Har ventet ett par uker på at de skal sende pakken men det gjÞr de ikke. PrÞver å kontakte de gjentatte ganger på mail men de svarer ikke. Styr unna
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hold dere langt unna denne nettsiden! Hvis dere ikke blir fornÞyd med produktene gir de ingen retur etikett og Itilegg har de retur adresse i Sverige. Prisen pÃ¥ retur vil vÊre nesten like mye som prod... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fem stjerner for veldig god kundeservice. Jeg ser folk har forskjellige erfaringer med kundeservice, min har vÊrt god. FÞrst ble jeg veldig skuffet da veggklistremerkene viste seg Ã¥ vÊre delvis... ãã£ãšèŠã
Jeg mÃ¥te betale 440kr for retur av bestillingen! De dekker ingenting og har bare 14 dager retur regler! Vi ikke anbefale til noen som bor i Norge for Ã¥ bestille fra Namly! Kan tenke meg dersom jeg har... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Namly Design er en print-on-demand nettbutikk som spesialiserer seg på salg av personlige og unike produkter for ulike formål. Alt fra personlige navnelapper for barneklÊr til fliser for en forandring på kjÞkkenet eller badet. Vi tilbyr et bredt utvalg av produkter som kan tilpasses etter kundens preferanser. Vi har varer som passer både voksne og barn.
à pusse opp et barns soverom med våre veggklistremerker er ikke bare et billigere alternativ sammenlignet med å male om eller kjÞpe nye mÞbler, men det er også et morsomt og interaktivt prosjekt du kan gjÞre sammen med barnet ditt.
Våre navnelapper er perfekte for å organisere og merke barnas eiendeler. Enten det er klÊr, vesker, matbokser eller skolemateriell. Navnelappene er holdbare, vanntette og kan tilpasses med navn eller Þnsket informasjon. Med disse praktiske og stilfulle navnelappene kan du sikre at barnas eiendeler alltid kommer tilbake.
Vi tilbyr et bredt utvalg av plakater med ulike motiver og stiler for å pryde hjemmet ditt. Våre plakater er av hÞy kvalitet og trykkes på bestilling for å sikre at hver produkt er unikt og av hÞyeste standard. Enten du leter etter kunstverk for å komplementere interiÞret ditt eller for å gi som en personlig gave, har vi noe for enhver anledning.
Sjekk ut våre fliser, som er den perfekte lÞsningen for å forvandle kjÞkkenet eller badet ditt på en rimelig og enkel måte. Med våre fliser av hÞy kvalitet kan du gi flisene dine et helt nytt utseende uten å måtte erstatte dem helt. Våre fliser kommer i et bredt utvalg av mÞnstre, farger og stiler. Enten du foretrekker en elegant marmoreffekt, en rustikk treeffekt eller en leken mosaikkdesign, har vi noe som passer din visjon for kjÞkkenet eller badet ditt.
ã¹ãŠã§ãŒãã³
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç

Namly Design ããã®åç
Har nå ventet i over en måned på bestilte og betalte varer. Kundeservice er utrolig vanskelig - og nÊrmest umulig - å komme i kontakt med. Styr unna!

Namly Design ããã®åç
Vare skulle bli levert etter 3-5 dager. Det har nå gått snart 5 uker og de svarer ikke på emails og pakken kan ikke finnes. Kundeservice er langsomt og uhjelpsom.

Fick hem varorna efter 6 arbetsdagar
Fick hem varorna efter 6 arbetsdagar. MÀrkte direkt nÀr jag packa upp att det var snedskuret och skador pÃ¥ 2 av 3 ark. Skrev och förklara direkt till dom samt skickade med bilder. Deras svar var att dom inte tyckte det gjorde nÃ¥tt utan det var bara att anvÀnda endÃ¥ ð bitvis helt kass kvalite, saknade klister pÃ¥ baksidan med tanke pÃ¥ att dom skickade dom utan/ med skadad baksida. Trodde att kvaliten var bra med tanke pÃ¥ priset men finns flertalet konkurrenter med bÀttre pris och kvalite samt förmodling ett kundbemötande som Àr bÀttre. Rekomenderas inte. Har 3 barn men kommer aldrig igen köpa namnlappar av detta företag.

Namly Design ããã®åç
THESE ARE SCAMMERS. I bought something here and I've been waiting for four months for it to arrive, and nothing has come through. They said they would ship it, but nothing ever arrived. This company is a disaster and full of scammers. I do not recommend them. Don't buy from them... THEY ARE LIARS AND BIG SWINDLERS

Namly Design ããã®åç
Mine navnelapper kom aldri, og de skrev at de skulle sende en ny ordre. Den har fortsatt ikke kommet, og nå nÊrmer det seg en måned siden bestillingen. Kommer ALDRI til å bestille her igjen og tror jeg har blitt svindlet. IKKE BESTILL HERFRA!

Namly Design ããã®åç
Hold dere langt unna denne nettsiden! Hvis dere ikke blir fornÞyd med produktene gir de ingen retur etikett og Itilegg har de retur adresse i Sverige. Prisen på retur vil vÊre nesten like mye som produktene kjÞpt, så styr unna. Kundeservice er så ekstremt lite behjelpelig og jeg angrer på at jeg bestilte fra dem produkter. Jeg har aldri vÊrt borti en mer dårlig retur ordning og at de fremstår som en Norsk nettside men krever retur til Sverige, er helt absurd.

Namly Design ããã®åç
Ordered but they didn't deliver. I had to reach out to customer service after 10 days when they said that they have already sent my order, and will resend it since I haven't received the order. Got the resent order 2 weeks later. I don't think they sent my order the first time.
I am pretty sure if I wouldn't have reached out, they wouldn't have sent my order at all. Scam alert!

Namly Design ããã®åç
Morsomme og fargerike merker, akkurat som på bildet ved endt resultat. Veldig fornÞyd!

Namly Design ããã®åç
God kvalitet, fornÞyd med shoppingen fra dem. Kommer til å handle igjen

Namly Design ããã®åç
Bestilte 18.03 og fortsatt ikke fått bildene jeg bestilte.

Namly Design ããã®åç
Elendig produkt, går vekk kjapt i vask, får de nesten ikke av plastikken de kommer med, MYE stÞrre enn andre navnelapper! Kommer aldri til å kjÞpe her igjen

Namly Design ããã®åç
Kjempe fine klistremerker! Veldig enkelt å feste til veggen :)

Namly Design ããã®åç
Klistremerkene var veldig flotte og de ble levert veldig raskt!

Namly Design ããã®åç
Kjempe fint design og kvalitet! Og billigere enn de andre store nettbutikker som selger like klistremerker. Skal kjÞpe mer igjen fremover.ðž

Namly Design ããã®åç
Fine klistremerker som er enkle å feste på vegg. Sitter godt på veggen.