NÊstved Vinkompagni レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Lever virkelig op til “Som kunde er du altid i centrum.” Ud over god vin, gin, rom, whisky er der altid spÊndende forteling bag flaskende. Virkelig enestÃ¥ende!

God vin, og fine priser. Det er et mindre sted end mange andre importÞrer derfor fÃ¥r du ogsÃ¥ noget sÊrligt, vin du ikke ser alle steder. Leveringen kunne godt vÊre hurtigere, men bestil i god tid, sÃ¥... もっず芋る

Hej fin vin.Lidt lang tid inden modtagelse.Men fragtfirmaet lÊser tilsyneladende ikke Þnsket om hvor varen stilles.Det blev stillet ved min hoveddÞr og ikke ved en stor brun havelÃ¥ge lige 2 skridt til... もっず芋る

Update efter en uheldig episode. Fik tidligere leveret 24 flasker, hvoraf vi prÞvesmagte 2 rÞdvine, som var udrikkelige ved ankomst. Peder fra NÊstvedvinkompagni kontaktede mig promte, og tilbÞd at... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. ワむン専門店

圓該䌁業による蚘述

NÊstved VinKompagni ApS blev etableret i 2019, med et ganske enkelt idegrundlag. Direkte import af vin fra fÞrende og små vinproducenter, og dermed direkte salg uden fordyrende mellemled, til kvalitetsbevidste kunder - privatkunder såvel som erhvervskunder.

優良

過去12か月のレビュヌ数: 53ä»¶

レビュヌを曞く

Super service.

Super service.
Har kun oplevet denne for for service når jeg har besÞgt de små vinproducenter.
Man bliver rådgivet og ikke påduttet at kÞbe den dyreste vin. Der er altid er godt alternativ til det man har spurgt på.

2024幎2月28日

Hej Michael,
Tusind tak for de mange stjerner og for den super flotte anmeldelse.
Vi bestrÊber os på altid at give den bedst mulige rådgivning, hvilket også betyder at foreslå alternativer - og ja, det kan så betyde, at kunden "risikerer" at slippe billigere, hvis det billigere alternativ er det rigtige valg.

10 stjerner til NÊstved vinkompagni

10 stjerner til NÊstved vinkompagni Bedste vin Bedste betjening hurtig levering TAK

2024幎2月14日

Hej Anja,
1000 tak for din enormt flotte og meget rosende anmeldelse og for alle 10 stjerner!
Vi glÊder os til at servicere dig igen.
Med venlig hilsen og Þnsket om en rigtig god weekend,

Rigtig god service

Rigtig god service, super venlig og effektiv

2024幎2月7日

Hej Mogens,
Tak for de pÊne ord og for den flotte anmeldelse.
Vi bestrÊber virkelig altid at yde den bedst mulige service - og altid med et smil pÃ¥ lÊben og et glimt i Þjet 😉
Peder

Sikker behandling af min ordre

Sikker behandling af min ordre. Lidt lang leveringstid (1 uge). God og venlig service af det firma der levere varen.

2024幎1月31日

Hej Erling,
Tak for dine pÊne ord og de fine stjerner.
Det er dejligt at hÞre, at vores samarbejdspartner passer godt på vores leverancer.
Jeg er ked af, hvis leveringstiden synes lang, men vi afsender vores ordrer onsdag, som det også fremgår af vores hjemmeside - og ja, hvis ordren så er kommet ind f.eks. fredag, så bliver der jo lidt lÊngere levering end på en ordre, der måtte vÊre indkommet f.eks. mandag.
Vi håber på din forståelse herfor og glÊder os til at servicere dig på ny.
Peder

Tilfreds med både portvinen og

Tilfreds med både portvinen og leveringen.
Portvinen kan ikke kÞbes ret mange andre steder.

2023幎12月13日

Hej Lene,
Mange tak for din flotte anmeldelse.
Det er faktisk ret vigtigt for os også at have varer, som man ikke finder ret mange steder for på den måde at skille os ud.
Og leveringen skal bare fungere. Det er så vigtigt, når man handler online.
Peder

Stort udvalg, meget god service og hurtig levering.

2023幎12月6日

NÊstved Vinkompagni からの回答

Tusind tak for de flotte ord og alle stjernerne.
Det er så dejligt at hÞre, hvor glad du har vÊret for vores service og levering.
Peder

Super service , det fungere bare god jul.

2023幎12月5日

Hej Kim,
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse. Vi gÞr virkelig vores bedste for at yde den bedste service til vores kunder og vi bliver så glade, når vi hÞrer, at det lykkes os.
Peder

Jeg er super glad for mit kÞb af seks

Jeg er super glad for mit kÞb af seks flasker zinfandel rÞdvin.Det er en dejlig rÞdvin,som kan bruges både til din mad og til et lille hyggeglas

2023幎11月22日

Hej Yvonne,
Tak for din flotte anmeldelse - både af os og af vinen.
Vi er enige! Det er en dejlig vin og den finder snildt anvendelse både til maden og "bare fordi".
Vi forstår godt, hvorfor den er så populÊr!
Peder

levede helt op til det forventede.

2023幎11月8日

Hej John,
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og for at lade os vide, at vi levede helt op til dine forventninger.
Der super dejligt at få at vide - så bliver dagen bare endnu bedre.

Alt var ok

Alt var ok, hurtigt lev.

2023幎11月1日

Hej Hans,
Tak for de rigtig pÊne ord og for din flotte, fem-stjernede anmeldelse.
Hurtig og effektiv levering er bare så vigtigt, når man handler på nettet.
Peder

Der er ikke styr på leveringen

Der er ikke styr på leveringen. Jeg kunne ikke se hvornår jeg ville modtage vinen.

2023幎11月1日

Hej Ole,

Jeg er ked af, hvis du ikke har oplevet styr på leveringen.
Vi skriver i vores bekrÊftelse til alle vores kunder, at du som kunde normalt modtager din bestilling indenfor 2-5 hverdage og at bestillinger afgivet torsdag og frem som regel afsendes fÞrstkommende onsdag.
Forhåbentlig kan dette hjÊlpe, nÊste gang vi får fornÞjelsen at servicere dig.

god og hurtig betjening

2023幎10月26日

Hej Lene,
Vi er meget glade for at hÞre, at du oplever, at du får både god og hurtig betjening fra os. Det er virkelig områder, som vi selv prioriterer hÞjt.

God nem hjemmeside

God nem hjemmeside, gode vine til fornuftig pris hurtig levering. Eneste lille minus, syntes måske fragten fÞrst er gratis ved et kÞb på over kr. 1000,- det er måske lige i overkanten. Så put heller et par kroner mere pr. Flaske

2023幎9月13日

Hej Jan,
Tak for din flotte anmeldelse og rosende ord.
Fragt er altid et Þmtåleligt spÞrgsmål. Vi har valgt at sikre vores kunder bedst mulige priser på de enkelte vine - online såvel som offline - og det mÞder vi nu generelt rigtig god forståelse for. Mange tak for dit input.
Vi ser frem til at måtte servicere dig igen.
Peder

Et rigtig godt tilbud på vinsmagning

Et rigtig godt tilbud pÃ¥ vinsmagning incl 3 retters menu 👍 og ganske godt tilfreds med at belÞbet fÞrst blev trukket efter vi havde modtaget varen

2023幎9月11日

Hej,
Tusind tak for en rigtig flot anmeldelse. Vi synes også selv, at det var et rigtig godt tilbud på et rigtig dejligt arrangement :-)
Vi håber at se Jer til flere arrangementer i fremtiden.
Peder

Hurtig respons og rigtig fin service !

Update efter en uheldig episode.
Peder fra NÊstvedvinkompagni kontaktede mig promte, og tilbÞd at tage varen retur og refundere det fulde belÞb. Vi endte dog med at bytte vinen til nye, som iÞvrigt blev leveret på min arbejdsplads - og de smagte rigtig godt. Super service og hurtig respons :-)

2023幎9月20日

KÊre Jens,
Tusind tak for din opdaterede og meget flotte 5-stjernede anmeldelse.
Det er super dejligt at hÞre din pÊne ord - både vedr. vinene og vedr. vores håndtering af din yderst uheldige oplevelse.
Der er ikke noget, vi hellere vil, en at gÞre vores kunder glade for både vores vine og vores service og vi ser frem til at servicere dig igen.
Peder

Hurtig levering, nemt at bestille på hjemmesiden, og et stort udvalg

2023幎8月1日

Hej Jesper,
Tak for dine roser og for de 5 flotte stjerner.
Hurtigt og nemt. Det er sådan, det skal vÊre, ikk' :-)

Altid god kundeservice

2023幎7月28日

Hej Robert,
Tak for din flotte anmeldelse. Det er super vigtigt for os at yde rigtig god service og vi bliver enormt glade for at hÞre, at det også er, hvad du har oplevet.