Efter att bestÀllt och upplevt som andra hÀr, uteblivande av svar och misstankar om man blivit lurad har nu myvape.se svarat, förklarat alla tekniska problem och varit oerhört tillmötesgÃ¥ende. Jag f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
BestÀllt flera gånger. Alltid snabb leverans och snabb kundservice. Bra priser och enda jag kanske skulle önska va ett större utbud. Om jag kommer bestÀlla igen? Ja givet
BestÀllde torstag kvÀll - levererat på måndag. Snabb leverans och helt okej support. Svar på Facebook efer 2h. Mycket bra. <3 Billigt och snabbt!
Köp inte. Mina vapes som jag köpte dom aldrig. fick återbetalning. betalade 89kr fick tillbaka 60kr. köp inte slöseri på tid och pengar!!
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dom sÀljer kopior.
BestÀllde ett vision spinner 2 batteri. Kollade upp Àkthetskoden på lådan på tillverkarens hemsida. Koden Àr anvÀnd på minst 17000 batterier.
Usel service!
Synd att jag inte kan lÀmna noll stjÀrnor. BestÀllde e-juice för 14 dagar sen och de svarar inte på sin FB-sida!
Finns dom?
Skickade efter förångare i fredags har inte kommit Àn, onsdag!
www.myvape.se
Köpte startpaket från www.myvape.se. Batteriet Àr defekt, så jag skrev till dem. De lovar ett svar inom 24-48 timmar, men nu 11 dagar senare, jag har inte hört något från dem. De svarade inte på e-post och inge postadress att kontakta dem på. Kan inte kontaktat dem via telefon. Inget telefonnummer på dem på deras hemsida
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã