Veldig fornøyd, trener nesten hver dag og har holdt koken i over ett år. Motiverende og flinke trenere. Lett å få trent når det passer meg i en hektisk hverdag.
レビュアーのコメントを見てみましょう
Veldig dyktige, motiverte og inspirerende instruktører. Elsker å trene hjemmefra, deilig å slippe og bruke tid på å komme meg til og fra treningsstudio. Jeg bruker også mye timer i opptak, og trener a... もっと見る
企業が回答しました
Naardic har fabelaktige instruktører, Du kan la skjermen være av, du kan trene på stuegulvet, ikke alltid du trenger utstyr. Stadig nye øvelser, så selv vi som har vært medlemmer i flere år, lærer... もっと見る
企業情報
Naardic について
当該企業による記述
Naardic.no er Norges største online treningssenter, som tilbyr live treningsøkter med landets beste instruktører.
Enten du ønsker styrketrening, yoga, kondisjon, pilates eller dans, finner du et bredt utvalg av timer som passer for alle treningsnivåer. Med over 20 erfarne trenere, inkludert kjente navn som Yngvar Andersen og Silje Thorstensen, får du profesjonell veiledning i hver økt.
Plattformen vår gjør det mulig med sanntidsinteraksjon, der trenerne kan se deltakerne og gi personlig tilbakemelding for å sikre riktig teknikk og motivasjon. Medlemmene får også ubegrenset tilgang til både live-økter og et omfattende videobibliotek, slik at du kan trene når det passer deg best.
Ønsker du personlig oppfølging? Naardic tilbyr også skreddersydd personlig trening, både online og fysisk, tilpasset dine mål og behov.
Uten bindingstid, daglige økter fra morgen til kveld, og fokus på tilgjengelighet, gjør Naardic det enkelt å ta vare på helsen fra komforten av ditt eget hjem.
Besøk Naardic.no og start din treningsreise i dag!
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Naardic har fabelaktige instruktører,
Naardic har fabelaktige instruktører,
Stadig nye øvelser, så selv vi som har vært medlemmer i flere år, lærer noe nytt.
Det er aldri kjedelig på trening. Jeg vil gå så langt som å si at jeg anser flere av instruktørene som gode bekjente.
Himla godt hjemmetreningstilbud, du finner ikke bedre!

Flinke trenere
trenger god plass i hjemmet for å kunne få utbytte av övelsene. De fleste treningene er samtidig som barn og voksne gjör seg klar til å gå ut dören. Andre treninger er så tidlig, at kan ikke väre med da andre i huset sover. Naardic passer best for de som kan väre med på kveldstreninger og som har eget treningsrom

Naardic からの回答
Gode og varierte timer med veldig…
Gode og varierte timer med veldig dyktige og profesjonelle instruktører som motiverer og inspirerer i stjerneklasse!

Flinke instruktører
Flinke instruktører, videobibliotek og opptak av timer gjøre løsningen veldig fleksibel. Jeg får trent selv om jeg ikke kan på de oppsatte klokkeslettene.

Varierte treningstimer
Varierte treningstimer. Tilpasset hvert enkelt medlem. Dyktige instruktører som viser alternativer så alle kan bli med uavhengig av den enkeltes form.

Varierte treningstimer
Varierte treningstimer, flinke, hyggelige instruktører. Flott å kunne velge videoer fra tidligere timer👍😊

Naardic からの回答
Enkelt og tilgjengelig over alt!
Bare dyktige trenere, og så lett tilgjengelig! Man kan trene når som helst og hvor som helst, live eller i opptak. Helt fantastisk!!

først og fremst innstruktørene
først og fremst veldig dyktige og til en hver tid sprutlende innstruktører. variert utbud av traning, oversiktlig booking system som fungerer

Naardic からの回答
Verdens beste online treningskonsept!
Naardic er uten tvil det beste online treningskonseptet jeg har møtt på min vei som PT og gruppetreningsintruktør. Fantastisk dyktige og motiverende instruktører og et utrolig bra utvalg av timer fra morgen til kveld. Og ikke minst også muligheten for å delta på timene i opptak. Du finner garantert både timer og instruktører du liker. Anbefales virkelig på det varmeste!

Bra konsept
Supert å kunne trene hjemme når det måtte passe. Gjør terskelen mye lavere. Mange ulike timer å velge mellom og gode instruktør. Flott konsept.
Jeg skulle ønske det var en funksjon for å legge de timene man har meldt seg på direkte inn i kalenderen. En slik funksjon har jeg ikke funnet.

Naardic からの回答
Veldig flott å få videoopptak av timen
Veldig flott å få videoopptak av timen, så jeg står fritt når jeg ønsker ta de!

Sweat without unnecessary effort
I absolutely love Naardic! I've had over 700 workouts all from the comfort of my living room or while on vacation or even at work with their five-minute pausegym. Life-changing!

Naardic からの回答
Tren når du vil, hvor du vil med motiverende instruktører!
Tren når du vil, hvor du vil! Naaric har mange varierende timer med motiverende flotte instruktører. Jeg anbefaler virkelig Naardic.

Strålende
Dyktige instruktører som motiverer på riktig måte. Instruktører som styrker troen på hva jeg kan få til.

Naardic からの回答
Flinke instruktører og et flott variert…
Flinke instruktører og et flott variert treningstilbud for alle.
Og ikke minst man kan både følge grupper, og se på treningsprogram når man har mulighet selv.
Veldig fornøy med tilbudet.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。