Ik raad niemand aan hier te bestellen
Ik raad niemand aan hier te bestellen. De jurken komen uit China (Shein kwaliteit, maar dan met een groter prijskaartje). Bij het bestellen heb ik de maattabel aangehouden, maar bij ontvangst bleek dit niet te kloppen. De jurk is namelijk veel te klein, heeft te weinig stof voor de buik en is verkeerd gestikt. Ik wilde het daarom retourneren wegens non-conformiteit (het is niet wat ik mocht verwachten op basis van de omschrijving, de maattabel en weergegeven foto's). Ik heb hierbij recht op een kosteloze oplossing. Het contact via de klantenservice verloopt op zijn zachtst gezegd moeizaam en ze sturen steeds dezelfde automatische antwoorden zonder inhoudelijk te reageren op mijn klachten en vragen.
Ook houden ze zich niet aan de Nederlandse wetgeving en ACM-richtlijnen. Onder andere in het retourbeleid staan meerdere punten die indruisen tegen deze regels. Dat is kwalijk, maar het lijkt ze niets te interesseren. Ik ben bereid verdere stappen te ondernemen als zij niet met een passende oplossing komen. Nogmaals: bestel hier niet!