レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vil varmt anbefale Mugges cykler. Vi var inde efter besÞg i tre andre butikker og kigge pÃ¥ el cykel til fruen og fik den bedste vejledning og kÞb en med det samme. Kiggede selv pÃ¥ en men kunne tidl... もっず芋る

Super service. Vi havde ikke handlet hos Mugges cykler fÞr. Vi kÞbte 2 elcykler, og efter gentagne punkteringer de fÞrste uger, valgte Mugge kvit og frit at udskifte de fabriksmonterede dÊk med nye... もっず芋る

Efter flere problemer med min cykel og har vÊret ved flere cykelmekaniker. Finder vi frem til Mugge, hele familien har nu brugt ham igennem mange Ã¥r. Det ikke kun en helt igennem fantastisk servi... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. 自転車修理店
  3. バむク アクセサリヌ専門店

圓該䌁業による蚘述

Mugges Cykler er en cykelbutik, med diverse tilbehÞr samt eget cykelvÊrksted hvor vores fagudlÊrte cykelmekaniker udfÞrer såvel store som små reparationer af din cykel.

4.7

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

31件のレビュヌ

Glemt at spÊnde hjul fast!

Var nede at få skiftet slange i min dÊk. Endte med at blive en farlig tur på vej hjem, da mekanikeren ikke havde spÊndt mit hjul fast igen og det derfor sad meget lÞst.
Kan ikke anbefale at få repeteret cykler hos mugges cykler.

2021幎12月20日
Mugges Cykler ロゎ

Mugges Cykler からの回答

hej cecilie kan ikke forstå at du ikke kom tilbage for det skal jo ikke ske så hvis det er tilfÊlde beklager jeg meget for det er ikke sådan jeg arbejder hilsen mugge

Helt igennem fantastisk oplevelse!

Helt igennem fantastisk oplevelse!

Jeg kÞbte en virkelig god Raleigh cykel af mugge september sidste år 2020 som var en helt igennem virkelig god cykel. Ved handlen fik jeg både god og hurtig service af smilende betjening. Da jeg så for en uge siden var så uheldig at miste min cykel til en dårlig boligforening som valgte at rydde cykel kÊlderen med min nye cykel i. Måtte jeg igen skaffe ny cykel. Endnu engang blev jeg modtaget af den bedste betjening og mest overskudsagtige service jeg lÊnge har oplevet! Fik gjort en hurtig handel hvor en mand i butikken endda havde mulighed for at sÊtte cyklen af hjemme på min adresse! Samt mugge smed en cykelkurv oveni handlen. Har aldrig oplevet så god service fÞr! Kan kun anbefale mugges cykler!

2021幎4月9日

Stolt af bondefangeri

Aldrig har jeg oplevet en butiksejer, der sÊtter en stolthed i bondefangeri. Jeg har kÞbt en cykelkurv af Mugge, hvor jeg fortÊller at jeg er i tvivl om hvorvidt den passer til baggagebÊgeret. Det viser sig den ikke passer og jeg vil gerne have pengene tilbage. "Jeg har et princip om jeg ikke giver penge tilbage", fniser cykelmanden der stolt fortÊller om at han kun har givet 45 kroner tilbage i sin tid som erhvervsdrivende. Det på trods af at jeg ved kÞbet spÞger om jeg bare kan komme ned og bytte den, hvis den ikke passer? Her skal man så åbenbart gÞre det klart, at man kunne tÊnke sig pengene tilbage, da de andre modeller han har ruster (efter hans eget udsagn). Skulle man ikke gÞre sine kunder den tjeneste og forklare dem reglerne i deres butik i stedet for at prale med at man ikke har i sinde at drive en forretning med god service? Det er jeres eget valg. Jeg kÞber eller anbefaler aldrig Mugge til nogen igen.

2020幎9月16日

Hurtig reparation.

Hurtig reparation.
Skulle have skiftet slange på baghjulet af min cykel.
Afleverede cyklen, de lovede at sende besked når den var klar til afhentning igen. En time efter var cyklen klar. Super god service. Sympatiske mennesker med let til smil.

2020幎6月9日
自発的なレビュヌ

BesÞgte Mugges cykler for fÞrste gang

BesÞgte Mugges cykler for fÞrste gang for nylig. Min el-cykel skulle have et service check + ordnet et par andre ting. SUPER betjening, flink og faglig dygtig mand og arbejdet var tip top vel at mÊrke til en meget fornuftig pris. Det bliver "min cykelhandler" fremover. De bedste anbefalinger herfra.

2020幎4月6日

Fantastisk cykel kÞb

Fantastisk oplevelse! Jeg kan kun anbefale, at hvis man skal have serviceret, repareret eller have ny cykel, at besÞge Mugges cykler! Jeg kunne forstå at butikken skifter adresse om ca 2 mdr. Der er lÊngere for mig. Men jeg kommer helt sikkert forbi i fremtiden!

2019幎6月26日
自発的なレビュヌ

Fantastisk service og virkelig gode priser.

Vi har efterhånden prÞvet en del cykelhandlere her i Aalborg og vi har aldrig rigtig vÊret imponerede og sjÊldent også virkelig tilfredse, men det er fortid, for det var indtil vi mÞdte Mugge. Her har vi oplevet virkelig god service, de bedste priser vi hidtil har oplevet hos en cykelhandler og så er vi isÊr tilfredse med kvaliteten af hans arbejde. IsÊr har vi haft en masse problemer med vores ladcykel og hos forrige cykelhandler betalte vi for en lÞsning til knap 4000 kr der ikke virkede. Mugge fandt frem til en lÞsning til 600kr og den virker stadig:-) Vi fÞler os heldige at vi netop har fundet frem til ham, for nu er problemer med vores cykler fortid.

2018幎2月17日

Cykel kÞb gjort nemt.

Skulle kÞbe ny cykel til sÞnnen og valgte at kÞre til muggescykler selvom hjemmesiden ikke virkede prof valgte vi alligevel at kÞre forbi og det har vi aldrig fortrudt udover en god service og en rigtig god handel. Kan vi konstatere at det er en uddannet cykelsmed så det er en der ved hvad han laver, efterfÞlgene har vi fået lavet 2 gamle cykler som nu kÞre som var de nye igen og det kostede 2 eftersyn.

2017幎5月4日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。