䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Pakker som ikke kommer fram

Deler opp bestillinga i to-tre pakker. FÞrste pakken fikk jeg med posten, veldig kjapt. De to andre har jeg ikke sett noe til, når jeg etterlyste de, sa de at de har prÞvd å levere flere ganger til meg. Da jeg bor på en Þy uten veiforbindelse har jeg vanskelig å tro på det. De har heller ikke prÞvd å kontakte meg for å avtale levering. Aner ikke hva som skjer videre, men kommer aldri til å bestille noe herfra mer. Vil heller ikke anbefale noen å bruke dette firmaet. Har bestilt fra flere nettbutikker av ulike slag, men aldri opplevd liknende. Virker useriÞst. Har betalt for forhånd, så kanskje disse pengene er tapt.

2026幎3月24日
5぀星のうち3の評䟡

Rask levering

Rask levering, skal ikke klage på det. Men i eposten så sto det at de skulle sende mail, når varen var på vei. Det skjedde aldri. Var bare flaks at jeg var hjemme den morgenen og kunne ta i mot pakken.

2026幎1月28日
5぀星のうち1の評䟡

Vare som ble bestilt ble aldri levert

Vare som ble bestilt ble aldri levert. ringte 4 ganger for å fÞlge opp hvorfor varen ikke var sendt, fikk svar om at de skulle sjekke og gi tilbakemelding. Fikk aldri tilbakemelding og aldri varen som skulle vÊre på lager.

avbestilte hele ordren, venter på tilbake betaling. Anbefales ikke!!

2025幎12月12日
5぀星のうち1の評䟡

Leverer ikke som avtalt,var forskudsbetalt.

Bestilte 4 produkter..
Alt var på lager, skulle sendes dagen etter.
Etter 3 dager kommer en vare.
Klager og får til svar att de kommer snart.
Klager etter en ukes tid til, det sendes snart sier du.
Etter 40 dager kommer det en vare til.
NÃ¥ mangler det bare to av varene.
UseriÞse svar fra en useriÞs aktÞr.
Anbefaler ikke noen og bestille noe fra de.
FÃ¥r hÃ¥pe resten kommer snart da🀣

2024幎1月23日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg bestilt en eske fluid film

Jeg bestilt en eske fluid film antirustbehandling og andre produkter til bilen, bestillingen ble plassert og betalt 25.09.2023.
Etter 3 dager jeg kontaktet kundeservice sidne jeg hadde enda ikke fått sporingsnummer. Vedkommenden kunne ikke svare meg, han skulle undersÞke og lovet å ringe meg tilbake. Han ringte aldri tilbake den dagen, jeg sender e-post og sms hvor jeg ber om forklaring og samtidig etterlyse pakken min, ingen svarer. Jeg ringer igjen flere ganger til kundeservice, samme person opprette en sendingsnummer med posten og forteller av varene er pakket. Tirsdag 03.10.23 altså en uke etter bestillingen ringer jeg igjen til kundeservice, denne gangen kunne ikke vedkommende finne pakken min i det hele tatt og ingenting kunne spores opp.. Utrolig dårlig opplevelse med denne bedriften, de bÞr ikke drive forretning.

2023幎10月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ