レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg fik virkelig god vejledning og en lille video som svar på alle mine spørgsmål. Kan kun sige, at det var en god oplevelse og endte med at købe parasol, parasolfod, sandsække og cover i god kvalite... もっと見る

5つ星のうち5の評価

This family business is highly competent and professional - one of the Company Directors provided me with so much information about the quality of their Parasols, including sending me videos. I order... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk service. Søde og imødekommende folk. Vi snakkede med Christian, som virkelig hjalp os og svarede på mange af vores spørgsmål. Vi blev anbefalet Baser af en kammerat og var nok lidt skeptis... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Vi ville for en gang skyld have en ordentlig og stabil parasol, og det virker det til, vi har fået. Førstehåndsindtrykket efter et par dages brug er rigtig godt. Hvad der virkelig skiller sig ud, er s... もっと見る

企業が回答しました

企業情報

1. アウトドア家具店

当該企業による記述

Baser Danmark – Bæredygtig, Stilfuld & Smart Skærmning til Udelivet Hos Baser Danmark mener vi, at udeliv skal være nemt, stilfuldt og bæredygtigt. Derfor designer vi vindstabile parasoller, parasolfødder og tilbehør, der passer perfekt til danske haver, terrasser og altaner – uanset om solen skinner, eller vinden rusker. Som familieejet virksomhed går vi op i kvalitet, funktionalitet og ansvarlighed. Vores parasolfødder og sandsække er fremstillet af 100 % genanvendt plast, herunder gamle plastikflasker, fiskenet og industrielt plastaffald. I stedet for at bidrage til verdens plastikforurening, omdanner vi affald til holdbare og højtydende produkter til udelivet. Vi ved, at det danske vejr kan være lunefuldt – fra blæsende efterårsdage til skarpe sommerstråler. Derfor har vores Baser parasolfødder et patenteret låsesystem, der sikrer ekstra stabilitet, mens vores kvalitetsparasoller er lavet af løsningfarvet akrylstof og let, men stærk aluminiumsramme, der giver maksimal holdbarhed og UV-beskyttelse. Men Baser handler ikke kun om produkter – vi giver dig også tryghed og kvalitet. Alle vores produkter leveres med en 5-årig reservedelsgaranti, så du kan være sikker på din investering. Derudover står vores venlige og erfarne team altid klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte skyggeløsning til dit uderum. Bliv en del af Baser Danmark-familien, og oplev skandinavisk design – bæredygtigt, stilfuldt og skabt til det danske vejr. 🌱☀️

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse, super hurtig levering. Handler gerne der igen😊

2019年5月26日

Baser からの回答

Tak for anmeldelsen Charlotte. Dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse hos os - du skal være mere end velkommen til at komme igen! 😁
Rigtig god sommer fra hele Baser Teamet! 🌞

5つ星のうち5の評価

en smuk og enkle parasolfod

en smuk og enkle parasolfod. Den er nem at samle og flytte uden at man splitter rygge.

2019年5月25日

Baser からの回答

Hej Ulla! Tak for den flotte anmeldelse, det er skønt at du lægger mærke til, at vi har arbejdet med både funktion og design i parasolfoden. Rigtig god fornøjelse - vi krydser fingre for en lang og solrig sommer! 😎
Hilsen Esben fra Baser 🌞

God og hurtig levering

2019年5月21日

Baser からの回答

Hej Henrik. Tak for den fine anmeldelse 🙏 vi bestræber os altid på den bedst mulige service, og det tæller også hurtig levering. Rigtig god sommer! 😃
Hilsen Esben fra Baser

5つ星のうち5の評価

Nemt og meget hurtig modtagelse

2019年5月21日

Baser からの回答

Tak for anmeldelsen, Lene 🙂 rigtig god fornøjelse med dit nye Baser produkt - vi krydser fingre for en lang og solrig sommer!
Hilsen hele Baser Teamet 🌞

Seriøs og gennemarbejdet brugerflade

Seriøs og gennemarbejdet brugerflade. Har ikke afprøvet parasolfoden endnu grundet årstiden, men har positive forventninger efter gennemgang af materialerne.

2019年5月18日

Baser からの回答

Hej Connie. Det er en kæmpe ros, som vi er rigtig glade for at høre her på kontoret - og vi håber og tror på at dine forventninger til parasolfoden bliver indfriet 😊 rigtig god fornøjelse, og god sommer! ☀️
Hilsen Esben fra Baser 😁

2019年5月15日

Baser からの回答

Hej Maria. Godt at høre, at din nye parasolfod nåede hurtigt frem 😃 rigtig sommer til dig!
Hilsen Thomas fra Baser 🙂

Meget tilfreds

Hurtig, effektiv - og kundevenlig service

2019年5月6日

Baser からの回答

Hej Ivan! Vi er glade for, at du sætter pris på den ekstra service - det spreder smil her på kontoret 😊 vi krydser fingre for en lang og solrig sommer, så du kan få mest ud af både parasol og parasolfod! ☀️
God sommer fra hele Baser Teamet 😎

5つ星のうち4の評価

Meget tilfreds

Rigtige gode sække.

2019年5月4日

Baser からの回答

Tak for de rosende ord - og fedt at du lægger mærke til kvaliteten! Stoffet er nøje udvalgt, så det kan holde til det danske vejr 😊 rigtig god sommer!
Hilsen Esben fra Baser

Super nemt at bestille

Super nemt at bestille. OG der gik ikke mange dage før jeg kunne hente min vare. Super dejligt. ;0)

2019年4月29日

Baser からの回答

Det var en dejlig anmeldelse at få, Tina - mange tak! 😁 De færreste bryder sig om at vente, derfor er det utroligt vigtigt for os at vores kunder får deres pakker hurtigst muligt 📬😊
God sommer fra hele Baser Teamet! 🌞

Fedt produkt

Fedt produkt. Hurtig levering.

2019年4月28日

Baser からの回答

Hej Morten! Det er fedt at vide, at du kan lide produktet - tak for en rigtig flot anmeldelse 😊👍
Hilsen Louise fra Baser

5つ星のうち5の評価

Godt produkt og fin pris

2019年4月28日

Baser からの回答

Hej Kell 😊 det er da super god feedback du kommer med dér - når prisen er fin, så må det betyde vi har ramt plet. Tak for anmeldelsen 👍
Hilsen Louise fra Baser

Fantastisk opfindelse

Fantastisk opfindelse. Så kan man flytte rundt med parasollen

2019年4月26日

Hej Mariann!
Tusind tak for de søde ord. Det er vi helt vildt glade for her i Baser.

Rigtig god weekend, :-)
Josefine
Co-founder

5つ星のうち5の評価

Vores store parasol står endelig…

Vores store parasol står endelig snor-lige! Vi skulle hele 4 andre typer parasolfødder igennem, før vi fandt denne geniale fod. Nem at samle og flytte rundt med - eller tage med på campingtur. Og så pynter den ligefrem på terrassen, hvilket er en ekstra bonus 👍

2019年4月15日

Hej Dorthe.
Mange tak for din feedback. 😊
Vi er rigtigt glade for at høre, at du også er blevet glad for vores innovative parasolfod. ✌️
Hele Baser-teamet ønsker dig en rigtig dejlig sommer i selskab med din nye parasolfod. ☀️🌹

Mange hilsner
Anna fra Baser.

Meget fin service

2019年4月12日

Baser からの回答

Tak for din anmeldelse 😊 det er godt at vide, at god gammeldags kundeservice både bliver bemærket og betaler sig.
Rigtig god sommer fra hele Baser Teamet 🌞

5つ星のうち5の評価

Den bedste parasolfod ever!

Dette er uden diskussion den bedste tilføjelse til min terrasse! Jeg er pensionist og kan nu heldigvis sidde derude hele dagen.
Jeg plejer at have en parasol sat i den største og tungeste parasolfod, man kan forestille sig. Til gengæld kan den heller ikke flyttes overhovedet. Det er jo ikke så smart, når solen nu flytter sig. Nu kan jeg nemt og ubesværet flytte min parasol derhen, hvor jeg vil have den. De to sandsække er nemme at flytte med og så er de faktisk pæne!
Det allerbedste ved denne fod er, at den passer til rigtig mange forskellige tykkelser stokke. Nu kan jeg skifte parasol efter humør! Jeg går aldrig tilbage til de andre fusere!

2019年4月5日

Baser からの回答

Mange, mange tak for den rigtig flotte anmeldelse, Eva! 🙏 Det lyder virkelig til at vores parasolfod har fundet det helt rigtige hjem hos dig - skønt at du er så glad for den 😊
Rigtig god fornøjelse og rigtig god sommer fra hele Baser Teamet! 🌞

5つ星のうち5の評価

Vi har tre Baser i haven og vi elsker dem!

Vi har tre Baser i haven og vi elsker dem. Det er nemt at flytte dem rundt, de er nemme at sætte op og så er de jo vildt pæne. Vi bruger sandsækkene året rundt - til at holde dørene, så de ikke smækker i, til vaskestativet, så det ikke flyver væk - alt muligt - og selvom de ligger ude hele året, er de stadig så pæne, som nye.

Vi har snart givet alle i familien en baser i gave, for vi kan ikke forestille os, at de ikke også vil elske dem. Kan KUN anbefale at du køber en lige nu... NU :)

2019年3月21日

Baser からの回答

Hej Xenia! 😀 mange tak for en rigtig flot review! Det er kun fedt at høre, at vores kunder er fantasifulde med måden de bruger sandsækkene på, når det ikke lige er til at holde en parasol 💪😎 Og det er nemlig helt rigtigt - sandsækkene er super slidstærke, netop så du ikke skal bekymre dig om vedligehold.
Rigtig god fornøjelse med alle tre Baser parasolfødder, og rigtig god sommer fra hele Baser Teamet! 🌞

Super produkt

Super produkt! Nem at samle og så ser den smart ud på terrassen.

2019年3月8日

Baser からの回答

Tak for anmeldelsen, Peter 🙏 og fedt du spotter at vi har stræbet efter funktionalitet OG design på samme tid! 😀
Hilsen Esben fra Baser 🌞

5つ星のうち5の評価

Nem hjemmeside, hurtig levering, lækre produkter

2019年2月23日

Baser からの回答

Hej Marianne 😊 tak for de rosende ord 🌹 det er altid rart at få at vide, at det vi gør fungerer.
Rigtig god sommer fra hele Baser Teamet 🌞

Trustpilot エクスペリエンス