Som gÊst pÃ¥ Namaste kan du IKKE forvente god service og mad indenfor rimelig tid!! Jeg fik ikke det hele af min ordre - rykkede tjeneren for det manglende âbutter nanâ men det kom aldrig. Da vi sÃ¥... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bedste Butter Masala vi nogensinde har fÃ¥et! Saucen var cremet, fyldig og fuld af smag og kyllingen var meget passende mÞr som smÞr og der var nok af den. Min mands biryani var perfekt krydret... ãã£ãšèŠã
Fik takeaway! bestilte en meny til 4 personer selv om vi kun var 2! alle 3 retter plus tilbehÞr var fantastisk velsmagende tilberedt pÃ¥ den bedste indiske mÃ¥de! store portioner! sÃ¥ var der ogsÃ¥ mad ti... ãã£ãšèŠã
Fantastisk mad med gode rÃ¥vare!! Namaste er det bedste take away sted i esbjerg - efter tilflytning fra Kbh har jeg savnet autentisk indisk mm. Namaste lever op til alle mine forventninger med de r... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Velsmagende og autentisk oplevelse
Velsmagende og autentisk oplevelse. God betjening og atmosfÊre.De bedste anbefalinger herfra.
Fantastisk godt mad
Meget god service, de er venlige og maden er fantastisk. Anbefalesððœ
Det er ikke fÞrste bestemt heller ikkeâŠ
Det er ikke fÞrste bestemt heller ikke sidste besÞg, klart et besÞg vÊrd ððŒ
God mad og god betjening
God mad og god betjening
Super oplevelse ð
Authentic Indian with super sweet service
Super sweet service and authentic Indian dishes . Absolute âïžâïžâïžâïžâïž from us .
If you like really spicy options go
for Indian spice Vindaloo with lamb. And medium Butter chicken .
SkÞnt sted.
Super lÊkker mad og imÞdekommende og dejligt personale.
FÞdsesdags tilbud og lÊkkert mad ðž
Vi bestil mad fra Namaste Esbjerg meget ofte.
I dag bestilt jeg mad til at fejre min FÞdsesdagð©ð°ð og fik jeg fed tilbud pÃ¥ 10% og aflevering af lÊkkert madð. Det var som regel rigtig god oplevelse ð«
Varmest anbefale herfra ð€ð«âïž
SkÞn atmosfÊre
SkÞn atmosfÊre og dejlig smags oplevelse.
Dog tog det langtid at få maden.
Venlig betjening
God mad og service
Rigtig spÊndende og anderledes mad, med masser af smag. Virkelig hÞflig betjening, fÞlte sig vÊrdsat, og vi kommer helt sikkert igen.
God mad
Dejlig mad, sÞd betjening og rimelige priser. Maden kom hurtigt.
SÃ¥ fin en oplevelse
SÃ¥ fin en oplevelse! Dejligt mad, skÞnne omgivelser! â€ïž Vi kommer helt sikkert igen.
Virkelig lÊkker mad
Virkelig lÊkker mad, skÞn anbefaling og rigeligt mÊngder i portionerne. Vil klart anbefale det videre.
PÊn restaurant med flotte dÊkkende borde. God stemning og hyggelig atmosfÊre - vi kommer gerne igen
LÊkker mad med massere af smag!
Hyggeligt
Hyggelig atmosfÊre og indretning.
Rigtig lÊkker mad, god service og hÞflig personale.
Rigtig god mad
Rigtig god mad!
Hvis ventetiden havde vÊret kortere, havde vi givet 5 stjerner.
Friendly service and good food.
Friendly service and good food.
What more can you ask for.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã