Magen til ubehÞvlet tone skal man lede lÊnge efter Jeg valgte og ringe til dette firma for at hÞre til noget med min 3D print og sÃ¥ fik jeg bare det ene svar efter det andet at hvis jeg li betalt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ikke kun en 3d print butik. Thomas er hjÊlpsom og kundeorienteret pÃ¥ en mÃ¥de som du ikke finder andre steder. SÃ¥ du fÃ¥r den personlige betjening som du kun finder i de nÞrdede special butikker, men pr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nu har jeg handlet hos Thomas en del gange efterhÃ¥nden og man kan hurtig mÊrke at han sÊtter kundeservice MEGET hÞjt! Har kun gode ting at fortÊlle om hans firma. Thomas er typen som virkelig sÊtter e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har handlet hos Thomas og N3DP flere gange, og oplevelsen har vÊret konsekvent positiv. Thomas leverer en usÊdvanligt hÞj service med hurtige og respektfulde svar â ogsÃ¥ uden for normale Ã¥bnin... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hos Nielsens 3D Print tilbyder vi nÊsten alt til 3D Print. Vi er Danmarks fÞrste og eneste importÞr af produkter fra 3DLAC, forhandler af Azurefilm, Spectrum og PolyMaker filamenter og får vores eget N3DP filament af hÞj kvalitet med ISO og ASTM certificering fra USA produceret i Skandinavien. For Nielsens 3D Print er det vigtigt at yde en hÞj service, sÊlge gode kvalitets produkter, holde fornuftige priser og have kunden i centrum.
Stationsvej 21, Filskov, 7200, Grindsted, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Serviceminded og gode priser- handler klart hos Thomas igen!

N3DP ããã®åç
Bestilte sÞndag eftermiddag, fik et opkald 2 min senere om jeg ville afhente mine ting ved N3DP.. da der var lidt langt fra Struer til Grindsted. jeg fik lavet det om til en levering med DAO, og har modtaget mine varer idag tirsdag. God service og fint at Thomas lige ringer og tjekker op på leveringsmåde

N3DP ããã®åç
Man kan ikke få en bedre service end der er helt vildt hjÊlpsom

N3DP ããã®åç
SjÊldent har jeg oplevet sÃ¥ ubehagelig og uprofessionel en mand. jeg startede med at handle der i sommers og var enormt glad for at handle der, det Êndrede sig op til black friday, hvor han blev direkte modbydelig i hans mÃ¥de at tale pÃ¥, til mig og min kÊreste. hans undskyldning var at han var stresset. vi lod dette passere, men allerede igen i december og i januar oplever vi denne opfÞrelse igen. jeg anbefaler aldrig nogen at handle hos ham igen. er nÞd til at understrege at jeg kÞbte sammen med min samlever, og at vores FÃLLES vare blev kÞbt i min samlevers navn. da der bliver sÃ¥et mistvivl om jeg overhovedet har handlet hos ham. det har jeg, bare sammen med min samlever.

N3DP ããã®åç
Den 10/1 2025 afsender har registreret din pakke hos os i dag 19/1 er der stadig ikke sket noget

N3DP ããã®åç
Super service :) havde bestilt 2 x ordre så blev man lige kontaktet og spurgt om vi ikke skulle sende dem i en så man spare lidt porto , kanon service, og fik en god sludder med Thomas :) helt klar det her jeg smider mine bestillinger fremover, super service og meget professionel

N3DP ããã®åç
Fantastisk informerende kundeservice igennem hele kÞbet. Da der var noget leveringtid på 3dprinteren fik jeg flere opkald med status på ordren.

N3DP ããã®åç
Dejligt hurtig levering og fin pris. Det eneste jeg kunne savne var en bekrÊftelse på at mine varer var afsendt, men da de ankom hurtigt var det aldrig et egentligt problem.
Opdatering: som jeg kan se på butikkens svar er problemet med bekrÊftelse ude af deres hÊnder, men i stedet et problem med GLS.

N3DP ããã®åç
Dag til dag levering og god kommunikation. Kan varmt anbefale N3DP!

N3DP ããã®åç
Hurtig levering og super vejledning ved evt. spÞrgsmÃ¥l ð

N3DP ããã®åç
Hurtig til at svare, samt levering af det bestilte 3d filament ðð»

Super hurtig levering.
Ejeren gav sig tid til at ringe op, da han troede jeg havde bestilt til en forkert maskine.
Vi havde en god samtale omkring 3D print.

N3DP ããã®åç
Igen 5 stjerner her fra :-)
Super god service
Der var lidt problemer med forsendelse men det var ikke sÊlger's skyld. Det var GLS. KÞber der 100% igen

Frisk og fremragende kundeservice

N3DP ããã®åç
God og lyn hurtig service, mere end jeg forventede. Tak til Thomas for god vejledning. Har tingene på lager, det betyder meget når man mangler en reservedel eller en anden ting.