Elsker at handle hos muscle House! Absolut go to - nÃ¥r lagret med protein og trÊnings relateret ting skal fyldes op. Kan slet ikke give min anbefaling nok. Skulle du have brug for kundeservice, er... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Klart bedste pris pÃ¥ Optimum Nutrition. SÃ¥ kÞbte og bestilte nogle af deres produkter,som sÃ¥ lÃ¥ klar til afhentning i pakkehoppen pÃ¥ anden dagenðð» Har handlet hos dem fÞr,og altid gode priser samt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kunne ikke finde kvittering for mit kÞb, men havde betalt via MobilePay. Kundeservice var super venlige og sÞde , det var intet problem med at fÃ¥ penge retur, da de kunne finde mig uden ordre n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
VÊlger altid Muscle House. De er min go to, når der skal kÞbes ind af diverse proteinbarer, energidrik, vitamindrik, saucer, dressinger - you name it. Altid hurtig levering og den bedste service.
HÃ¥rup Bygade 19B, 8600, Silkeborg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 93ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
Jeg kÞbte Wispy strong greens, med smag af âstrawberry kiwiâ jeg har aldrig smagt noget sÃ¥ dÃ¥rligt, det smager af grÊs og jeg kan ikke drikke det, spild af mine penge og arveligt da det er et dyrt produkt, vil ikke anbefaleð
Hurtig levering og perfekte trÊningsstraps til fitnessð€©
Frygtelig langsom til at sende, selv om pengene blev trukket med det samme. Til gengÊld var det nogen virkelig lÊkre bar jeg fik hjem.
God vare og dejlig hurtig levering
Super lÊkre protein bar. Dem anbefaler jeg til kunder pÃ¥ mit job, i et fitnesscenter ðª
Mvh Karin

LÊkre produkter,vil klart kÞbe hos Muscle House igen

Muscle House ããã®åç
Kvalitet og service på et hÞjt niveau. Hurtig levering, jeg anbefaler

Muscle House ããã®åç
LÊkre produkter, desvÊrre kan bÞrnene ogsÃ¥ lide dem, sÃ¥ de skal gemmes godt vÊk ðð

Muscle House ããã®åç
Lynhurtig levering og et super produkt.

Muscle House ããã®åç
Super godt produkt. Billigere end andre steder. Mega hurtig levering. Meget tilfreds med mine protein bar.

Muscle House ããã®åç
Produktet er hvad det var, de videresÊlger vel, men deres service var fremragende og jeg havde varerne dagen efter bestilling.

Muscle House ããã®åç
Delivery was fast and high quality. Thank youð

Muscle House ããã®åç
Handler alt proteinpulver og kreatin hos jer.
Jeres produkter er Êrligt de bedste.

Muscle House ããã®åç
Elsker at handle hos muscle House! Absolut go to - når lagret med protein og trÊnings relateret ting skal fyldes op.
Kan slet ikke give min anbefaling nok.
Skulle du have brug for kundeservice, er de lyn hurtige til at svare ð€ð»

Muscle House ããã®åç
Hurtig levering begge gange jeg har bestilt. Anden gang fik jeg endda en lille prÞve med. Indpakning var perfekt. Alle mails, track and trace osv kom hurtigt. Alt i alt kan jeg kun anbefale dem

Muscle House ããã®åç
Bestilte fra muscle House nogle protein bars fra Wispy, varerne kom hurtigt og bestillingen var nem.

Muscle House ããã®åç
Klart bedste pris på Optimum Nutrition.
Har handlet hos dem fÞr,og altid gode priser samt hurtigt levering ved produkter som er på lager naturligvis.

Muscle House ããã®åç
Super Hurtigt levering og super godt produkt

Muscle House ããã®åç
ToplÊkker kvalitet og super udvalg af proteinbarer der bare smager himmelsk. Tak for jer og jeg vender snart tilbage igenðð