4.2

過去12か月のレビュヌ数: 9ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Super Team

Ich habe Ende 2025 bei Erik und Sanly einen hochpreisigen Le Voyageur gekauft und meine Knaus in Zahlung gegeben.Sowohl beim Ankauf als auch der Verkaufspreis waren fair und das Ganze hat absolut reibungslos geklappt.Alle Verabredungen wurden eingehalten ,eine Probefahrt ermöglicht und auch bei der ÜberfÃŒhrung nach Deutschland wÃŒrde mir sehr geholfen.Das Team von Mycampers ist absolut vertrauenswÃŒrdig und sehr zuverlÀssig! Immer wieder gern.So geht kundenfreundlicher Handel.

2025幎9月2日
5぀星のうち5の評䟡

We hebben in januari een camper gekocht

We hebben in januari een camper gekocht bij Eric en Sanli van My Campers. Dit was toen al heel prettig zoals het gegaan was bij de aankoop. We kregen een half jaar garantie, na 2 maanden in de stalling te hebben gestaan zijn we vorige week voor de eerste keer op pad gegaan om een rondje Nederland te maken.Opeens deed ons trapje het niet meer, na wat onderzoek constateerde ik dat het motortje het had begeven. Ik heb toen met Eric contact opgenomen die meteen actie heeft ondernomen. Hij belde mij terug en vroeg wanneer ik in de buurt was. Hij had al een nieuwe motor besteld die ik afgelopen maandag kon komen laten repareren. ( Dit is normaal hun vrije dag). Daar aangekomen werden we heel hartelijk ontvangen door Eric en Sanli met een kop koffie. Ik had me onderweg nog nieuwe steunen gekocht voor de camper en vroeg of ik die eronder mocht schroeven ( hij heeft meer materiaal als ik onderweg bij me heb😁). Dat was helemaal geen probleem. Toen wasEric al begonnen met de trap. Toen die gerepareerd was heeft hij ook nog even de steunen eronder gezet 👌. Al met al wat een service weer hÚ.
Na een gezellige dag bij hun zijn we weer verder op pad gegaan. Dit bedrijf ( MyCampers) staat bij ons hoog in het vaandel. Wat een service en wat een snelle afhandeling, en dit onder volledige garantie. Chappoo!! Nogmaals dank voor de geweldige afhandeling, zeker een aanrader als U op zoek bent naar een camper.

2026幎4月13日

Nieuwe camper gekocht

Ik heb een aantal dagen geleden een camper gekocht bij My Campers en de service was echt 5 sterren waard. Volgens Erik mocht ik dag en nacht bellen voor vragen — en die had ik natuurlijk, al die nieuwe knopjes en opties. Maar daar bleef het niet bij: ik kon ook gewoon even langsrijden voor 1-op-1 begeleiding.

En natuurlijk stond er koffie klaar. Wat een gastvrijheid, echt een aanrader!

2026幎3月18日
5぀星のうち5の評䟡

Wij hebben hier een camper (VW T4 gekocht en zijn erg tevreden.

Wij hebben hier een camper gekocht en zijn erg tevreden. Het busje zelf is helemaal naar wens en voldoet aan onze verwachtingen.
Ook de communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren: vriendelijk, duidelijk en eerlijk. Wat we daarnaast erg waarderen, is dat ze ook na de verkoop goed bereikbaar blijven voor vragen of kleine aandachtspunten.
Al met al een fijne ervaring en zeker een aanrader!

2026幎3月17日

Wat een fijne zaak!

Een camper aanschaffen is niet niks. Het is een flinke aankoop voor de meest belangrijke tijden die er zijn, je vrije tijd! Maar dat weten Eric en Sanly maar al te goed. Vanaf dat we binnenkwamen werd de tijd genomen voor ons. Fijne uitleg en goede afspraken. Ik heb me geen moment opgejaagd gevoeld. We hebben uiteindelijk een prachtcamper gekocht. Inmiddels al een paar jaartjes oud dus de dingetjes die er waren werden zonder dat wij het hoefden te vragen opgelost. En toen we m op kwamen halen stond hij daar te glimmen met een mooie strik erom! Al met al een hele prettige ervaring bij My Campers.
En als Eric zegt; ' Als er wat is mag je altijd bellen'. Dan weet je dat dat ook echt zo is!

2026幎1月21日

Geweldige ervaring met Mycampers

Na al een aantal campers in ons bezit gehad te hebben,kwamen we voor een eventuele inruil bij Eric en Sanly. Er werd veel tijd voor ons vrij gemaakt, vragen die niet meteen beantwoord konden worden,werd later op teruggekomen. De hartelijkheid is hartverwarmend.
Wat zijn we blij dat we tot een koop hebben kunnen komen,hadden het nergens anders willen doen dan bij mycampers. Bedankt Eric en Sanly.

2025幎8月7日

Een geweldige ervaring

Een geweldige ervaring. De eerste kennismaking met Eric en Sanly gaf al direct een vertrouwd gevoel. Een hartelijke ontvangst en alles wordt tot in detail goed uitgelegd. We hebben een zeer mooie camper gekocht voor een goede prijs, die echt fantastisch en zeer schoon is geleverd. Ook de aftersales was zeer goed. Omdat het onze eerste camper is hebben we veel tips ontvangen en we kunnen ze altijd bellen als er iets is. Daar hebben we ook meerdere keren gebruik van gemaakt en ze blijven zeer vriendelijk en behulpzaam. TOP, dank je wel Eric en Sanly!

2025幎7月25日
5぀星のうち2の評䟡

alles is gecontroleerd?????

Aardige mensen die pas begonnen waren in camperhandel.Als je adverteert met "alles nagekeken en gecontroleerd" dan reken je daar op. Voor mijn gevoel was er echt niets nagekeken of gecontroleerd. Mijn vertrouwen was teniet gedaan. Ja ik mocht hem terugbrengen maar had er geen vertrouwen in dat nu wel alles zou worden nagekeken en gecontroleerd. De twintig mankementen heb voor eigen rekening opgelost. Dit gaat dus nooit meer goedkomen
Wim Zeestraten

2024幎7月31日