Tried Mynteri for a bit and honestly.. it felt pretty empty. You send messages, maube get a short reply, and then noting - chats just die out fast. I`ve used platforms like j4l.us and I know how ipo... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Okej, Jag visste att det skulle vara illa. Menar, Annonsen var skum till att börja med. Red flags överallt. Börja forska lite. Märkte att bilder var stulna, vet inte hur många men misstänker dem... もっと見る
Fejk. Exempel: Freja 21, Tranemo En av vederbörandes fyra bilder har ”dagens datum” i bilden: 27 december 1998. Så bilden är alltså tagen fyra år innan Freja 21 i Tranemo föddes? Man får en massa m... もっと見る
Ren Bluff. Alla positiva betyg ni kan läsa här kommer troligen ifrån samma lurendrejare som ligger bakom dessa Scam Sidor. Allt gåt ut på att betala. Säga hej kostar 50 Krediter. (2500 kostar runt 900... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Finn Din Chattpartner för Virtuella Möten
Hahaha j*vla clowner 🤦♂️ Fake är bara…
Hahaha j*vla clowner 🤦♂️ Fake är bara förnamnet. Precis som några andra har skrivit så måste jag tyvärr säga mer fake än den här sidan kan du inte hitta. Aldrig i mitt liv har så många tjejer varit intresserade av mig. Men vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta.......
Fejk
Fejk. Exempel:
Freja 21, Tranemo
Man får en massa meddelanden hela tiden från till synes olika kvinnor, men alla är skrivna i samma stil, som om alla var samma person. Är inte det en röd flagga, så vet jag inte vad som är.
Röd Flagga, eller kanske Flaggor
Ja det är ju underligt att domänen sannolikt är släkt med ett flertal andra identiska sidor under samma företagsnamn, samma kontor i Bulgarien. Djupare forskning om företaget fick mig att misstänka att de aktivt försöker hålla en låg profil. Inte alls tveksamt.
Ski .scam,spam
Ski .scam,spam, fake
Foton från sociala medier. Andra sidor mm.
Tillrättalagda svar. Enkla genomskåda. Efter 25 års erf och många dejtingsidor... fake fake fake, undvik .kiten! På en vanlig sida får du kanske ett svar av hundra du frågar, här får du frågorna och direkt. Bara scam/spam
Tror eller är övertygad att det finns mycket fusk med Fakes Profiler
Tror eller är övertygad att det finns MÅNGA Fake.profiler ; som försöker att bara chatta så mycket som möjligt i onödan bara via den där webbsite för att gynna företaget, ekonomisk ( man blir tvungen att betala mer för flera meddelande ). De mycket provokativa damer, erbjuder allt möjligt, men vägrar att kunna kommunicera via vanligt telefonsamtal, sms , e.mails, messenger, skype, osv. Och man kan inte heller då, konstatera att det är samma tjej som profil.bilderna ,via ett simpel , kort live-video.samtal .MYCKET SKUM ,
Fakeprofiler ?
Är det verkligen riktiga profiler eller är det fake.Har svarat så många som skrivit och inte en enda har skrivit tillbaka.
Steg för steg mot rätt partner
Mynteri har varit en resa av upptäckt för mig. Den metodiska processen att lära känna varje matchning steg för steg har varit både rolig och upplysande. Även om jag ännu inte har funnit den rätta, känner jag att jag är på rätt väg. Webbplatsens utförliga profiler och detaljerade frågeformulär hjälper till att säkerställa att varje matchning är meningsfull. Jag uppskattar också de regelbundna uppdateringarna och förbättringarna som teamet bakom Mynteri gör. De visar att de bryr sig om användarnas upplevelse
Kvalitet rakt igenom
Jag har varit medlem på många dejtingsajter genom åren och kan säga att Mynteri skiljer sig från mängden. Vad som slog mig först var den stilrena designen och de tydliga funktionerna. Sedan, när jag började interagera med andra medlemmar, insåg jag att kvaliteten sträckte sig längre än bara ytan. Medlemmarna här verkar genuint intresserade av att bygga riktiga relationer. Dessutom är sidan fri från irriterande reklam, vilket alltid är ett plus. Sammantaget, en solid upplevelse.
Förändrade min syn på online-dejting.
Jag har alltid varit av åsikten att verklig kemi endast kan upplevas ansikte mot ansikte. Men Mynteri har fått mig att ifrågasätta detta. Plattformen har inte bara en enastående användarbas, utan även fantastiska funktioner som underlättar genuina samtal. Istället för ytliga meddelanden, har jag haft meningsfulla utbyten som lett till intressanta träffar. Även kundsupporten förtjänar beröm; när jag hade en teknisk fråga, fick jag snabb och hjälpsam feedback. Sammantaget, Mynteri har varit en ögonöppnare för mig.
Förändrade min syn på online-dejting
En nystart i dejtingvärlden
När jag först anmälde mig till Mynteri var jag en smula tveksam. Efter tidigare misslyckanden på andra sidor, kände jag mig osäker. Men från dag ett blev jag positivt överraskad. Webbplatsens design är modern och användarvänlig, vilket underlättade navigeringen avsevärt. Matchningsprocessen kändes genomtänkt, och jag uppskattade särskilt de fördjupande frågorna som hjälpte till att hitta potentiella partners. Jag har nu haft flera betydelsefulla samtal och ser fram emot kommande dejter. Till skillnad från andra sidor, känns Mynteri genuint och ärligt. En stark rekommendation från mig.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。