レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Super god service! Havde en lysende motorlampe, og fik tid inden for 1 time, og efter de havde kigget pÃ¥ bilen, bad de mig komme igen senere pÃ¥ dagen, sÃ¥ havde de fÃ¥et delen hjem og lavet bilen med... もっず芋る

Lejede bil af Oliver/Myauto gennem siden Hej Oscar. Oliver var pÃ¥ intet tidspunkt til at kommunikere med pÃ¥ en voksen mÃ¥de-telefonen tog han aldrig.Ifbm skade pÃ¥ bilen "kom han til" at trÊkke 5000... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har brugt vÊrkstedet flere gange og vÊret lige imponeret alle gangene over service, tempo og priser! Forrygende godt sted. Kan kun pÃ¥ det varmeste anbefale det sted! :-) Stod f.eks. med en dÞd b... もっず芋る

䌁業情報

1. 自動車修理店
  2. レンタカヌ 代理店
  3. オヌトバむ レンタル代理店

圓該䌁業による蚘述

MyAuto er dit vÊrksted i Glostrup. Udover traditionelt autovÊrksted, udfÞrer vi også service og rep på bla. Vandscooter og motorcykler. Derudover har vi udlejning af alle typer biler, varevogne, minibusser og motorcykler.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

111件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Jeg har haft en rigtig god oplevelse

Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos My Auto. Servicen var professionel fra start til slut, og kommunikationen var både tydelig og Êrlig. Personalet tog sig tid til at besvare alle mine spÞrgsmål og gav mig tryghed gennem hele processen.

Arbejdet blev udfÞrt hurtigt, og kvaliteten var helt i top. Jeg kan varmt anbefale My Auto til alle, der Þnsker en pÃ¥lidelig og seriÞs samarbejdspartner inden for bilbranchen. Jeg kommer helt sikkert igen! 🚗💚

2025幎9月11日

Klar anbefaling herfra🙏🏌

Klar anbefaling herfra🙏🏌

Har vÊret hos Myauto et par gange efterhånden, og bliver altid taget godt imod af Marcus derude, som altid gÞr sit bedste for at få bilen klar til aftalt tid, og altid informere mig lÞbende, hvis andet dukker op undervejs
Hvis man vil have et vÊrksted, der mÞder en i ÞjenhÞjde og altid have den bedste service, sÃ¥ skal man klart vÊlge Marcus og Myauto🙏🏌

2025幎12月1日
自発的なレビュヌ

Jeg har haft en fremragende oplevelse

Jeg har haft en fremragende oplevelse hos My Auto i Glostrup. VÊrkstedchefen, Marcus, er virkelig super flink og hjÊlpsom. Han tager sig tid til at lytte til mine bekymringer og giver altid klare og Êrlige svar. Arbejdet bliver udfÞrt professionelt og til tiden, hvilket giver mig stor tillid til deres service. Jeg anbefaler varmt My Auto til alle, der sÞger pålidelig bilservice. Tak til Marcus og teamet for den gode oplevelse!

2025幎12月1日
自発的なレビュヌ

Det bedste vÊrksted jeg nogensinde har brugt

Forrygende godt sted. Kan kun på det varmeste anbefale det sted! :-)
Stod f.eks. med en dÞd bil en aften inde på NÞrrebro og den blev fragtet derud og nÊste dag ved middagstid var bilen klaret med ny starter. Har osse fået skiftet forhjulslejer til en fin pris og med dags varsel. Forhjulslejerne ordnede det, hvor synsmanden ellers havde påstået jeg skulle have en ny motor. Sparede dermed en formue ved at få bilen ordnet hos Myauto!
Sikke en fornÞjelse og hver gang jeg selv, eller mine venner har fået lavet bil der, så har det vÊret billigere og hurtigere, end hvad de ellers havde af tilbud fra andre vÊrksteder!
Kan kun sige godt om Myauto - super god, hurtig og knivskarp!
BRAVO og FEM stjerner herfra!!!

2025幎12月2日

Super god service!

Super god service!
Havde en lysende motorlampe, og fik tid inden for 1 time, og efter de havde kigget på bilen, bad de mig komme igen senere på dagen, så havde de fået delen hjem og lavet bilen med det samme. Marcus var meget professionel og imÞdekommende.
Nu kÞrende uden lysende motorlampe🥳🙏🏌

2025幎11月11日

Super service 💋

Fantastisk sted hvor man nÊrmest uden varsel kan fÃ¥ fikset bilen. Min bil gik dÞd for strÞm og ingen her i nÊrheden havde tid. En ven sagde prÞv MyAuto og sÃ¥ fik jeg ordnet bilen samme dag ❀Alle stjerner vÊrd og kan kun anbefales 🙏

2025幎12月3日

Min foretrukne mekaniker igennem 2

Min foretrukne mekaniker igennem 2 biler nu. Havde fÞrst en gammel Hyundai der fik god behandling til fair priser og ikke mindst grundig forklaring for udskiftninger/reps. Nu servicerer og vedligeholdes min nyere bil. Det bedste er, at når man ved meget lidt om biler så får man vist eller forklaret hvad der skiftes, hvorfor og hvornår det skal gÞres.

Altid en Êrlig vurdering af hvad det rigtige at gÞre er. Helt klar en anbefaling og foretrukken mekaniker!

2025幎11月20日
自発的なレビュヌ

Bil til udlejning med DÞd batteri en mareridt: hold jer langt vÊk fra MyAuto

hold jer langt vÊk fra MyAuto
DÞd batteriet
Problemerne begyndte allerede den 8. juli med batterifejl efter blot 3 timer kÞrsel, og den 9. juli dÞde batteriet helt efter en enkel time brugt!!!!. Virksomheden "MyAuto" foreslog, at jeg skulle kÞre bilen med det dÞde batteri i 3 timer tilbage til KÞbenhavn, da de mente, at batteriet var "perfekt" trods mange fejl "sådan er det" sagde ham.
Batteriet dÞde imidlertid IGEN den 10. juli og blev derefter vurderet fra "hjÊlp pÃ¥ vej " som nÞdvendigt at udskifte.Det var ikke forsvarligt at kÞre 3 timer med bÞrn og min Êldre mor i en bil, der kunne stoppe igen – isÊr nÃ¥r vejhjÊlp ikke kunne garantere, at bilen ville holde hele vejen.Seneste hÊndelse – som ogsÃ¥ er dokumenteret – fandt sted den 10. juli om eftermiddagen. Her kunne vejhjÊlp ikke udskifte batteriet fÞr den 11. juli, hvilket betÞd, at jeg ikke kunne bruge bilen i nÊsten et dÞgn, tak for ferie!
Hvordan kan det vÊre at bilen blev afleveret med batteri fejl til seks dage som kunne kun nydes 3 dage da bilen startede ikke en dag, kunne ikke brugt en anden dag og batteriet skulle erstattes en tredje dag ved vejhjÊlp (3 dage ud fra 6 dage)?
Ingen konkret håndling .....afventes stadigvÊk svar...

2025幎7月10日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。