Meget hjÊlpsom ifm. mit event for at finde ud af, hvilken boks der ville passe. Geniale gåder. Folk var meget engagerede og underholdt, og insisterede på ikke at få hints.
Bondefangeri ikke pengene vÊrd. 2 par sandaler der er gÃ¥et i stykker, 5 USB stik der ikke passer til mine enheder. To stk. bluser. Halsdisse. Cykellygte (10 kr. i butik) 8 touchpens. Knyttet armbÃ¥nd.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi havde lÃ¥nt 2 x seriemorderen til en fÞdselsdagsfest, hvor vi deltog 10 personer. Konceptet er virkelig godt gennemtÊnkt og man bliver overrasket over, hvor mange forskellige gÃ¥der, koder osv som... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg var meget skeptisk pÃ¥ om man kunne blive underholdt pÃ¥ samme mÃ¥de som i et "rigtigt" escape-room. Og jeg blev ikke mindre skeptisk da der dukkede 2 smÃ¥ sorte kasser op dagen inden vi skulle br... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Mysteryboxes tilbyder escapegames lignende aktiviteter prÊcis hvor kunden Þnsker det. Vi har lÞsninger der passer til alt fra små private grupper til stÞrre virksomhedsarrangementer for op til 70 personer.
Jernbane Alle 69, 2720, VanlÞse, ãã³ããŒã¯
- sheila@mysteryboxes.dk
- mysteryboxes.dk
GennemfÞrt og avanceret.
Vi lejede to bokse "Seriemorderen" til et firmaarrangement, og det var en stor success. To hold kÊmpede, og til trods for erfaring fra Escape rooms, lykkedes det kun lige at lÞse gåderne indenfor den tidsramme vi havde sat. Meget gennemfÞrte gåder. Imponerende detaljer. Overrasket over hvor avanceret indholdet af boksen var. Virkelig vellykket aktivitet, og alle kolleger var opsatte og begejstrede. Jeg giver mine bedste anbefalinger, og jeg vil helt sikkert have Mysteryboxes i tankerne for andre typer af arrangementer.
Rigtig godt produkt
Rigtig godt produkt. Hurtig og fleksibel service mht afhentning /aflevering.

Mysteryboxes ããã®åç