MyElla - Macaronsレビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

企業情報

1. 洋菓子屋

当該企業による記述

Håndlavede macarons med tekst, logo eller print til dit event. Vi tilbyder smagfulde og flotte macarons i alle regnbuens farver og med 16 forskellige smage. Alle anledninger er gode til macarons og dine egne personlige macarons vil med sikkerhed blive festens samtaleemne. Brug med fordel kager med logo til firmafesten, lanceringen eller for at promovere dit produkt på messer.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 1

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち5の評価

Vi bestilte macarons til kundemiddag

Vi bestilte macarons fra MyElla til vores kundemiddag, og det var en fantastisk oplevelse fra start til slut. Allerede i den indledende kontakt blev vi mødt af professionel og imødekommende kommunikation – hurtige svar, stor fleksibilitet og en tydelig passion for deres produkt.
Macaronsene i sig selv var en fryd for både øjet og smagsløgene. Hver enkelt var smukt dekoreret med logoer og præsenteret med stor sans for æstetik, hvilket gjorde dem til et oplagt samtaleemne blandt gæsterne. Smagen var lige så imponerende, delikat, afbalanceret og med en perfekt konsistens, som vidner om høj kvalitet og håndværk.
Vi kan varmt anbefale MyElla til alle, der ønsker at tilføje noget ekstraordinært til deres arrangement.

2025年9月2日
5つ星のうち5の評価

Det var en super god oplevelse med fantastisk service.

Grunden til jeg er så tilfreds er: at Daniel som er kontakt person hjalp så meget med min ordre, da jeg ikke er vant til at bestille på Nettet.
Det gjorde mig så tryg, idet det var en stor barnedåb med 70 mennesker og en overraskelse til min datter og svigersøn som normalt hjælper mig. De 140 macarons jeg betilte var så fine og smagte himmelsk.
Kan varmt anbefale MyElla Macarons.Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos dem. Tak Daniel.
venlig hilsen Sussie Brandt.

2025年3月15日
5つ星のうち5の評価

De har min varmeste anbefaling

Jeg har nu brugt MyElla to gange bl.a. til en stor messe og kan kun give min varmeste anbefaling! De er meget serviceminded, svarer altid hurtigt på forespørgsler og leverer de fineste macarons med den skønneste smag. Jeg er kæmpefan! 🙌

2024年10月11日

De bedste macarons

Vi fik, kort før vores datters konfirmation, en ide om, at der skulle være macarons til festen og fandt Myella ved en googlesøgning. Vi skrev og fik lynhurigt svar om, at de godt kunne nå at lave 120 macarons. Herefter gik datteren igang med selv at vælge farve og smag, hvor der var rigtig mange muligheder. Valget faldt på lyserøde med hindbær og hvide med passion. Og med navn på. Også her fik vi mulighed for at vælge skrifttype og farve. En virkelig fed og sjov proces for konfirmanden. De var ikke kun virkelig smukke på bordet, de smagte også fantastisk. Vi ser allerede nu frem til at kunne bestille en ny omgang til lillesøsters konfirmation næste år🥰 Og de få der ikke nåede at blive spist, dem kunne vi gå og nyde de efterfølgende dage🤗 Så de bedste anbefalinger herfra🌟🌟🌟🌟🌟

2023年5月5日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk service og lækre macarons

Vi bestilte Macarons hos Myella til vores søns konfirmation. Vi blev mødt af et mega kreativt team som fik samlet de flotteste macarons og ikke nok med at de var flotte smagte de himmelsk.
Afhentning var nem og personalet var søde og smilende.
Alt i alt en super god oplevelse med service i førersædet.
Det er ikke sidste gang vi bestiller herfra :)

2023年5月9日

Hvis man kunne give et firma 10 stjerner

Hvis man kunne give et firma 10 stjerner, så havde jeg gjort det. MyElla har leveret en service, som er over forventede! Vi løb tør for macarons på vores messen, og så lavede de nye til os med det samme. De laver et fantastisk håndværk, skøn smag og god reklame for vores virksomhed! Highfive til MyElla. Tak for jeres hjælp <3

2022年11月24日

Bestil bare herfra

Har bestilt 2x personlige sky spejle til forskellige børns barnedåb efter jeg selv havde fået et til min piges barnedåb, og de er simpelthen så fine! En mega god og personlig gave!
Mega hurtig service ift at det er specielt lavet, og hurtig levering!
Kun det bedste at sige

2022年9月9日

5 store stjerner 🤩

Sjældent har jeg oplevet så god personlig service, hurtigt svar også endda igennem Instagram. Mit produkt kom hurtigt og resultatet er så smukt og det var pakket godt ind! 5 store stjerner ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2021年4月15日

Trustpilot エクスペリエンス