レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Vil lige genopfriske vores dÃ¥rlige oplevelse Vores unge havde kÞbt hus, sÊlger springer fra efter udlÞb af kÞbsaftale, det koster dem 40000 kr EjendomsmÊgler mener ikke det er hans problem, og vor... もっず芋る

Hele vejen igennem Êrlig, forstÃ¥elig og professionelt samarbejde om salg af vores lejlighed. Vi prÞvede fÞrst en anden ejendomsmÊglerkÊde men uden held. Men da EDC Vesterbro i Aalborg under ledelse af... もっず芋る

Jeg valgte EDC Danebo Aalborg ved Lars og Bo i forbindelse med salget af min lejlighed. Hele hÃ¥ndtering var yderst professionel og jeg fÞlte mig tryg i hele processen. Hele oplevelsen blev toppet me... もっず芋る

Tryghed har helt klart vÊret fÞrste prioritet ved salget af vores hjem. EDC Danebo stillede med et stÊrkt hold og har ydet rigtig god service hele vejen. Vi er blevet rÃ¥dgivet i en meget usikker tid m... もっず芋る

䌁業情報

1. 䞍動産業者

圓該䌁業による蚘述

Vi sikrer et hurtigt boligsalg! Vi rÃ¥dgiver om boliger i Aalborg – EDC Danebo, en ejendomsmÊgler der forstÃ¥r dig. Grundighed, flid, etik og godt kÞbmandsskab. Kan du genkende dig selv i disse vÊrdier? SÃ¥ er EDC Danebo en ejendomsmÊgler for dig. Dette hvad enten du stÃ¥r og skal kÞbe ny bolig eller sÊlge dit gamle hus – eller mÃ¥ske begge dele. Hos EDC Danebo arbejder vi 100% for sÊlger og for at opnÃ¥ den mest optimale pris for din ejendom. Men som kunde hos EDC Danebo kan du altid forvente en positiv og professionel tilgang til processen med dit kommende kÞb eller salg af bolig eller fritidshus. Kontakt os i dag og fÃ¥ en uforpligtende salgsvurdering. Behagelig oplevelse: Som sÊlger, er fokus naturligvis pÃ¥, at du skal have en sÃ¥ behagelig oplevelse som muligt ud af dit samarbejde med EDC Danebo som ejendomsmÊgler. BÃ¥de boligsalg og boligkÞb er forbundet med et vÊld af store beslutninger, som du ikke bÞr stÃ¥ med alene. EDC Danebo stÃ¥r derfor til din rÃ¥dighed fra det Þjeblik, hvor du overvejer at sÊtte din bolig til salg, til det Þjeblik, hvor den endelige overdragelse er sket og alle parter er parate til at tage fat pÃ¥ deres nye liv og fremtid. HÞjt service niveau og kvalitet: Som kÞber hos EDC Danebo yder vi alt en hÞj service niveau og kvalitet, hvor vi lÊgger vÊgt pÃ¥ en grundig og tryg tilgang til din oplevelse af os som mÊglere. Vi tilbyder for de kunder som ikke kÞber hos os ”kÞberrÃ¥dgivning”, (Bolig til salg ved anden mÊgler end EDC Danebo) EDC Danebo har forretninger i hele Nordjylland, sÃ¥ vi kan hjÊlpe dig der hvor du har behov. Uanset om du drÞmmer om andelsbolig, villa, ejerlejlighed, rÊkkehus eller fritidshus.

3.5

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

40件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

VÊlg en anden mÊgler!

VÊlg en anden mÊgler, gå langt uden om Bo Ravn, der tror at manipulation af dig er vejen frem for at sÊlge dit hus. Beskidte tricks virkede ikke her. Der er nok en årsag til at Bo Ravn rÞg ud på r.. og albuer i sin tid hos Home - hold dig langt vÊk!

2025幎2月2日

FÞrstegangskÞb og -salg

Har både kÞbt og solgt min fÞrste lejlighed gennem EDC Danebo Aalborg C. Ifm. salgsprocessen har mÊgleren vÊret god til at afstemme forventninger med mig og ikke givet håb der ikke kunne indfries. Og i Þvrigt fantastisk service fra hele holdet. Tak for jer

2025幎10月14日

manglede dokumentation

Det viste sig efter kÞb af ejendom hos Danbolig at den lovpligtige energimÊrkning var til en anden bolig end min. ved kontakt til Danbolig med Þnsket om at få udleveret den rigtige energimÊrkning, lÞb de fra deres ansvar, og henviste til en medarbejder der ikke lÊngere er ansat.

2025幎4月29日

I forbindelse med salget af Vinkelvej 2

I forbindelse med salget af Vinkelvej 2 B i SkÞrping må jeg udtrykke den stÞrste tilfredshed med EDC i Aalborg v/Kåre SchmÞlker.
Fra start til slut oplevede jeg top professionel sparring og realisme vedr prisen pÃ¥ huset 🙏mit hus rÞg som skuffesalg inden det kom officielt til salg og herefter kÞrte alt lynhurtigt.
EDC finans stod for indfrielsen som ogsÃ¥ gik hurtigt 14 dage efter overtagelsen stod alle penge pÃ¥ min konto 👏alt i alt kan jeg pÃ¥ det varmeste anbefale EDC i Aalborg og KÃ¥re som sammen med sit top professionelle team lÞste opgaven pÃ¥ fornem vis TAK 🙏.

2025幎3月1日
自発的なレビュヌ

Alle har fejl. EDC Danebo er villig til at rette deres fejl

Jeg gav EDC Danebo Aalborg, en dårlig anmeldelse på baggrund af en dårlig oplevelse.
Jeg har slettet den, da EDC har givet mig en undskyldning og har efterfÞlgende haft en rigtig god oplevelse med dem.
Jeg dÞmmer merer efter evnen til at rette en fejl end fejlen i sig selv.
SÃ¥ ++ herfra.

2025幎4月14日

Professionel og engageret rådgivning

Vi kÞbte i 2019 lejlighed via mÊgler i EDC og havde en god oplevelse med det, derfor valgte vi dem til at sÊlge vores lejlighed igen. EDC fremstår som en professionel og engageret virksomhed, de formåede at sÊlge vores lejlighed på bare 18 dage. Vi har vÊret sÊrdeles tilfredse med hele processen.

2025幎2月25日

KÊmpe anbefaling til EDC

Vi har solgt vores lejlighed igennem EDC Danebo Aalborg. Og det var en virkelig god oplevelse. Vi blev orientering og inddraget i hele processen.
Der var flere lejligheder til salg i vores bygning samtidig, men Lars lykkedes med at få vores lejlighed solgt til en flot pris.
5 KÆMPE stjerner herfra.

2024幎5月15日
自発的なレビュヌ

Skal du have huset solgt fÞrste gang

Skal du have huset solgt fÞrste gang, så tag fat i Lars Dam KjÊrsgaard. Har solgt 2 huse med ham,han kom og gav en rigtig pris fÞrste gang og solgte begge huse i fÞrste fremvisning ⭐⭐⭐⭐⭐
Utroligt sÞdt personale på kontoret,med hjÊlp hele vejen igennem... Top professionelle af ❀ Tak

2024幎6月1日

Øv for den

MÊgler fra Edc danebo aalborg er desvÊrre ikke en mÊgler der har lyst til at sÊlge, eller ihvertfald ikke Þnsker at gÞre så meget for det. Da det kom til salg af vores hus.

Måske det er vores egen skyld, vi skulle nok ikke have valgt en mÊgler som var i Hasseris området, men nogen som har mere styr og interesse på at sÊlge ift. Landliv? Dumme os

Men de ting vi bliver beskyldt for er en sÞlle måde at rede sin egen numse, men fred vÊre med det - man skulle jo nÞdig tage det på sig når man tager fejl.

Jeg tror at vi bare fÞlte os rigtig overset og vi anede aldrig rigtig hvordan og hvorledes, fÞr vi selv måtte ringe ind og forhÞrer os.

De andre fra virksomheden tog over for mÊgler når han ikke havde tid? De var imÞdekommende og virkede interesseret i hvad vi havde og sige.
så det hele fÞles som en rigtig Êrgerlig situation, på bekostning af en mÊgler som måske bare ikke havde lyst eller ikke var interesseret i at sÊlge for os.

Øv for den, en rigtig dårlig oplevelse

2024幎5月13日
EDC Danebo Aalborg ロゎ

EDC Danebo Aalborg からの回答

Hej og tak for din anmeldelse. Vi beklager det ikke har lykkes os at sÊlge jeres hus. EfterspÞrgslen på jeres hus var ikke eksisterende. Det er svÊrt at laste mÊgler for manglende engagement og interesse, når der ingen fremvisninger er på boligen. Altid trÊls når forventningerne ikke indfries. I Þnskes held og lykke med salget.

Hus salg....

Kunne du tÊnke dig en ejendomsmÊgler, som overhoved ikke virker interesseret i at sÊlge dit hus?
SÃ¥ er edc stedet for dig....

Ting vi har vÊret utilfredse med!.

- Hver gang man ringer, så ved de ikke hvem man er..

- vi fik et opkald på at der var blevet Þdelagt en vase under fremvisningkom. Men da vi så kommer hjem, er der gjort absolut intet for af ryde det op. Dette resultere i at vores sÞn på 2 år sad og legede med fÞr vi, kunne nå at opdage det.

- Alt lys er efterladt tÊndt i flere timer efter fremvisning.

- Mundtlige aftaler bliver ikke overholdt.

- At skulle minde dem om at ringe til dem, der havde vÊret til fremvisning efter 1 uge, hvor intet var sket..

- At de ikke lavede det video materiale, som var med i handlen, fÞr efter flere måneder, "jamen den har vi da lavet" nej det havde i ikke.

- At skulle spÞrge flere gange om at få et til salg skilt op.

- forkert plan tegning fordi de har alt for travlt..

Tror man forstår budskabet! Listen er lang, og lÊngere endnu..

TÊnk over hvem i vÊlger til at sÊlge jeres hus....

2024幎5月13日
EDC Danebo Aalborg ロゎ

EDC Danebo Aalborg からの回答

Tak for jeres anmeldelse. Vi beklager det ikke lykkes os, at sÊlge jeres hus. Beliggenheden uden for byen op ad en trafikeret vej, et Êldre hus i dårlig vedligeholdelsesstand og opfÞrt i trÊ og med opvarmning med et Êldre oliefyr har ikke vÊret i hÞj kurs ved kunderne. Vi har flere gange mÞdt, at de relativ få fremvisninger der blev booket, blev aflyst fra jeres side af, da de ikke passede jer. Vi havde nok håbet på en stÞrre fleksibilitet når man har huset til salg og der generelt er en ringe efterspÞrgsel. Vi har flere gange nÊvnt, at der er en dårlig lugt af fugt og lidt sÞdeligt, som I bÞr gÞre noget ved. Der er intet sket. Der er flere ulovlige udbygninger som ikke er blevet indberettet og godkendt hos kommunen. Vi har nÊvnt det for jer uden reaktion.

Vi undskylder endnu engang, at vi på fremvisning kom til at skubbe en 5 cm hÞj vase på gulvet som gik i stykker. Skår blev skubbet ind til siden, da vi ikke kunne finde en kost og fejeblad. Der blev ringet til jer efter endt fremvisning og orienteret om uheldet. Ligesom at der er blevet tilbudt at erstatte vasen. Forstår så ikke hvordan I IKKE kan "opdage" det fÞr jeres sÞn eventuelt bliver sat oven i skårene. Der bliver altid orienteret efter hver fremvisning med mindre I ikke tager telefonen når I er på arbejde, tÊnker godt man kan ringe tilbage til mÊgler. Herudover kan I gå ind på "Mitedc" og se tilbagemeldingen. Der blev lavet en video selvom I ikke havde betalt for den. Den blev ikke lavet i "snestormen" i vinter, men umiddelbart herefter. Plantegning bliver lavet af fotografen som måler op og tegner på stedet. Det blev rettet så snart vi blev gjort opmÊrksom det manglende vindue. Vi er efterfÞlgende blevet beskyldt for at "snyde" med belÞb til betalingen ved udlÞb, hvor sÊlger påstod at han havde betalt for alt, men han så senere måtte erkende at det var ikke rigtigt. SÊlger gav indtryk at ville omtale os dårligt for at slippe for betalingen. Det kommer ikke at ske. Vi Þnsker jer held og lykke med salget andetsteds og beklager vi ikke kunne sÊlge jeres hus.

Venlig og positiv behandling

Venlig og positiv behandling af min svigermors salg. Var omhyggelig med at forklare hende om, hvad der foregik og hvorfor, de tog tålmodigt hensyn til hendes hÞje alder. Altid positiv, venlig og hurtig svar på spÞrgsmål.

2023幎7月12日
自発的なレビュヌ

Vi har haft vores hus til salg hos EDC

Vi har haft vores hus til salg hos EDC Danebo - Nyhavnsgade 4B 9000 Aalborg.
Her blev vi kun mÞdt af meget dygtige og hjÊlpsomme ansatte ⭐⭐⭐⭐⭐ En virkelig dygtig og trovÊrdig ejendomsmÊgler, som jeg kan anbefale til alle der vil have solgt deres hus. 👍

Vi har også brugt EDC Danebo Aalborg som KÞbsrådgiver i forbindelse med kÞb af vores drÞmme lejlighed. Vi har fået svar på alle vores spÞrgsmål,

Vi fik igennem vores kÞbersrÃ¥dgiver Theis Kvist Hansen fra EDC Danebo ⭐⭐⭐⭐⭐ hjÊlp til juridisk gennemgang af dokumentationen. Vi har vÊret yderst tilfreds ⭐⭐⭐⭐⭐ med den service vi har fÃ¥et, hvor vi fÞlte os taget med hele vejen og fÞlte, at vores rÃ¥dgiver kun ville os det bedste. 👏👏👏👏👏‚‚Alt i alt kan vi stÊrk anbefale EDC Danebo Aalborg ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

2023幎3月25日

Anbefaling til Jonas Bilstrup Nielsen

MÊgler Jonas Bilstrup Juel Nielsen har hjulpet os med at sÊlge vores lejlighed. Vi havde selv fundet en kÞber, men Jonas gjorde alt det praktiske omkring handlen meget nemt og overskueligt for os. Han tog sig af kontakten til alle involverede parter, udarbejdede kÞbsaftale og håndterede alle Þvrige skriftlige dokumenter. Vi havde brug for en mÊgler, som ville tage over på alt det praktiske, så vi skulle forholde os til mindst muligt - og det fik vi i den grad. Tak til Jonas, og stor anbefaling herfra.

- Generelt har vi vÊret i kontakt med flere fra teamet i EDC på Vesterbro i Aalborg. Hver gang har vi oplevet den samme gode service og faglighed.

2023幎4月1日
自発的なレビュヌ

Professional, experienced & caring services!!!

We had the pleasure of having Nina S. as our counsellor when we bought a house in Aalborg. When working with her, you don't only have a counselor by your side, but you have an ally ready to do whatever is in her powers so you get the best deal or to help you navigate any potential unwanted situations with a seller.

I cannot recommend her enough, so, if you're reading this and you're on the market for buying a house, I can assure you that you'll need Nina S 100%!

2022幎9月30日
自発的なレビュヌ

Kompetent rådgivning i en svÊr tid

Tryghed har helt klart vÊret fÞrste prioritet ved salget af vores hjem. EDC Danebo stillede med et stÊrkt hold og har ydet rigtig god service hele vejen. Vi er blevet rådgivet i en meget usikker tid med krig i Europa og et boligmarked på vippen. Vi skylder EDC Danebo en tak og giver hermed vores varmeste anbefaling.

2022幎11月1日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。