レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg bestiller fra mystica i ny og ne, kanskje rundt 1 gang i året, og har alltid vÊrt fornÞyd. De gir meg alltid gratis gaver og pakker inn steinene fint og alltid med kort til hver. Anbefales!

5぀星のうち2の評䟡

5぀星のうち4の評䟡

5぀星のうち3の評䟡

Jeg bestilte en tibetansk syngebolle som ikke var noen klang i og ingen vibrasjon. AltsÃ¥ den synger ikke, jeg oppdaget sÃ¥ en sprekk i syngebollen og etter Ã¥ ha forhÞrt meg m andre som selger samme pro... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント・゚ンタヌテむンメント

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

tarotkort, mala, yoga, buddha, nagchampa, krystaller, palo santo, syngebolle, salvie, ametyst

連絡先

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

God opplevelse

2026幎1月15日
5぀星のうち2の評䟡

Mottok bestillingen min i går

Mottok bestillingen min i gÃ¥r. 3 steiner og 2 pinner med palo santo. Steinene ser fine ut, bortsett fra at de ikke tester som autentiske. De er farget glass i henhold til utstyret mitt. Palo santo har ingen lukt fÞr du brenner den. NÃ¥r den brennes, popper, freser og ryker den. Den svarte linjen har blitt dynket i olje. Jeg sendte en e-post til selskapet og fikk en generisk e-post: 《Vi bestiller fra den stÞrste leverandÞren av palo santo, sÃ¥ det kan ikke vÊre falskt.》 SÃ¥ jeg kommer ikke til Ã¥ bestille fra dem igjen.

2025幎12月1日
5぀星のうち3の評䟡

Vakre produkter, men stanken av rÞkelse er helt forferdelig

Stenen jeg fikk var utrolig nydelig, men det er veldig synd at den stinker av rÞkelse. Det var en gave til noen som er sensitive for lukter, så får håpe det går bort etter hvert. Selv for meg som ikke er like sensitiv, luktet det helt forferdelig, nÊrmest kjemikalsk. Ser at det er flere som har hatt samme opplevelse, så lurt å begynne å holde produktene separert fra rÞkelsen.

Anbefaler også å bli mer tydelige i produktbeskrivelse, når det er bilde av 3 ametyster og det står "Amethyst gruppe 5-11cm" så tror man jo at det er en gruppe med tre stener man får med ulike stÞrrelser, men jeg fikk 1.

Leveringstiden var 7 dager, selv om jeg bare bor 1 time unna lageret.

2025幎1月15日
5぀星のうち4の評䟡

Veldig rask levering! Varen var som forventet.

Bestilte hjertestein og fikk med en liten stjernestein i gave. MÃ¥ si det var ekstremt rask levering. Det jeg bestilte var som forventet. Trekker 1 stjerne fordi det luktet veldig sterk rÞkelse av pakken, plager meg ikke siden det kun er en stein og lukten ikke setter seg men kan se for meg at dette ville vÊrt en plage ved bestilling av noe annet. Alt i alt fornÞyd 👍

2024幎8月14日

RÞkelse

Hei bestilte rÞkelse fra mystica.no er super fornÞyd med rÞkelsene og når jeg bestiller så kommer det en gave det er så koselig blir så glad hver gang.er veldig fornÞyd så jeg kommer til å bestille flere ganger der.

2024幎4月29日

Don’t

This is a con company they took money from me and never gave me my reading the one they sent was not want I’m ask for

2024幎1月27日
Mystica ロゎ

Mystica からの回答

We do not do Readings.. We sell products in Norway...So this must be wrong company...
Kind regards Customer Service Mystica

Har bestilt shungit

Har bestilt shungit. Jeg ville bruke til vann men er umulig pga.steinen lukter permanent rÞkelse så kan ikke drikke det. Også shungit ser ikke ut som ekte stein, derfor gir så lav anmeldelser.

2024幎1月25日
5぀星のうち3の評䟡

Jeg bestilte en tibetansk syngebolle

Jeg bestilte en tibetansk syngebolle som ikke var noen klang i og ingen vibrasjon. Altså den synger ikke, jeg oppdaget så en sprekk i syngebollen og etter å ha forhÞrt meg m andre som selger samme produkt sier alle at den er Þdelagt pga sprekken. Jeg tar hatt kontakt m mystica via e-post og de sier at det er stikken altså den man slår på bollen m som er feil og lovet sende ny men selvom jeg sendte bilde av den sprukne bollen vil de ikke innrÞmme det er noe med den , dette var en dyr bolle som nå ikke kan brukes som annet enn til pynt. Selvom jeg var fornÞyd m de andre produkt Þdelegge dette lysten til å handle med Mystica igjen.

2023幎8月21日

helt overrasket

helt overrasket : Mistyca sende meg bare rosenkvarts Flat DrÃ¥pe Anheng , men jeg ordre rosenkvarts armbÃ¥nd med Lotus symbol og !!!! Hvorfor Mistyca sende meg bare Flat DrÃ¥pe uten armbÃ¥nd uten kontakte meg ? Jeg vil ikke ha bare Flat DrÃ¥pe uten armbÃ¥nd🀷jeg skrev brevet pÃ¥ begge : mail og fra hjemmesiden men fikk ikke svaret fra dem , for retur jeg mÃ¥ betale 70 kronen selv .helt misfornÞyd

Kan ikke svare på svaret fra Mistyca under svaret fra dem .Det er min svaret : kan ikke finner min mail ? og på hjemmesiden kan ikke svaret ? helt rart . skal oppdatere etter på med info om skal de ettersend eller nei armbånd
Hei, svarte deg via Trustpilot.
Man betaler selvfÞlgelig ikke 70,-ekstra for 1 armbånd man har bestilt sammen med et anheng.
Armbåndet ettersendes så snart det er på lager igjen.
Vi gir beskjed.

Hilsen Kundeservice
den svaret fikk jeg på e-mail fra Mistyca
skal oppdatere min anmeldelse etter på jeg skal få eller nei armbond .

2022幎9月13日
Mystica ロゎ

Mystica からの回答

Hei, inne på ordren din har plukkeren informert om at Armbåndet ettersendes. Vi svarer på alle e-mail vi får, men kan dessverre ikke finne din e-mail.

Hei igjen, dine e-mails kom etter at vi hadde svart gårsdagens e-mail. Så ingenting feil med e-mailene.
Vi svarte deg i dag på e-mail om at armbåndet ettersendes samt at du selvfÞlgelig ikke skal betale ekstra frakt for det. At du ikke får svart her på trustpilot, det må du ta opp med dem.

Supert!

SvÊrt fornÞyd med Mystica så langt. Har handlet hos dem et par ganger.
Opplever at de har rask levering, og det er utrolig kjekt at de ofte legger ved en liten gave i forsendelsene sine. :)
Prisene er greie og det er kvalitet på varene.

2021幎12月22日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス