Fra jeg startet kontakt med dere via mail hvor jeg spurte om det var mulig Ã¥ fÃ¥ en god pris da jeg skulle handle alle hvitevarer til kjÞkkenet, fikk jeg raskt svar,gode svar og god pris. Dere har ful... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bra kontakt och hjÀlp med frÃ¥gor innan bestÀllning. Har inte fÃ¥tt alla bestÀllda varor Ànnu, men det har kommunicerats vÀl. Har heller inte fÃ¥tt faktura pÃ¥ det som kommit - kÀnns seriöst och bra!... ãã£ãšèŠã
Mkt fin service och god dialog vid inköp av en Lofra spis. Avtalade priset pÃ¥ spisen pÃ¥ hösten dÃ¥ det var en drive. Jag var dock tvungen att anpassa mitt kök innan leveransen. Detta var klart... ãã£ãšèŠã
BestÀllde ett 6-delars grytset frÃ¥n Pepper. Alla delarna kom i separata paket, men noterade inte att det bara var 5 st förrrÀn alla paket var uppackade och insÃ¥g att en kastrull saknades. Var orolig a... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
Myrangecooker ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Your online expert for Italian style range cookers
At Myrangecooker, we offer Italian style range cookers from renowned brands such as Lofra, Bertazzoni, and Steel. Choose your dual fuel cooker, gas cooker, induction cooker, or ceramic cooker with matching kitchen appliances, and enjoy the timeless charm of an Italian-inspired kitchen.
Range cookers 60-150 cm wide
Refrigerators
Built-in hobs and ovens
Dishwashers
Kitchen accessories
Expert advice, fast shipping, and price guarantee!
Find your local shop:
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Super proffsiga!
DÞren jeg bestillte ble levert helt OK
DÞren jeg bestillte ble levert helt OK. Men at dere ikke kan tilby ny glassplate til komfyrdÞr slik at man må kjÞpe en helt ny dÞr er dårlig.

Myrangecooker ããã®åç
Veldig rask og god service nÃ¥r jegâŠ
Veldig rask og god service når jeg meldte inn min reklamasjonssak. Deler ble bestilt umiddelbart, og når de ble levert, ble servicetekniker bestilt. Han kom raskt, og på tid som var avtalt. Alt i alt svÊrt godt fornÞyd!
Trevlig bemötande
Nu har jag inte packat upp grejornaâŠ
Nu har jag inte packat upp grejorna Ànnu, men allt från att jag tog kontakt med Myrangecooker till att allt levererades får högsta betyg!
Snabb leverans och bra bemötande nÀrâŠ
Snabb leverans och bra bemötande nÀr något inte var som det skulle, fick lika snabbt en ny ugn levererad.
Bra och snabb service.
Fick snabb och bra hjÀlp vi telefon vid bestÀllningen av vår spis.
Vi kunde Àntligen skaffa en spis till vårt kök dÀr vi behövde en 70 cm spis. Svåra att få tag på bra 70 cm spisar.
Fantastiskt kundbemötande.
Myrangecooker stÀllde upp och hjÀlpte oss på bÀsta sÀtt nÀr det blev problem med leveransen från spistillverkaren. Vi Àr supernöjda!
GasspisâŠ
VÀldigt trevligt bemött vid bestÀllning, snabb och smidig leverans. Toppen
Bra service och snabb leverans
Veldig fornÞyd med alt.ðð»
Var klantig och bestÀllde fel spis menâŠ
Var klantig och bestÀllde fel spis men det för inga problem, dom skickar en ny och vi betalar bara mellanskillnaden för den som vi skulle ha var dyrare. Superbra service!
Det gick fel först men bolaget gjordeâŠ
Det gick fel först men bolaget gjorde vad de kunde för att rÀtta upp misstaget. Bra gjort.
Meget god service
Meget god service, hurtige svar på mails
Og levering fuldstÊndig som aftalt.
SÃ¥ kun roser herfra.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹