Mooi product en super goed enâŠ
Mooi product en super goed en persoonlijk contact, echt top! Zou het zeker aanraden!
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Levering duurde wat lang maar nette communicatie hieromtrent maakte veel goed. Mooie apparaatjes ontvangen, een absolute aanrader.
De levering duurde nogal lang. Het product blijkt nogal populair. Bij navraag kreeg ik een nette respons van de leverancier Desgevraagd bleek, dat e.e.a. aan de transporteur lag.

Mysavr ããã®åç
Heb 2 dochters van vriendinnen allebei (en mijzelf incluis) een My SavR cadeau gedaan. Het werd met groot enthousiame ontvangen. Zij voelen zich nu een stuk veiliger.
Ik heb deze voor de zekerheid gekocht en ben er echt blij mee. Hij is klein, licht en past gewoon aan mijn sleutelbos. Het idee dat ik met één beweging een heel luid alarm en een fel licht kan activeren geeft me een veel veiliger gevoel als ik alleen onderweg ben. Gelukkig nog niet echt hoeven gebruiken, maar het is fijn om hem altijd bij me te hebben. Zeker een aanrader!
Ik voel me veel veiliger sinds ik Mysavr heb. Ook vind ik het erg fijn dat er een zaklampje aan zit, voor in het donker. Super blij mee!!
Ik heb dit product gekocht en voel me sindsdien echt veiliger als ik alleen op pad ben. Fijn om bij me te hebben, zeker een aanrader!
Ik ben regelmatig alleen onderweg. Ook in de avond als er niet veel mensen meer over straat lopen.
Dit alarm is snel en makkelijk te bedienen. Ik hoop het nooit nodig te hebben. Maar het is een prettig idee, en geeft ergens ook een veilig gevoel, dat ik iets bij de hand heb dat een duidelijk signaal (herrie) afgeeft en automatisch hulp kan inschakelen doormiddel van het bellen van 112 en een contactpersoon. Zo weet in nood altijd iemand waar je bent.
Ook handig als ik alleen op een hike ben zit ik mij net te bedenken.
Wat een lawaai kwam eruit! Ik voel me een stukveiliger.
Ik weet dat het geluid iemand afschrikt en hulp ingeschakeld wordt via mijn telefoon.
Handigheidje is de zaklamp erop niet alleen om iemand af te schrikken maar ook een sleutelgat te vinden haha
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã