レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Mottok etter 30 dager sensorslangen som virket i 5 min fÞr den sluttet Ã¥ fungere slik den skulle. StÃ¥r bare stille og brÃ¥ker. Har prÞvd Ã¥ fÃ¥ kontakt med mypawfamily flere ganger for retur men de svare... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hadde bestilt en alt for liten vintervest. PÃ¥ spÞrsmÃ¥l om hvor jeg kunne bytte denne, fikk jeg til svar at de ville sende meg en ny vest uten at jeg trengte Ã¥ returnere den andre. StrÃ¥lende service, m... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち3の評䟡

Fikk beskjed om levering i et bestemt tidsrom, men det tok over en uke etter siste antatte leveringsdag. Savnet info om leveringsmÃ¥ter, men veldig fint Ã¥ fÃ¥ det pÃ¥ dÞra. Dressen er fin, men foret blir... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jeg fikk tilsendt to dresser og hadde mÃ¥lt hundene pÃ¥ forhÃ¥nd. MÃ¥lene burde stemme - likevel var dressene alt for smÃ¥. Hadde bestilt Xxl (stÞrste stÞrrelse) og fikk Mail om at jeg kunne fÃ¥ tilsendt... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

Sensorslange

Mottok etter 30 dager sensorslangen som virket i 5 min fÞr den sluttet å fungere slik den skulle. Står bare stille og bråker. Har prÞvd å få kontakt med mypawfamily flere ganger for retur men de svarer ikke. De svarte på mine mange mail to måneder senere, da var klagefristen gått ut og jeg må betale. UseriÞst

2024幎3月1日

Svindel så det jomer

Samboer bestilte dÞrmatte andre juledag, enda idag har det fortsatt ikke dukket opp noen dÞrmatte, så gjÞr det selv en tjeneste, ikke bestill noen ting derifra (myhundno.com), svindel hele greia. Får ikke tak i en sjel på e-post heller.

2023幎2月14日

Svindel & Co

Svindel & Co
Har bestilt, BETALT og venter fortsatt på levering. Umulig å få tak i noen av de inkompetente personene som jobber i dette svindlerfirmaet.
Hold dere langt unna denne nettsiden.
HU

2023幎1月12日
5぀星のうち1の評䟡

Bestilte en matte i desember

Bestilte en matte i desember, fortsatt ikke mottatt. De svarer ikke på email, og fins ikke noe telefonnummer å nå dem på. Dette må vÊre svindel, så de anbefales ikke. De tar betaling, og så mottar du en bestillingsbekreftelse. Deretter får jeg bare mailer på purring i retur gang på gang. Dette firma må stoppes.

2022幎12月4日

Bestillte 2 dÞrmatter i november

Bestillte 2 dÞrmatter i november, ennå ikke fått den. Får ikke svar på mail...kommer bare i retur.
Utrolig USERIØST!!! StÃ¥r nÃ¥r man bestiller at den skal komme pÃ¥ dÞra innen 8 dager, bare tull!!!
Kanskje dere kan vÊre å tÞffe å svare her da???? Hvor er pakka mi???
Ikke be meg sende mail, for den funker ikke! Dere har min mail...
Dere var tilogmed så frekke her om dagen at dere sendte meg mail å ba meg vurdere produktet jeg hadde bestilt!! Har jo ikke fått noe...
Dette skulle vÊrt julegave, så utrolig kjedelig!!!@ tÞr dere svare?

2022幎11月22日

UseriÞst / Svindel

Hadde ikke troa i utgangspunktet, men lot tvilen komme til gode. Det var en feil fra min side! Bestilte produkt i november. Pengene har de fått, men jeg får ikke svar, ingen bekreftelse på min bestilling og ikke mottatt varen som er bestilt. Styr unna. Dette er ren svindel!!

2022幎11月19日

Bestilte 2stk forskjellige stÞrrelser

Bestilte 2stk forskjellige stÞrrelser for å kunne se hvilken passer bedre for våres lille prasky krysarik og når jeg tenkte å sende tilbake den ene (uåpnet også) så var det umulig å finne noe info om det på siden deres samt å ta kontakt hjalp ikke i over 1mnd.
Ok vare
Servise noe av det dårligste- ikke anbefaler

2022幎7月6日
5぀星のうち5の評䟡

Fin leilighet

Fin leilighet, bra rehold. Supert med takterrasse. Bassenget var ikke stort men helt greit for å kjÞle seg ned. Veldig trivelig og hjelpsom personalet. Perfekt beliggenhet midt i byen og kort vei til stranden. Kommer gjerne tilbake

2022幎7月1日
5぀星のうち1の評䟡

Veldig dårlig erfaring med dere

Veldig dÃ¥rlig erfaring med dere. Fikk levert vare som var for liten, enda den ble bestilt etter mÃ¥leskjema . I pakken var det ikke pakkseddel, Ã¥ ikke returskjema. Jeg sendte Mail samme dag som jeg mottok varen , da jeg hadde spÞrsmÃ¥l om diverse. Å enda idag den 30 mars har jeg ikke fÃ¥tt svar. Jeg har sendt flere mailer i lÞpet av denne tiden. Jeg vil aldri bestille noe fra dere igjen. Kaller det et useriÞst foretak. Dere skriver at det er bare Ã¥ ta kontakt, da dere har vakt hver dag. Jeg er veldig skuffet, Ã¥ skikkelig forbandet. Holsen Rannveig

2022幎3月30日

Dette likner svindel

Dette likner svindel. Dressen var for liten, men det er umulig å få kontakt for å kunne returnere den og bytte til en stÞrre str. Ikke er det med angrerettsskjema heller. Til alle som tenker å bestille fra MyPaws. STYR UNNA! Finn noen andre som forhandler samme type dress.

2022幎3月28日

Det likner svindel

Det likner svindel! Som så mange andre skriver så var dressen vi fikk for liten. Målene de oppgir stemmer ikke. Jeg har forsÞkt å komme i kontakt med MyPaws for å kunne returnere og få en i en str. stÞrre, men de svarer ikke. Jeg fikk heller ikke angrerettskjema. Rådet er til andre som vil ha en slik dress; Finn et annet seriÞst firma som har samme produkt. FOR; produktet er genialt.

2022幎3月22日
5぀星のうち1の評䟡

Ingen kontakt. Firmaet er ukjent!

Må bytte hundevesten, den er for liten. Utallige e-poster uten svar, hverken adresse eller telefon er å oppdrive. Det fulgte ikke med angrerettsskjema, pakkseddel eller kvittering med i pakken. Firmaet MyPaws Norge er ukjent i BrÞnnÞysundregistrene. Du har ingen sikkerhet overfor dem!

2022幎3月18日
5぀星のうち1の評䟡

Jeg fikk tilsendt to dresser og hadde

Jeg fikk tilsendt to dresser og hadde målt hundene på forhånd. Målene burde stemme - likevel var dressene alt for små. Hadde bestilt Xxl (stÞrste stÞrrelse) og fikk Mail om at jeg kunne få tilsendt nye dresser som passet ! Ettersom det ikke går - ba jeg om pengene i retur.
Jeg har nå ventet lenge uten å få svar.
Håper fortsatt på svar
. eller dresser som passer

2022幎3月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス