Mycket smidig tjÀnst! Aldrig sett nÃ¥got direkt likande med coins innan, sÃ¥ big up till de personerna bakom detta. VÀldigt bra idé. Man slipper skicka uppgifter tilö diverse mellanhÀnder. HÀr gÃ¥r det... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Alltid haft problem med att hitta coins och framförallt en pÃ¥litlig sÀljare, detta löser mina problem! gÃ¥r Àven snabbt hela processen. Bra initiativ, verkligen nÃ¥got som behövs... Har bara positiv... ãã£ãšèŠã
Snabbt och smidigt! Allt gick på bara några minuter och jag fick en direkt utbetalning från sidan via swish! Allt tog sekunder från att jag bad om utbetalningen tills att den kom! Riktigt bra sida!
It is incredible honestly, regarding the coins feature at least. Selling, buying you name it, goes smooth. Selling is INSTANT with Swish method and I mean INSTANT Buying - havn't tried yet ac... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Myntrum Àr en modern plattform för handel med digitala spelobjekt, skins och coins. Vårt mål Àr att göra det snabbt, enkelt och tryggt att sÀlja digitala tillgångar utan krångel. Vi vet att många anvÀndare Àr trötta på långa vÀntetider, osÀkra köpare och komplicerade trading-processer. DÀrför har vi byggt en tjÀnst dÀr du enkelt kan se vÀrdet på dina items, skicka dem via trade och få en tydlig uppskattning av vad du kommer få utbetalt. En viktig del av vår plattform Àr att processen Àr automatiserad från början till slut. Det innebÀr att kunder slipper manuella steg, och onödigt vÀntande. Vårt mål Àr att göra upplevelsen så smidig som möjligt, så att du snabbt kan genomföra din trade. Vi fokuserar framför allt på skins och coins från populÀra spel som Counter-Strike och andra stora titlar. Våra priser baseras på marknadsdata och uppdateras löpande för att ge en så rÀttvis vÀrdering som möjligt. Vi scannar marknaden dagligen för att alltid kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser och hålla oss uppdaterade med hur marknaden rör sig. På Myntrum lÀgger vi stor vikt vid sÀkerhet, tydlighet och support. Vi arbetar kontinuerligt för att skapa en trygg handelsmiljö dÀr anvÀndare kan kÀnna sig sÀkra genom hela processen. Vår ambition Àr att erbjuda en modern och professionell tjÀnst som gör det enklare att handla digitala tillgångar. Vi Àr ett engagerat team med stort intresse för skins och trading. Genom att kombinera teknik, marknadsdata och anvÀndarvÀnlighet vill vi skapa en av de mest pålitliga plattformarna för handel med skins och coins.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mycket bra sida!
Riktigt bra sida!
Alltid haft problem med att hitta coinsâŠ
Alltid haft problem med att hitta coins och framförallt en pålitlig sÀljare, detta löser mina problem! går Àven snabbt hela processen.
Bra initiativ, verkligen något som behövs...
Har bara positivt att sÀga, 10/10 från grabbarna :)
Smidigt och enkelt ingen chans att bli lurad
BÀsta sidan! Snabbt och enkelt med swish. Klass sida ð«¡
VÀldigt smidig hemsida att köpa ochâŠ
VÀldigt smidig hemsida att köpa och sÀlja från! Rekommenderar!
It is incredible honestly
It is incredible honestly, regarding the coins feature at least.
Selling, buying you name it, goes smooth.
Selling is INSTANT with Swish method and I mean INSTANT
Buying - havn't tried yet actually...
Either way great site I enjoy it.
Sjukt bra priser på både köp och sÀlj
Sjukt bra priser på både köp och sÀlj!
Skickade över coins och fick pengarna inom en minut.
Rekommenderar starkt!
Otroligt bra
Otroligt bra! smidigt och enkelt, om något skulle bli ett problem finns grym kundservice och support aktiv både dag och natt!
VÀldigt bra sida
VÀldigt bra sida. Snabb samt 100% sÀker. Man får precis vad man begÀrt vÀdligt fort. Rekommenderas verkligen
Mycket smidigt och bra upplevelse iâŠ
Mycket smidigt och bra upplevelse i helhet.
Hade coinsen på 2 sek efter betalt köp.
Inte mycket att klaga på samt bra pris per c!
Bra och smidig sida!
AnvÀnde sidan första gången och det gick snabbt och smidigt utan krångel. Fick alla coins jag betalade för utan problem!
Snabbt och Mycket smidigt
Snabbt och Mycket smidigt. Från att jag registrerade mig till jag fick sålt mina coins 2 minuter. Rekomenderar starkt!
Smooth and easy experience
Extremely smooth and easy experience. This service is a game changer when it comes to coin sales. Good prices and unbelievably easy transactions. Would highly recommend!
Riktigt snygg och bra sida
Riktigt snygg och bra sida, snabbt smidigt och bara allmÀnt bra. Alrdig sett något liknande!!
Rekommenderar starkt
OsÀkert till sÀkert.
OsÀkert till sÀkert.
Alltid funnits en viss osÀkerhet NÀr man köpt coins på Facebook grupper och andra sidor. Det hÀr eliminerar det direkt.
Snabbt, smidigt och definitivt framtiden inom köp/sÀlj av coins. 10/10
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹