レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans, bra varor och oftast billigare produkter än på andra sidor. Beställt flera gånger och kommer fortsätta. Om något hade det varit nice om man kunde få fraktfritt om man handlade för... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans, superfint packad, så Mumisarna anlände utan skador, trots postens ovarsamma hantering av paketet .

企業情報

1. ギフト ショップ

当該企業による記述

Mysbod.se har funnits sedan 2010. Det är en mysig presentbutik fylld med utvalda kvalitets produkter från Mumintrollets underbara värld. Du hittar blandannat Arabias populära Muminmuggar och Muminskålar. Hackmans underbara Muminbestick. Muminleksaker, plåtburkar, massor fint till inredningen, smycken mm. Vi jobbar mycket med personlig service och vill alltid att kunden ska känna sig i centrum. Vi erbjuder även presentinslagning och kan skicka presenten direkt till mottagaren. Du hittar också massor söta Muminkort. Här kan du handla dina varor dygnet runt och få dem levererade oftast inom 1-3 dagar till en fraktkostnad på 65 kr oavsett hur mycket du handlar. Allt skickas från vårt eget lager i Sverige. Du är alltid välkommen med frågor till mailen.

4.2

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Mumin / Moomin

Mumin / Moomin - är "galen" i grejor med denna familjen. Inte bara till mig utan mest till barnbarnen och här hittar du SÅ mycket fint 🤩🥰

2025年11月20日

❤️❤️❤️❤️

5つ星のうち1の評価

Jag beställde varor från två ställen…

Jag beställde varor från två ställen som hette olika men ni skickade från ett ställe, Mysbod. Det innebär att jag har betalat för mycket frakt! Lurendrejeri.

2025年11月20日

Mysbod.se からの回答

Hej! Tack för dina ordrar. Det stämmer att vi sampackade dessa, men enbart för att du inte skulle behöva betala två fraktavgifter i onödan. Om du tittar på orderbeloppet så har vi tagit bort frakten från den ena ordern. Du har alltså bara betalat för en frakt. Om vi inte hade sampackat så hade det kostat dig 65 kr mer. Så detta har vi enbart gjort för din skull.

5つ星のうち3の評価

Leveransproblem

Lång leveranstid, fick efterlysa leveransen via mail. Till slut kom beställda varor, till full belåtenhet.

2024年12月18日

Mysbod.se からの回答

Hej! Vi har ibland produkter som är beställningsvaror eller att man kan förbeställa dom. I dessa fall står det alltid vid produkten i butiken att det ej är en lagervara. Alla produkter i samma order skickas tillsammans, när man beställer varor som inte finns i lager så är det längre leveranstid. 😊 Skönt att ordern kom fram till dig till slut och att du är nöjd. ❤️

5つ星のうち1の評価

Sämst kundtjänst, följer ej ångerrätten

Köpte varor som hamnade på ett postombud för lång från mig. Meddelade företaget inom 14 dagar att jag vill returnera dessa, enligt ångerrätten. Paketet gick i retur till företaget som sedan tyckte att de administrativa kostnaderna på 350 kr (!!) skulle betalas av mig, eftersom detta stod i villkoren. Har kollat flera andra nätbutikers villkor, och INGEN annan tar vare sig returfrakt eller betalt för olevererat paket enligt ångerrätten.
Kundservice (läs samma som äger företaget) som svarade på mina mail ska absolut inte jobba med kundservice, var otrevlig och värdesätter inte sina kunder.
Totalt oseriös nätbutik med ingen uppfattning om vad kundservice är, handla ej här.
(Företaget hette tidigare Muminboden.se och Nellyspresenter.se)

2023年10月16日

Mysbod.se からの回答

Hej! Så tråkigt att du inte är nöjd. I detta fall så hade paketet levererats till ett Postnord ombud som hörde till det postnummer du angivit i ordern. Eftersom paketet inte hämtades ut så tog vi ut vår avgift för ej uthämtat paket för att täcka våra kostnader (det är väldigt många butiker som har en avgift när paketen inte hämtas ut). Angående din ångerrätt så stämmer det att man har 14 dagar på sig att ångra sitt köp, man måste däremot hämta ut sitt paket och returnera det till oss för att använda sin ångerrätt.

Alt med Mumitroldene

Hvis man elsker Mumitroldene, så er dette siden for dig. De har ALT, og priserne er fair. Selvom butikken ligger i Sverige, fik jeg min pakke allerede dagen efter bestilling (sendt med PostNord). Har efter min første bestilling allerede lagt to ordrer mere, for jeg vil have alt derinde :D

2022年12月26日

❤️❤️❤️❤️