De suger rejält. Beställde grejer för snart tre veckor sen – fortfarande ingen leverans, ingen spårning, inget svar alls. Bara ren kaos. recensionerna som är bra känns fejkade och leverans tar läng... もっと見る
企業が回答しました
Fast delivery and fast costumers service if you have questions about what so ever can highly recommend 👍
企業が回答しました
Som nybörjare inom bilmodifikationer uppskattade jag verkligen den professionella rådgivningen från Nardocars supportteam. De hjälpte mig att välja rätt produkter och besvarade alla mina frågor tålmod... もっと見る
Företagsbeskrivning – Nardocar Nardocar är en ledande leverantör av högkvalitativa biltillbehör, stylingprodukter och prestandauppgraderingar för bilentusiaster och yrkesverksamma. Vår vision är att tillföra värde till våra kunder genom att erbjuda enastående service, expertkunskap och ett exklusivt utbud av produkter som uppfyller de högsta standarderna inom bilindustrin. Vi förstår passionen bakom varje bil, och vi strävar efter att vara det självklara valet för dem som vill optimera sitt fordon – oavsett om det handlar om prestanda, estetik eller funktionalitet. Med ett strategiskt tillvägagångssätt och gedigen branschkunskap vill vi sätta nya standarder för kvalitet och innovation på eftermarknaden för bilutrustning. På Nardocar drivs vi av ett starkt engagemang för kvalitet, effektivitet och kundnöjdhet. Vårt sortiment består av noggrant utvalda produkter från välrenommerade varumärken, vilket säkerställer att våra kunder alltid får det bästa för sitt fordon. Vi kompromissar aldrig med precision och tillförlitlighet, vilket gör oss till en pålitlig partner för bilägare, tuning-specialister och verkstäder. Vår vision är att skapa en unik upplevelse för bilentusiaster genom att kombinera expertis, passion och förstklassiga produkter. Vi är inte bara en återförsäljare – vi är en del av bilkulturen och en drivkraft för innovation inom branschen. Nardocar – Kvalitet, prestanda och stil i perfekt harmoni.
Glasmagervej 38C, 4684, Holmegaard, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Håll er borta från det här företaget.
Beställde sänkningsbara coils 03/07-2024 där jag mailat support flertal gånger för att få information om vart dem höll hus då jag inte hade fått dem under 2-6 dagar estimate som stod på orderbekräftelsen. De verkar inte ha någon svensk kundsupport utan endast dansk, Den support dem har tar över 1 vecka på sig att besvara frågor om beställningar där dem slutar svara helt och hållet ungefär 6 veckor tillbaka. Jag till och med skickade iväg ett mail till MTS som gör coilsen som i princip bara svarade att de har skickat iväg ett klagomål till UPS som om det gav så mycket mer information. Skickade in en reklamationsförfrågan förra veckan där dem påstår att man ska få svar inom 4 dagar...Jag har fortfarande inte fått svar 10 arbetsdagar efter förfrågan.
Slutar med att jag tar reklamationen till banken istället då man iallafall kan lita på att dem tar en seriöst nog att svara på sina frågor inom en acceptabel tid.
Helt sinnesjukt att man ska behöva jaga efter information i över 2 månaders tid från ett företag som helt enkelt inte bryr sig.

Nardocar.se からの回答
Jag beställde sänkningsfjädrar och fick besked att dom skulle skickas 01-08-2024, men jag har inte sett till några än! Har mailat dom flera gånger,men inget svar!

Nardocar.se からの回答
Hjälpsamma och bra service! och snabb leverans! Är mycket nöjd👍

Nardocar.se からの回答
Beställde en del via Nardocar men fick dessvärre inte min del som skulle tillverkas av Maxton. Enligt dom så hade Maxton inte fått in ordern i systemet. Hade väntat i 8 veckor och blev väldigt besviken. Dock betala de tillbaka pengarna väldigt fort, men ändå jäkligt tråkigt om Maxton får problem så drabbar det er i form av ett sämre omdöme. Ledsen Nadocar, ni är säkert ett väldigt bra företag. Dock är det min besvikelse av att inte få produkten som värderas.
Beställer direkt via Maxton.

Nardocar.se からの回答
Fast shipping times, good delivery handling. Always fast to reply in case customer service needs, can recommend!

Klockren service o support o varorna leverarades snabbt! 10/10

Nardocar.se からの回答
Fick fel produkt levererad men det var inte Nardocars fel. Dom skötte reklamationen klanderfritt. Kommer definitivt handla därifrån igen. Tusen tack

Nardocar.se からの回答
Nardocar är ett företag med serviceinriktade personal! Snabba och konkreta svar från Mathias. Ser till att köpet känns rätt! Utöver det har de varor i lager som inget annat företag i Europa. Kan starkt rekommendera Nardocar!

Nardocar.se からの回答
Staff was helpful, packet come fast on home door, no damages on box. Wagner intercooler for cheapest price what I find. Good shop 😃

Nardocar.se からの回答
Mycket kompetent företag med extremt bra sortiment, det man inte hittar kan dom oftast skaka fram, priserna är väldigt bra och servicen är 10 poäng. Att få det leverat till Sverige går Mycket snabbt. Rekommenderar starkt att handla på Nardocar 😊
Beställde grejer till min bil. Efter en vecka kom ett paket med helt felvaror. 2,5v utan ett förlåt från företaget eller att dom skickar rätt grejer. Nu får jag till svar att mina grejer inte finns i lager trots det står "i lager" på hemsidan. Fortfarande inte fått skicka tillbaka paketet nu efter 3v.
Mycket bra butik med stort utbud och mycket snabba leveranser samt en mycket god kundservice med ansvar och uppföljning på kundernas köp.
Kommer garanterat handla igen och rekomenderas varmt till andra.
Jag har nu monterat väghållnings satsen jag köpte från billiga-coilovers se och jag måste säga att min gamla Peugeot fick riktigt bra väghållning för ett riktigt bra pris är toppen nöjd med båda pris och kvalitet på grejorna

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。