Lever virkelig op til âSom kunde er du altid i centrum.â Ud over god vin, gin, rom, whisky er der altid spÊndende forteling bag flaskende. Virkelig enestÃ¥ende!
God vin, og fine priser. Det er et mindre sted end mange andre importÞrer derfor fÃ¥r du ogsÃ¥ noget sÊrligt, vin du ikke ser alle steder. Leveringen kunne godt vÊre hurtigere, men bestil i god tid, sÃ¥... ãã£ãšèŠã
Hej fin vin.Lidt lang tid inden modtagelse.Men fragtfirmaet lÊser tilsyneladende ikke Þnsket om hvor varen stilles.Det blev stillet ved min hoveddÞr og ikke ved en stor brun havelÃ¥ge lige 2 skridt til... ãã£ãšèŠã
Update efter en uheldig episode. Fik tidligere leveret 24 flasker, hvoraf vi prÞvesmagte 2 rÞdvine, som var udrikkelige ved ankomst. Peder fra NÊstvedvinkompagni kontaktede mig promte, og tilbÞd at... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
NÊstved VinKompagni ApS blev etableret i 2019, med et ganske enkelt idegrundlag. Direkte import af vin fra fÞrende og små vinproducenter, og dermed direkte salg uden fordyrende mellemled, til kvalitetsbevidste kunder - privatkunder såvel som erhvervskunder.
Merkurvej 5A, 4700, NÊstved, ãã³ããŒã¯
- 23842019
- mail@naestvedvinkompagni.dk
- naestvedvinkompagni.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Super service.
Super service.
Har kun oplevet denne for for service når jeg har besÞgt de små vinproducenter.
Man bliver rådgivet og ikke påduttet at kÞbe den dyreste vin. Der er altid er godt alternativ til det man har spurgt på.

10 stjerner til NÊstved vinkompagniâŠ
10 stjerner til NÊstved vinkompagni Bedste vin Bedste betjening hurtig levering TAK

NÊstved Vinkompagni ããã®åç
Sikker behandling af min ordre
Sikker behandling af min ordre. Lidt lang leveringstid (1 uge). God og venlig service af det firma der levere varen.

NÊstved Vinkompagni ããã®åç
Tilfreds med bÃ¥de portvinen ogâŠ
Tilfreds med både portvinen og leveringen.
Portvinen kan ikke kÞbes ret mange andre steder.

NÊstved Vinkompagni ããã®åç
Jeg er super glad for mit kÞb af seksâŠ
Jeg er super glad for mit kÞb af seks flasker zinfandel rÞdvin.Det er en dejlig rÞdvin,som kan bruges både til din mad og til et lille hyggeglas

NÊstved Vinkompagni ããã®åç
Der er ikke styr på leveringen
Der er ikke styr på leveringen. Jeg kunne ikke se hvornår jeg ville modtage vinen.

God nem hjemmeside
God nem hjemmeside, gode vine til fornuftig pris hurtig levering. Eneste lille minus, syntes måske fragten fÞrst er gratis ved et kÞb på over kr. 1000,- det er måske lige i overkanten. Så put heller et par kroner mere pr. Flaske

NÊstved Vinkompagni ããã®åç
Et rigtig godt tilbud pÃ¥ vinsmagningâŠ
Et rigtig godt tilbud pÃ¥ vinsmagning incl 3 retters menu ð og ganske godt tilfreds med at belÞbet fÞrst blev trukket efter vi havde modtaget varen

NÊstved Vinkompagni ããã®åç
Hurtig respons og rigtig fin service !
Update efter en uheldig episode.
Peder fra NÊstvedvinkompagni kontaktede mig promte, og tilbÞd at tage varen retur og refundere det fulde belÞb. Vi endte dog med at bytte vinen til nye, som iÞvrigt blev leveret på min arbejdsplads - og de smagte rigtig godt. Super service og hurtig respons :-)