レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

MÊglerringens medarbejder har puttet kÞbers penge i egen lomme. !!!! Lad vÊr med at indgÃ¥ aftale med MÊgleringen ved Tom Petersen. Indehaver erkender sit ansvar men gÞr intet sÃ¥ bÃ¥de kÞber og sÊlger... もっず芋る

Super god oplevelse i forbindelse med kÞb af ejerlejlighed i Aalborg. God service hele vejen igennem. Telefonen bliver taget nÃ¥r man ringer, og man fÃ¥r altid et svar man kan bruge til noget pÃ¥ sine sp... もっず芋る

EjendomsmÊgleren Carl var rar og behagelig at have med at gÞre igennem hele processen. Carl var god at forhandle med og virkede oprigtig og Êrlig ang. prisen og afslaget man kunne fÃ¥. Efter k... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産業者
  2. 䞍動産業
  3. 䞍動産コンサルタント
  4. 䞍動産賃貞゚ヌゞェンシヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Vi er en seriÞs og reel ejendomsmÊglervirksomhed med hjerte og moral på rette sted. Vi er kendt for at gå den ekstra meter, så du som kunde bliver helt tilfreds. Kontakt os for en uforpligtende boligsnak på telefon: 9813 2666. Vi svare alle dage mellem kl. 9.00 - 21.00

3.2

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

41件のレビュヌ

Tom Pedersen lÞber fra sine pligter og

Tom Pedersen lÞber fra sine pligter og skider pÃ¥ lovgivningen. Desuden er han ikke bleg for at sende trusler for at omgÃ¥ lovgivningen. Han skriver direkte pÃ¥ en e-mail: “Jeg deltager ikke selv, da du meget nemt kan opfatte min tilstedevÊrelse som en trussel pÃ¥ dit liv”
Hold jer langt vÊk fra at have noget med manden at gÞre! Vi har både politi og advokater indover, og sagen er startet tilbage i juli 2024.

2025幎10月13日
自発的なレビュヌ

Endnu en god handel med MÊglerringen

Endnu en god handel med MÊglerringen Tom Pedersen, jeg har nu brugt Tom en 4-5 gange, både som kÞber og sÊlger og har altid vÊret utrolig glad for sammenarbejdet, han holder hvad han lover og gÞr alt i hans magt for at få handlen til at lykkes, han er altid god til at finde lÞsninger på de forskellige problemstillinger der kunne dukke op og arbejder altid hårdt for at få den bedste pris forhandlet hjem, glÊder mig til at handle med dig igen

2025幎8月25日

Advarsel

Advarsel: Vildledende mÊgler og skjulte skader – vores vÊrste boligkÞb

Vi har haft en yderst ubehagelig oplevelse i forbindelse med kÞb af et sommerhus gennem MÊglerRingen Odense ved ejendomsmÊgler Karen Friis. Det mest kritisable er, at Karen Friis ikke blot var mÊgler, men også sÊlger, da det var hendes eget sommerhus, vi kÞbte.

Vildledende oplysninger ved fremvisning

Den 25.09.2024 var vi til fremvisning af sommerhuset sammen med en byggesagkyndig. Vi spurgte flere gange direkte, om der havde vÊret vandskader eller problemer med vandsamling på grunden. Den byggesagkyndige gjorde os endda opmÊrksom på, at huset lå lavt ifÞlge DinGeo, og at der var tydelige fordybninger på grunden, hvilket kunne indikere risiko for oversvÞmmelser. På trods af dette afviste mÊgler/sÊlger kategorisk, at der nogensinde havde vÊret vandskader eller problemer med fugt.

Skjulte skader afslÞres efter overtagelse

Vi stolede pÃ¥ mÊglerens oplysninger og gennemfÞrte kÞbet. Kort efter overtagelsen den 01.12.2024, da vi fjernede gulvtÊpper for at lÊgge nyt gulv, opdagede vi omfattende fugtskader. EntreprenÞren konstaterede, at hele konstruktionen under huset var rÃ¥dden pga. vandindtrÊngning, hvilket havde beskadiget bÃ¥de trÊgulve og fundamentet. Udbedringen lÞber op i over 130.000 kr. – en uforudset udgift, vi aldrig var blevet informeret om.

SÊlger/mÊgler nÊgter ansvar

Vi kontaktede straks mÊgler/sÊlger for at finde en rimelig lÞsning. Skaderne er så alvorlige, at hele gulvet skal udskiftes, og der skal etableres drÊn for at forhindre yderligere skader. En sådan vÊsentlig mangel burde vÊre oplyst ved salget, da det åbenlyst ville have påvirket vores beslutning. Byggesagkyndig vurderer, at hvis huset ikke var blevet solgt, ville sÊlger selv snart have stået med denne store udgift, da skaderne kun ville blive vÊrre.

Vi har fremlagt dokumentation og bedt om en forholdsmÊssig fordeling af udgifterne. Men sÊlger/mÊgler har afvist ethvert ansvar, nÊgter at bidrage Þkonomisk og svarer ikke på skriftlige henvendelser.

Advarsel til andre boligkÞbere

Denne sag viser en grov tilsidesÊttelse af sÊlgers oplysningspligt og en klar interessekonflikt, når en mÊgler også er sÊlger. Vi Þnsker at advare andre mod at handle med Karen Friis og MÊglerRingen Odense, da vi mener, at hun bevidst har fortiet afgÞrende oplysninger for at få handlen gennemfÞrt.

Hvis du overvejer at kÞbe bolig gennem denne mÊgler – vÊr meget pÃ¥passelig og fÃ¥ ALT dokumenteret skriftligt. Vi ville Þnske, vi havde gjort det samme

2024幎12月1日

Sommerhus jagt

Efter at have vÊret på jagt efter et sommerhus, fandt vi et tilsalg igennem Tom Pedersen.
Vi var klar til at lave en hurtig handel, og Tom fik det hele til at lykkedes. Alt gik smertefrit og nemt.
Den varmeste anbefaling herfra,
Tak Tom

2024幎12月1日
自発的なレビュヌ

Har haft en fantastisk oplevelse med

Har haft en fantastisk oplevelse med min egen handel af andelsbolig samt min mors hus. Han ligger en realistisk pris op for et salg. Yder en god service. Vil helt klart anbefale Tom som mÊgler ved et salg. Vi har vÊret yderst tilfredse.
Susanne og hendes mor.

2024幎5月1日

MÊglerringens medarbejder har puttet

MÊglerringens medarbejder har puttet kÞbers penge i egen lomme. !!!! Lad vÊr med at indgå aftale med MÊgleringen ved Tom Petersen. Indehaver erkender sit ansvar men gÞr intet så både kÞber og sÊlger er prisgivet til retsystemet.

Deres arbejde er under al kritik og sagsanlÊg er igang. LAD VÆR MED AT INDGÅ AFTALE MED DEM.

2024幎4月2日
自発的なレビュヌ

Super hurtig og nÊrvÊrende.

Super hurtig og nÊrvÊrende.
Havde under mit kÞb en fÞlelse af at blive taget seriÞst.
Tom var altid hurtig til at svare eller få svar på de spÞrgsmål vi havde og kÞbet gik let og elegant, på trods af at det ikke var en standart bolighandel.
Ved overdragelse af nÞgler og aflÊsning dukkede hele mÊglerteamet op for at Þnske tillykke med ejendommen.

2024幎5月2日

Blev total overfuset.

Faktisk havde vi en god forhåndfremvisning. Tom var rolig og venlig. Vi fortalte til og med at vi havde flere mÊglere på bedding. Efter samtale med de sidste (vi havde 4 ude), tog jeg kontakt til Tom for at fortÊlle at vi havde valgt en anden mÊgler, både ud for mavefornemmelse, men også personlig prÊferencer. Af hensyn til det fremadrettede arbejde for ham, synes vi beskeden var relevant. Han overfusede mig fuldstÊndig, var meget ubehÞvlet og ubehagelig i hans stemmefÞring. Meget uprofessionel opfÞrsel, hvilket giver anledning til den dårlige anmeldelse.

2023幎10月11日

TOTAL USERIØST!!

Hvis du IKKE Þnsker at sÊlge dit hus, sÃ¥ er du sikret her hos mÊglerringen, Sofie Staun. UseriÞs og fuldstÊndig fravÊrende, ingen, som i INGEN indsats. Selv et ophÞr af samarbejde, forstÃ¥r hun ikke, selv efter 2 klare beskeder! USERIØST

2023幎7月6日

Meget tilfreds

Super god oplevelse i forbindelse med kÞb af ejerlejlighed i Aalborg. God service hele vejen igennem. Telefonen bliver taget når man ringer, og man får altid et svar man kan bruge til noget på sine spÞrgsmål. Gode fremvisninger med fokus på kÞberens Þnsker til den nye bolig. HÞflig betjening og super rådgivning. Alt i alt en mÊgler man gerne vil benytte i fremtiden.

2020幎12月18日
自発的なレビュヌ

SÃ¥ lykkes det fik solgt min Bolig

SÃ¥ lykkes det fik solgt min Bolig, efter den har vÊret til salg Hos anden mÊgler. Solgt efter halvanden mÃ¥ned godt samarbejde med mÊglerringen Ålborg som har ydet En super god indsats , skulle nÊsten tro at det var deres egen bolig der skulle sÊlges de har haft hjertet med hele vejen og forstÃ¥et de problemer og bekymringer man har ved salg af bolig 🙂👍🏻

2020幎11月18日
自発的なレビュヌ

Dagen fÞr vi skulle have nÞglerne til vores sommerhus, havde banken ikke fået vurderet huset, og bedt om fristforlÊngelse.
Carl tog med det samme action og fik bestilt bankens mÊgler så huset kunne blive vurderet, og vi kunne få nÞglerne. Tak for hjÊlpen :)

2020幎8月11日
自発的なレビュヌ

Hurtigt og effektivt salg.

Det lykkedes ham på kun 2 måneder og til en pris, der trods et afslag (midt i Coronakrisen) stadig var bedre end den vurderede udbudspris hos de andre mÊglere.

Det kan mÊrkes, at MÊglerringen Aalborg er en lokal mÊgler, der knokler hele dÞgnet - inklusiv weekender, hvor hele processen var meget behagelig og effektiv. Kan derfor godt anbefale MÊglerringen, hvis man står og skal sÊlge en bolig i og omkring Aalborg.

2020幎6月15日
自発的なレビュヌ

Et hurtigt og effektivt salg som lovet!

Ud af 3 forskellige mÊglere var Carl fra MÊglerringen klart den mest optimistiske i forhold til både salgspris og liggetid! De er ikke de billigste på markedet, men da vi allerede var fraflyttet lejligheden, så var et hurtigt salg det vigtigste for os, og her lovede Carl at kunne sÊlge den på under 3 måneder, hvor det var gratis for os, hvis det ikke lykkedes!

Det lykkedes ham på kun 1,5 måned og til en pris, der trods et afslag (midt i Coronakrisen) stadig var bedre end den vurderede udbudspris hos de andre mÊglere.

2020幎6月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ