydraulikslanger, hydraulikkomponenter, rustfri bolte og rustfri skruer, tekniske artikler, VVS-fittings, kloakrÞr, PEL-rÞr, svejsegasser, personlige vÊrnemidler, arbejdssko og arbejdstÞj, BACHO vÊrktÞj, samt andet el-vÊrktÞj og håndvÊrktÞj. Vi bestrÊber os på at servicere de professionelle med en professionel medarbejderstab, som kan vejlede kunderne til at kÞbe det helt rigtige produkt. Det er selvfÞlgelig kundeÞnsker, der til stadighed får os til at udvide vort sortiment. Vort sortiment er hele tiden vurderet på, at vi skal forlange kvalitet, ellers er vi med til at afskaffe kvalitet. Skulle du Þnske en B2B konto hos os, bedes du kontakte os på 97 71 11 33 Vel mÞdt hos Mors-Thy Industrilager A/S.
Ringvejen 48 , 7900, NykÞbing Mors, ãã³ããŒã¯
- webshop@mti.dk
- mti.dk
Klart en anbefaling vÊrdig.
Hurtig levering
Hurtig levering
Super fin service. Bestilte en varmeovn sent torsdag aften og skrev haster meget. Den kom allerede om lÞrdagen
Tak :-)
Super service
Hurtig levering ,men pakken ser ud tilâŠ
Hurtig levering ,men pakken ser ud til at have vÊret Ã¥bnet det ser ud til at det er blevet samlet fra flere steder hvilket er en skam da det er en gave selve pakken var Ã¥ben og det var tydelig at se det var en sammensat pakke en skam man skal betale over 600 kr for en âbrugtâ pakke
Fandt den vare jeg lÊnge har sÞgt.
At jeg fandt den vare jeg har sÞgt i flere år, og fik en hurtig levering.
Superfin service og ekspeditionð
God service og hurtig levering.
Venlig og kompetent betjening.
Bedre, billigere og hurtigere
SÞrgte et meget specifikt produkt, som jeg fik billigere end i andre online butikker og bestilte en mandag aften. Det var klar til afhentning torsdag formiddag i den lokale pakkeshop. Så bliver det faktisk ikke bedre!
Rigtig god oplevelse
Hurtig levering af de bestilte varer der til fulde levede op til forventningerne, samt god og hurtig kommunikation med virksomheden.