My Cool Kitchen レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

wat een goede service! echt een bedrijf naar mijn hart! Ik heb eerst telefonisch contact gehad om mijn vragen te stellen. Hierbij werd ik goed geholpen door een dame (Robin). Zij hielp mij door de sta... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Persoonlijke en zeer fijne partij: zowel live, telefonisch als op de mail sterke en open communicatie. Danny is een echte meedenker die goed luistert en met recht trots is op de mooiste toppro... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Een spoelbakrekje gekocht wat naar het verkeerde adres was gestuurd. Het rekje ging retour naar coolkitchen omdat PostNL het niet kon afleveren. Gebeld en gemaild met Danny en gelijk de volgende dag... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Onlangs de prachtige designerlamp 'Wall' van de 2 Eindhovense designers Jansen en De Bont aangeschaft via My Cool Kitchen. Aangezien de lamp in de nieuwe keuken geplaatst moest worden, had ik advies n... もっと見る

企業情報

1. キッチン家具店

My Cool Kitchen について

当該企業による記述

My Cool Kitchen is nummer 1 Steel Cucine -dealer van de Benelux .

We hebben een ruime selectie aan kwaliteitsmerken. Zoals Jansen & de Bont /Novy, Falmec en Selsiuz.

Showrooms in Zevenhuizen en per 2023 Waspik (NB)

Persoonlijk, betrokken klantgericht dat is ons motto. Heeft u vragen neem contact met ons op.
Want wij gaan altijd voor uw 3-sterren
⭐️ ⭐️ ⭐️ in uw keuken maar, voor
5-sterren ⭐️ ⭐️ ⭐️⭐️ ⭐️op Trustpilot!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 7件

レビューを書く

Top!

Snelle levering en super klantenservice! Erg vriendelijk!

2022年1月19日

Dank je wel Anne!

5つ星のうち4の評価

na een tijdje gewacht te hebben toch…

na een tijdje gewacht te hebben toch een telefoontje gekregen dat de theepot uitverkocht was met duizend excuses. Nu maar geduldig zijn tot februari.

2022年1月4日

My Cool Kitchen からの回答

Beste Annelies! Bedankt voor review. Ook wij houden de vinger aan de pot ehhh pols. Mocht je vragen hebben, bel ons gerust!

Leuk ontvangen!

Leuk ontvangen, goede demonstratie van het fornuis gekregen.
Mooie fornuizen! Wacht met spanning tot hij geleverd wordt.

2021年12月27日

My Cool Kitchen からの回答

Beste Renee! Nogmaals gefeliciteerd met jullie fornuis. Het was super leuk jullie te ontmoeten. Mocht je tussentijds vragen hebben, twijfel niet om bellen of mailen.

5つ星のうち5の評価

De voorlichting is perfect.

De voorlichting is perfect.
In een handomdraai heb je licht.
Geen schakelaars in de keuken.

2021年12月24日

My Cool Kitchen からの回答

Bedankt Ed, idd voor licht (+ing) ben je ons altijd aan het juiste adres! ;-)

5つ星のうち1の評価

Tja, even doorvragen

Tja, drie keer vragen om een review terwijl het product nog niet geleverd is, is vrij stompzinnig. Product was volgens website op voorraad (bij cool kitchen als enige) dus vol goede moed besteld. Blijkt de levertijd toch 5 tot 7 weken te zijn want 'het product was bij de leverancier in Italie op voorraad'...

Zo lust is er nog wel een paar. Danny is aardig en probeert het te fixen. Tot nu toe zonder resultaat. Ergo: 'op voorraad' op de website is voor meerdere uitleg vatbaar, betaling binnen 7 seconden afgeschreven bij een onverwachte levertijd van 7 weken is vreemd.

Ik ben niet zo van negativiteit via reviews, verhaal kent immers altijd meerdere kanten. Maar als je na drie keer stalken om een waardering blijft vragen, kun je hem krijgen ook.

Ondertussen wacht ik en is het bijna kerst....

2021年12月17日

My Cool Kitchen からの回答

!!! UPDATE!!!! Door wat leveringsproblemen met de kerst kwam Ed's teppanyaki plaat iets later uit Italië aan dan de bedoeling was, gelukkig kon Ed voor de kerst nog zijn op plaat koken. We kregen 4 januari een als nog een 5-sterren review! Bedankt Ed!

Kanjers

Ik heb onlangs een tweede bestelling geplaatst bij MCK. Wat een toppers zijn het! Ze hebben geregeld dat mijn tweede bestelling gelijk met mijn eerste bestelling geleverd kon worden en ik dus niet nog 3 weken hoefde te wachten voor de tweede bestelling. De service is 5*. Vandaag heb ik mijn bestellingen in één keer ontvangen. Zulke mooie mensen en geweldige service. Heel erg bedankt.

2021年12月16日
自発的なレビュー

My Cool Kitchen からの回答

Dank voor deze mooie review Jadirah. Fijn dat het allemaal gelukt is! :-)

5つ星のうち5の評価

Koken is een feestje, hoe Cool!

Fijne complete showroom waarin je fornuizen ook echt goed kunt beoordelen in plaats van alleen online. En superenthousiaste Danny die er alles over kan vertellen maar zeker ook over heerlijke gerechten. Het fornuis hebben we nu al een tijd in huis; wat een pracht fornuis en het werkt fantastisch. Je ziet en merkt dat deze fornuizen hun oorsprong hebben in de professionele keukens; koken is een feestje.

2021年12月15日
自発的なレビュー

My Cool Kitchen からの回答

Bedankt voor je leuke review Hans! Het lekker koken past bij Steel. Altijd fijn als mensen het enthousiasme delen. Stuur je ons nog een foto?

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。