Eindelijk duidelijkheid en echte begeleiding
Ik ben ontzettend dankbaar dat ik Natasja heb mogen ontmoeten in mijn zoektocht naar gezondheid. Vanaf het begin heeft zij mij op een hele fijne en professionele manier begeleid.
Wat Natasja voor mij bijzonder maakt, is dat ze alles helder en begrijpelijk uitlegt, waardoor je echt inzicht krijgt in je eigen proces. Ze werkt vanuit de visie van de KPNI, wat zorgt voor een holistische en diepgaande benadering. Ze luistert oprecht, stelt de juiste vragen en weet precies de vinger op de zere plek te leggen.
Door haar begeleiding heb ik niet alleen meer duidelijkheid gekregen over klachten waar ik al jaren mee rondliep, maar ook meer bewustwording in mijn leefstijl en hoe ik dit kan aanpakken.
Ze is ontzettend deskundig en weet echt waar ze het over heeft. Daarnaast is ze open, betrokken en altijd bereikbaar voor vragen. Ik had er veel, en ze nam altijd de tijd om me te helpen. Dat gaf mij een heel vertrouwd en fijn gevoel.
Wat ik vooral waardeer, is dat ze begrijpt dat echte verandering vanuit jezelf moet komen. Zonder te pushen weet ze je op een natuurlijke manier te laten inzien wat je nodig hebt en motiveert ze je om daar ook echt voor te gaan.
Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die serieus aan zijn of haar gezondheid wil werken.