Banner for Murergrej.dk

Murergrej.dk レビュヌ 2,934

TrustScore 5段階評䟡の5

4.9

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super tÊppekniv postnord smed pakken vÊk og i sendte en anden tÊppekniv med bring og havde den dagen efter fedt tusind tak

䌁業が回答したした

Efter telefon samtale (uden 1 times ventetid.. ). om en lÞsning også var pakken der dagen efter.. så kan kun sige fedt..

䌁業が回答したした

Bestilte eftermiddag, sendt kort efter. Dagen efter om eftermiddagen var det klar til afhentning. Hurtigt og nemt. Dog var der ingen manual/instruktion på produktet.

䌁業が回答したした

Da jeg var i tvivl om hvilke produkt jeg skulle vÊlge, ringede jeg til firmaet og fik en super god vejledning af et meget fagligt kompetent og meget venligt menneske, hvilet var en stor hjÊlp for mig... もっず芋る

䌁業情報

1. 工具店
  2. レンガ職人
  3. DIY甚品店
  4. 石工甚品店

Murergrej.dk に぀いお

圓該䌁業による蚘述

"Hvorfor spÞrger producenterne da ikke de håndvÊrkere, der bruger vÊrktÞjet hver dag, om hvordan de vil have dem udformet?"

Det spÞrgsmÃ¥l har mange hÃ¥ndvÊrkere nok stillet sig selv i Ã¥renes lÞb – og netop det spÞrgsmÃ¥l blev startskuddet til Murergrej.dk.

Virksomheden blev grundlagt i 2013 af mureren Jesper Bruun, der selv oplevede et stort behov for bedre og mere effektivt vÊrktÞj. Siden da har vi arbejdet målrettet på at levere kvalitetsvÊrktÞj, der gÞr arbejdet lettere, mere skånsomt og langt mere effektivt.

Hos Murergrej.dk ved vi, at kravene til håndvÊrk konstant bliver hÞjere. Derfor er vores mission enkel: Vi vil finde det vÊrktÞj, der hjÊlper dig til at levere det bedste resultat i alt dit arbejde. Vi gÞr det i tÊt dialog med håndvÊrkere og murere, så produkterne altid er testet i praksis og tilpasset de behov, der findes i virkeligheden.

Vi brÊnder for at kombinere innovation med håndvÊrkets traditioner. Derfor finder du hos os både klassiske redskaber og nytÊnkende lÞsninger, der kan optimere din arbejdsdag.

Uanset om du er professionel murer, flisemontÞr eller en engageret gÞr-det-selv’er, stÃ¥r vi altid klar til at hjÊlpe. Du mÞder os i butikken, pÃ¥ telefonen eller i webshoppen, altid med det samme mÃ¥l – nemlig at give dig det rigtige vÊrktÞj til opgaven.

Vi ved hurtig levering er vigtig

Kan du få samme dags levering?

Kan du få samme dags levering?

Vi ved, at levering kan vÊre en kritisk del, når man arbejder med byggeprojekter. Flere faktorer spiller ind, og nogle gange ville man Þnske, at man kunne få ordren leveret i går.
Derfor sÞrger vi for, at du kan få dine varer så hurtigt som overhovedet muligt. Selvom vi ikke kan skrue tiden tilbage, kan vi til gengÊld i nogle tilfÊlde levere samme dag, som du bestiller.

Samme-dags-levering

LÊgger du din ordre inden kl. 9 og bruger Brink som leveringsmulighed, får du automatisk samme-dags-levering i Syddanmark. Hvis du er i tvivl om, du er en del af samme-dags-levering, på billedet kan du se via den grÞnne farve, hvor langt denne service strÊkker sig.

Dag-til-dag-levering

Bestiller du efter kl. 10 og inden kl. 15, pakker og sender vi ordren samme dag. Det betyder, at din ordre kommer til dig dagen efter.

Skulle du efter kl. 10 stadig have behov for hurtig levering, er der mulighed for at vÊlge natlevering som alternativ leveringsmulighed. Dette betyder, at din ordre vil vÊre der dagen efter, senest kl. 7.00. Så har du din ordre klar, inden arbejdsdagen går i gang.

Selvom vi hverken kan spole tiden tilbage eller se hvornår du får brug for dine varer igennem en krystalkugle, håber vi, at dette kan vÊre et passende plaster på såret og sikre, at dine projekter skrider fremad som planlagt.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

2934件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 85に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Lyn hurtig levering

Lyn hurtig levering, men har ikke afprÞvet vÊrktÞjet endnu.

2026幎4月29日

Hej Leif,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at leveringen gik hurtigt. Vi håber, du bliver glad for vÊrktÞjet, når du får det afprÞvet.

Lotte

God oplevelse hurtigt levering.

God oplevelse hurtigt levering.
Vil helt sikkert handle her igen.

2026幎4月28日

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at du havde en god oplevelse, og vi glÊder os til at hjÊlpe dig igen en anden gang 😊

Fin service

Nem hjemmeside at finde rundt i og meget hurtig levering. Er ikke kommet i gang med mit projekt endnu, men det er ikke Muregrej’s skyld😊

2026幎4月23日

Hej Charlotte,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du havde en god oplevelse med både webshop og levering.

Held og lykke med projektet, når du kommer i gang 😉

Lotte

Hurtig levering af et godt produkt

Hurtig levering af et godt produkt. Tak for det!

2026幎4月27日

Hejsa,

Mange tak for din anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at bÃ¥de produkt og levering levede op til forventningerne 😊

Lotte

God pris på produktet og hurtig

God pris på produktet og hurtig levering.

Men det trÊkker ned at pallen ikke blev placeret under halvtag, som det var angivet på bestillingen. At flytte 1 tons mÞrtel er tungt arbejde...

2026幎5月11日

Hej Hans-Henrik,

Tusind tak for din anmeldelse og for din feedback. Vi er glade for at hÞre, at du var tilfreds med både pris og leveringstid.

Vi beklager selvfÞlgelig, at pallen ikke blev placeret som Þnsket. Det er bestemt ikke meningen, sÊrligt når der er tale om så tung en levering.

Tak for de pÊne ord på trods af det, og fordi du gjorde os opmÊrksomme på det. Det tager vi helt klart med videre og kigger nÊrmere ind i.

Efter telefon samtale (uden 1 times

2026幎5月5日

Hej Martin,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe, og at pakken nÃ¥ede frem allerede dagen efter. Tak fordi du tog dig tid til at skrive 😊

Alt fungerede bare

Alt fungerede bare, Tak!

2026幎5月7日

Hej Vagn,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at det hele bare spillede.

Lotte

Super tÊppekniv postnord smed pakken

2026幎4月23日

Hej JÞrgen,

Tusind tak for din anmeldelse. Godt at hÞre, at den nåede hurtigt frem til dig. Vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe og få sendt en ny afsted. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

God service, hurtig levering

2026幎5月6日

Hejsa,

Mange tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du havde en god oplevelse hos os.

2026幎4月22日

Hej Peter,

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at hÞre, at pakken hurtigt nåede frem.

Varer kom dagen efter

Varer kom dagen efter, gode priser og overskuelig hjemmeside 👌

2026幎5月5日

Hej Caspar,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at det hele levede op til forventningerne 😊

Meget fin service

Meget fin service, hurtig levering, og godt produkt.

2026幎5月4日

Hej Hans Christian,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er dejligt at hÞre, at du havde en god oplevelse hele vejen rundt 😊

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside. Kvalitetsprodukter til en fair pris. Hurtig levering...

2026幎4月20日

Hej Niels,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt. Det er prÊcis det, vi strÊber efter 😊

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。