レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Eerder was ik erg tevreden over Mushblend; lekkere smaak en prima levering. Tegenwoordig lijkt het een zooitje te zijn daar, zonder aanleiding of ter kennisgeving word een bestelling geannuleerd. Ma... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat ik chill vind aan Mushblend is dat de smaak goed en niet te overheersen is waardoor deze lekker is in zowel de koffie, warme melk, Ún smoothies! Ik dacht meteen te merken dat ik meer focus en e... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 健康食品店

圓該䌁業による蚘述

Mushblend brengt de wereld van natuurlijk voeding en productiviteit samen. Boost jouw focus, energie level en gemoedstoestand door middel van het magische natuurlijke paddenstoelen mengsel van Mushblend. Vrij van caffeine, bevaut natuurlijke ingrediënten en bovenal een 100% verbetering van jouw productiviteit.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Be aware pay afterwards

I have ordered in the past. Say a year ago.
They delivered directly.
Now I have ordered on 2-2-26. Today they still have not delivered. They do not answer on e-mails.
I have searched and it seems like the company doesn’t excist anymore. It is dissolved since 16-9-25

But webshop is still online

So I gives me the feeling they want to scam old customers. I have got an e-mail with discount and ordered via that e-mail.

- Update 25-2-26. A month after ordering and my thirth email I asked for a Refund on the day I wrote the above review. The day after there was contact that they will sort it out. They explained there was something wrong in the system and that is why it was not send.
2 days later they send my ordered mushblend.
And they describe that they still excist as a company..

2026幎2月24日

Inmiddels ruim 2 weken geleden een

Inmiddels ruim 2 weken geleden een bestelling gedaan en tot op heden niets ontvangen, ik zie meer mensen die in afwachting zijn van hun bestelling dus ik vermoed dat Mushblend in gebreke blijft. Ik heb besteld naar aanleiding van een opruimactie omdat ze gaan overstappen op een nieuw receptuur dus de oude producten zouden op voorraad moeten zijn.

2026幎2月3日
5぀星のうち1の評䟡

Slechte klantenservice, het bedrijf reageert niet op mails!

Eerder was ik erg tevreden over Mushblend: goede smaak en altijd een prima levering. Helaas is dat nu anders. Ik wacht inmiddels al bijna twee weken op mijn bestelling, zonder enige update of reactie van mij meerdere mails die ik gestuurd heb.
Het gebrek aan communicatie is erg teleurstellend. Voor mij is dit de laatste keer dat ik hier bestel; ik stap over naar een ander merk!

2026幎1月29日
5぀星のうち1の評䟡

Company now UK-based, no response, no delivery

Eerder was ik erg tevreden over Mushblend; lekkere smaak en prima levering.
Tegenwoordig lijkt het een zooitje te zijn daar, zonder aanleiding of ter kennisgeving word een bestelling geannuleerd. Mailtjes worden niet beantwoord en inmiddels wacht ik al meer dan 3 weken op óf en reactie, óf mijn bestelling.
Laatste keer dat ik hier bestel iig, over naar Clearly.

2026幎1月23日

Meer rust meer focus

Sinds ik Mushblend gebruik start ik mijn dag met meer energie, focus én innerlijke rust. Het helpt mij zowel mentaal als fysiek in balans te blijven – precies wat voor mij belangrijk is. Ik blijf dit product met plezier gebruiken!

2025幎8月18日
5぀星のうち3の評䟡

Ik merkte er weinig van

Product: 1 ster - Klantenservice: 5 sterren... Ik heb dit product gezien in een podcast en dacht, laten we eens proberen. In de ochtend genomen. Smaakt naar een mix tussen chocomel en koffie. Niet heel verkwikkend, maar ik had hoop. Hele dag voor de rest niets bijzonders gemerkt. Totdat ik ging slapen. Mijn hoofd draaide compleet rond. Na 5x overgeven proefde ik de smaak van het poeder van die ochtend en daarna was het voorbij.

Geen idee wat deze paddenstoelen voor effect op mij hadden, maar het zakje ging direct de prullenbak ik en ik kreeg mijn geld 1 dag later terug.

2024幎11月1日
5぀星のうち4の評䟡

In comparison with Clearly taste sucks

In comparison with Clearly taste sucks but it is drinkable.
You get awake from it. I feel that I am fully performant around 5 in the evening after drinking koffie of 2 along with it during the midday.
Clearly has a good taste but it's pure marketing hype.
I like to drink it before going to sleep. It's has something comforting.
All together Mushblend and Clearly are not a wonder as they all promise.

2025幎1月7日

Veel te zoet

Ik wou dit merk eens uitproberen, voor mij persoonlijk veel te zoet en merk ook geen verschil in energie.
Ik heb nu een ander merk gevonden zonder zoetstof dat véél lekkerder is en van deze krijg ik wel meer energie.

2024幎12月2日

Niet bijzonder dit spulletje

Niet bijzonder dit spulletje, wel lekker. Maar helaas, er zit ook cacao in en daar ben ik allergisch voor, ik had 2 zakken besteld, heb het niet zien staan in de ingrediëntenlijst. Dus de 2 zakken weggegeven aan iemand die het ook wel lekker vindt smaken maar het ook niet bijzonder vindt qua merkbare werking. Dus best wel pittig aan de prijs dan. Ik ga dus maar verder kijken of ik een paddestoelenmix kan vinden zonder toevoegingen.

2024幎12月20日

Top product!

Ik wil graag een review schrijven. Ik heb het pakket gekocht met daarin het product zelf, een opbergbus met maatschep en een thermosfles. Dit pakket is gewoon erg mooi! Ik ben er erg blij mee en heb geen spijt van deze aankoop! Ik drink dit liever dan gewone chocolademelk. Ik zie dit als een kerstcadeau voor mezelf! Ik heb een Senseo opschuim apparaat waar ik soya melk in opschuim met een afgestreken maatlepel mushblend dan schuim ik dat op en giet ik het met de rest van de soyamelk in een glas. Dit drink ik s,morgens. Heerlijk! Ik zou dit product een volgende keer weer kopen! Echt een aanrader!

2024幎12月19日
5぀星のうち2の評䟡

Ik heb het idee dat er vooral cacao in

Ik heb het idee dat er vooral cacao in zit en heel weinig paddenstoelen, ik proef het amper. Het lijkt alsof ik cacao-water drink met zoetstof in. Veel te zoet. Ik heb graag de bittere smaak van koffie, dit lijkt in niets op koffie... Ik gebruik het dus niet om te drinken maar voeg het toe aan gebak omwille van de te zoete smaak en het gewoon cacao smaak heeft. Dure cacao vervanger dus.
Als je om een factuur vraagt krijg je die ook niet trouwens...

2024幎12月7日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス