Aarhus Murerservice レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

䌁業情報

1. レンガ職人

圓該䌁業による蚘述

Vi forstår at ethvert murvÊrksprojekt starter med en vision. Vores dedikerede team af erfarne murere i Aarhus er her for at omsÊtte dine ideer til virkelighed med uovertruffen håndvÊrksmÊssig kvalitet.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

HÞj kvalitet, faglig stolthed og god kommunikation

Teddi renoverede vores badevÊrelse. Rigtig god oplevelse.
HÞj faglig stolthed. Går ikke på kompromis med kvaliteten af det udfÞrte arbejde.
Han var god at sparre med mht. valg af design, farver mm.
Overholder aftaler og er fleksibel. Giver besked hvis planen alligevel skrider.

2025幎6月1日

Alting står knivskarpt

Teddi er byens bedste murer. Punktum. Vi har fået lavet et nyt badevÊrelse og fået opsat fliser i vores kÞkken. Det står knivskarpt - og det er takket vÊret Teddi, som både har vÊret vidende og god til at vejlede, men som også er gået den ekstra mil med at få alting til at se smukt og skarpt ud.

2025幎5月21日

Aarhus Murerservice からの回答

Tusind tak, Rasmus, for den flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget!

Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde for jer. Du har vÊret klar i dine forventninger og nem at gÃ¥ i dialog med hele vejen igennem – og det gÞr mit arbejde bÃ¥de lettere og sjovere. Jeg er glad for, at I er tilfredse med resultatet i bÃ¥de badevÊrelse og kÞkken. NÃ¥r man gÃ¥r op i sit hÃ¥ndvÊrk, er det fantastisk at fÃ¥ lov at levere noget, der bliver vÊrdsat.

Tak for tilliden – og I skal vÊre meget velkomne en anden gang!

Aarhus Murerservice

Dygtig og pålidelig murer med Þje for detaljen

Jeg har haft en super god oplevelse med Aarhus Murerservice! Teddi skiftede en beskadiget sten og fiksede nogle huller, og det hele er blevet rigtig flot og professionelt udfÞrt. Kommunikationen var nem og hurtig, og han overholdt både tid og pris. Det er tydeligt, at han går op i sit håndvÊrk. Jeg kan varmt anbefale Aarhus Murerservice, hvis du leder efter en dygtig og pålidelig murer.

2025幎4月30日

Aarhus Murerservice からの回答

Tusind tak for de flotte ord, Jimmy!
Det glÊder mig rigtig meget, at du er tilfreds med bÃ¥de resultatet og samarbejdet. Jeg sÊtter stor pris pÃ¥ din anbefaling og pÃ¥, at du lagde mÊrke til detaljerne – det betyder meget for mig. Du er altid velkommen, hvis du fÃ¥r brug for hjÊlp igen i fremtiden.

Teddi Norrbohm
Aarhus Murerservice

Bedre end vi havde forestillet os!

Vi fik totalrenoveret vores badevÊrelse på 1. sal og det var allerede fra fÞrste mÞde til besigtigelsen tydeligt, at Teddi er dedikeret og går op i sit arbejde. Med Aarhus Murerservice får man en helhedspakke, hvor gode indretningsideer sammentÊnkes med det tekniske arbejde, selv på få m2. På grund af Teddis erfaring og udnyttelse af hver cm har vi fået et mere rummeligt badevÊrelse, som samtidig er en fryd for Þjet. Alt er blevet lavet i god kvalitet og de små detaljer som Teddi har tilfÞjet har lÞftet det til et meget bedre og smukkere badevÊrelse, end vi overhovedet havde forestillet os vi kunne få. Og så endda til en god pris. KÊmpe anbefaling herfra!

2025幎4月16日

Aarhus Murerservice からの回答

Tusind tak for de flotte ord og den varme anbefaling! Det betyder virkelig meget at hÞre, at I er glade for både processen og resultatet. Det har vÊret en fornÞjelse at vÊre med til at forvandle jeres badevÊrelse, og det glÊder mig isÊr, at I oplever både funktion og Êstetik som lÞftet i det fÊrdige rum. Tak fordi I gav plads til kreative lÞsninger og havde tillid hele vejen igennem. Jeg sÊtter stor pris på samarbejdet.

Teddi – Aarhus Murerservice

Rigtig god og kompetent rådgivning

Rigtig god og kompetent rådgivning

2025幎3月20日

Hej Nanna,

Tak for de pÊne ord! Vi sÊtter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse. Grundig og kompetent rådgivning er altid en prioritet for os.

Rigtig god service

HÞj kvalitet og god service, kan varmt anbefales!

2024幎11月15日

Hej Benyamin,

Tak for din fine anmeldelse! Det er altid en fornÞjelse at levere godt håndvÊrk og service, der gÞr en forskel. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vi håber at kunne hjÊlpe dig igen i fremtiden.

Aarhus Murerservice

Meget tilfreds med det udfÞrte

Meget tilfreds med det udfÞrte flisebadevÊrelse, alt som aftalt og til tiden!

2024幎11月4日

Hej Matti,

Tak for din flotte anmeldelse! Det er skÞnt at hÞre, at du er tilfreds med dit nye flisebadevÊrelse, og at alt levede op til dine forventninger. Vi sÊtter stor pris på din feedback og er altid klar til at hjÊlpe med fremtidige projekter.

Jeg kan varmt anbefale Aarhus

Jeg kan varmt anbefale Aarhus Murerservice.
Teddi kom som aftalt og lÞste opgaven til UG.
Resultatet blev flot og Teddi kan sit fag.
Vh John Larsen

2024幎11月25日

Hej John,

Tusind tak for din anbefaling og de pÊne ord! Det betyder meget for os at hÞre, at du er tilfreds med både resultatet og processen. Vi sÊtter stor pris på din feedback og håber at kunne hjÊlpe dig igen en anden gang.

Aarhus Murerservice (Teddi) trådte til

Aarhus Murerservice (Teddi) trådte til og hjalp med nogle haste opgaver med kort varsel. Nem kommunikation, super leveret stykke arbejde og fair pris. Alt i alt top.

2024幎11月21日

Hej Kristoffer,

Mange tak for din anmeldelse! Det glÊder os, at vi kunne hjÊlpe dig med de hasteopgaver, og at både kommunikationen, arbejdet og prisen levede op til dine forventninger. Vi sÊtter stor pris på din feedback og står klar, hvis du får brug for hjÊlp igen.

Aarhus Murerservice

Teddi var meget flink og professionel.

Teddi var meget flink og professionel.
Fugen havde ikke den rigtig farve, så Teddi kommer igen og bytter fugen i bruseniche.

2024幎10月23日

Hej SÞren,

Tusind tak for din anmeldelse. Det er vigtigt for os, at alt bliver helt, som du Þnsker det, og vi er glade for at kunne rette op på farven i brusenichen. Vi sÊtter pris på din tålmodighed og ser frem til at afslutte arbejdet til din fulde tilfredshed.

Aarhus Murerservice

Fantastisk service og kanon arbejde

Fantastisk service og kanon arbejde! Teddi har Þje for detaljerne og leverer varen. Ville give 6 stjerner, hvis jeg kunne -kan varmt anbefales.

2024幎11月6日

Hej,

Mange tak for din anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med både vores service og det udfÞrte arbejde. Din anbefaling betyder meget for os, og vi står klar, hvis du får brug for hjÊlp igen.

Aarhus Murerservice

VeludfÞrt murerarbejde og god vÊrkstedshumor

Uden at vÊre fagperson, ser det udfÞrte murer- og flisearbejde sÊrdeles pÊnt ud.
Teddi har god vÊrkstedshumor, og er til at lave aftaler med / overholder aftaler.
Jeg vil vÊlge samme firma, hvis jeg skal have udfÞrt murerarbejde igen.

2024幎11月12日

Hej Peter,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os at hÞre, at du er tilfreds med murer- og flisearbejdet. Det betyder meget for os, at vores kunder oplever godt håndvÊrk og en positiv dialog.

Vi ser frem til at hjÊlpe dig igen, hvis du får brug for murerarbejde i fremtiden.

Aarhus Murerservice

Super behagelig, dygtig og pålidelig

Super behagelig, dygtig

2024幎7月1日

Hej Louise,

Tusind tak for de pÊne ord. Det betyder meget for os, at du oplevede en behagelig og professionel service. Vi gÞr altid vores bedste for at leve op til den tillid, vores kunder viser os, og din ros er en stor motivation.

Godt arbejde

Arbejdet udfÞrt som aftalt og til tiden og Teddy går op i at kvaliteten er iorden.

2024幎5月31日

Hej,

Tak for din positive feedback. Det betyder meget for os, at du vÊrdsÊtter både punktligheden og kvaliteten i vores arbejde. Vi strÊber altid efter at levere håndvÊrk, vi kan vÊre stolte af, så det er dejligt at hÞre, at du er tilfreds.