Myselfie.se | Skapar glädje och minnenレビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Lite snålt med rekvisita men mycket lätt att installera och kul med bilder. Var lite orolig att den inte skulle komma fram i tid på vishan men det gjorde den. Tips: Ös på med egen rekvisita i form... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Helt fantastisk grej!! Så många fina minnen vi nu fått tack vare denna kamera, den användes flitigt av våra vänner. Dock var ett av benen på stativet trasigt vid leverans, hade ingen tid att spilla så... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi använde Myselfie på vår kick-off, och det blev verkligen en succé! Det var enkelt att sätta upp, smidigt att använda och bilderna blev fantastiska. Våra deltagare älskade möjligheten att ta roliga... もっと見る

5つ星のうち5の評価

När vi fick vår Kamera så var kontakten sne och gick inte att koppla in i ett eluttag. Kontaktade kundservice och de var väldigt tillmötesgående och "räddar" egentligen upp hela uppleveseln med dem.... もっと見る

企業情報

1. パーティー用品レンタル業
  2. 子供向けのパーティー サービス

当該企業による記述

Myselfie skapar glädje och minnen bland folk i alla åldrar. Med en Myselfie förevigar du livets stora ögonblick med roliga och högkvalitativa bilder.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 65

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Vi använde Myselfie på vår dotters studentmottagning

Vi använde Myselfie på vår dotters studentmottagning, och det blev en riktig succé! Fotobåset var mycket uppskattat av gästerna och vi fick massor av roliga och fina bilder som blev fantastiska minnen från dagen.

Leveransen kom flera dagar i förväg, vilket kändes väldigt tryggt. Allt var välpackat och det var både enkelt att installera och att returnera utrustningen. De skickar till och med med packtejp för returen – en liten detalj som verkligen uppskattas! Installationen tog inte mer än en kvart, sedan var allt igång.

Rekvisitan som följde med räckte gott och väl för våra behov och bidrog till många skratt under festen.

Tack vare bilderna från Myselfie kunde vi skapa personliga tackkort till alla gäster med de foton de själva hade tagit tillsammans med studenten. Det blev mycket mer personligt än ett traditionellt tackkort med bara en bild på studenten. Dessutom är det ett stort plus att man har tillgång till bilderna i 30 dagar och enkelt kan dela bildlänken med gästerna.

Precis som många andra skriver var hela upplevelsen sömlös – från beställning till retur. Vi behövde aldrig kontakta kundsupport eftersom allt fungerade perfekt.

Vi kan varmt rekommendera Myselfie till alla som planerar en fest eller annan högtid. Vi kommer definitivt att hyra igen vid nästa stora tillställning!

2026年6月6日
自発的なレビュー
5つ星のうち5の評価

Smidigt från beställning till…

Smidigt från beställning till återlämnande. Höjde stämningen på festen. Rekommenderar starkt!

Hej Christina,

Vad härligt att höra att du är nöjd med Myselfie! Hoppas vi ses på fler fester framöver! 🎉

5つ星のうち4の評価

Lite snålt med rekvisita men mycket…

Lite snålt med rekvisita men mycket lätt att installera och kul med bilder.
Tips: Ös på med egen rekvisita i form av hattar, peruker, glasögon m.m.

2026年5月19日

Hej Hilary,

Stort tack för din fina recension! 🌟 Vad roligt att höra att allt kom fram i tid och att ni tyckte att det var enkelt att komma igång.

Tack också för din feedback om rekvisitan. Den skickar vi med som en liten extra bonus utan kostnad, och vi uppskattar verkligen ditt tips om att komplettera med egen rekvisita för den som vill ha ännu fler roliga alternativ. 😊

Hoppas vi får vara en del av nästa firande också!

Robert på Myselfie

Makalöst bra

Makalöst bra! Sömlöst från beställning till retur. Tusen tack !

Smidig leverans och återlämning

Smidig leverans och återlämning.
Enkel att sätta upp.

2026年5月19日

Hej Annica,

Allting fungerade

Allting fungerade innan under och efter.
Det blev ett lyckat inslag

2026年5月25日

Det bästa jag gjort

Det bästa jag gjort! Så många fina bilder och bilder på alla gäster! Så bra kvalitet på bilderna med!

Hej Sanam,

Smidig leverans

Smidig leverans, uppskattat tillskott på festen, enkel hantering av bilder. Bara positivt att säga.

2026年5月23日

Hej Veronica,

Smidigt

Smidigt, rakt igenom

Väldigt nöjd med allt

Väldigt nöjd med allt, fina bilder och väldigt uppskattad under bröllopet. Smidigt att få skickad hem och posta tillbaka.

2026年5月23日

Mycket smidigt!

Mycket smidigt!

2026年5月5日

Hej Linnéa,

Enkelt att använda

Enkelt att använda, snabb och bra leverans. Enkelt att skickat tillbaka.

Lite svårt att beställa på nätet, förut gick det att få hjälp att göra beställningen, nu måste man göra den själv.

2026年5月4日

Hej Carina,

Myselfie på bröllop

Vi använde Myselfies kamera på vårat bröllop. Den kom några dagar innan vilket var skönt så man inte behövde oroa sig för att den skulle dyka upp sent. Den tar väldigt bra och smickrande bilder och våra gäster uppskattade kameran väldigt mycket. Även kul att gästerna själva kan få sina bilder direkt om man kopplat kameran till wifi. Fraktsedel fick man i paketet som man satte på för att skicka tillbaka den och allt gick väldigt smidigt. Beställde även QR-kod som våra gäster kunde skanna av för att lägga in sina bilder dom tagit med sina telefoner från bröllopet, vilket vi uppskattade.
Man får med en del som man sätter runt skärmen för att kameran ska se mer trevlig ut men den plockade vi bort för den gled ner så på några bilder syns det en kant. Så tips är att strunta i den.
Rekommenderar Myselfie till alla och till alla festliga tillställningar!

2026年5月14日
自発的なレビュー

Hej Nicole,

Snabb och tydlig kommunikation

Snabb och tydlig kommunikation. Smidig leveranslösning med returlappar och packtejp i lådan. Enkel hantering av kamera och printer!

2026年4月13日

Hej Malin,

5つ星のうち5の評価

Smidig leverans och returfrakt!

Smidig leverans och returfrakt!
Gästerna och vi hade väldigt kul ☺️
Kanske något tråkiga/vanliga tillbehör (glasögon, mustascher etc) men bekvämt att få med!

2026年4月7日

Hej Anna,

Festens höjdpunkt

Festens höjdpunkt! Det var superkul med Myselfie. Alla gäster uppskattade den och det blev riktigt lyckat med många roliga foton som minnen.

2026年3月2日

Smidig och enkel leverans

Smidig och enkel leverans! Tydliga och bra instruktioner. Supernöjd och kommer absolut att använda er tjänst igen :)

2026年2月23日

Hej Jennie,