Natt & Co レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Köpte en jensen madrass och en bäddmadrass i Luleå butiken. Fick otroligt bra hjälp av Fredrik. Han lyssnade på vad jag var ute efter. Blev även varsin kudde till mig och mannen. När madrassen kom s... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Mycket nöjd med mitt köp av 140 cm höj- och sänkbar säng. Gjorde ett spontant besök på grund av rekommendation från god vän. Helnöjd med allt, fint bemötande i butik av Laila som hjälpte mig att prova... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Tack för ett genuint fantastiskt bemötande där personalen tar sig tid till att få kunden att känna sig nöjd! En service som går ut på att vi kunder känner oss sedda, är viktiga och alltid vill komma t... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Köpte en säng i luleå, Trodde vi fått fel sång hemkört. Pga att det var en annan färg. Och sonen fick superont i ryggen. Tänkte då höra om byte. Men det gick dom inte alls med på. Dom sa att det gäll... もっと見る

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 25件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Var inne på Sovkoncept i Bromma och dit…

Var inne på Sovkoncept i Bromma och dit går jag aldrig in igen, otrevlig säljare som var väldigt okunnig , ljög om garanti tiden, vi visste innan garanti tiden just på en vara som vi pratat med kollegor från samma kedja med i en annan ort. Alla deras sängar har 15 års garanti och inte fem år ! Som denna säljare sa när vi berätta att sängen vi köpt nu inte håller måttet. Istället ljög han om att garantin var slut och att det var bäst att vi köper ny säng och ville att vi skulle prov ligga i nya sängar . Han har tydligen röngensyn för så fort jag la mig i sängen så sa han att det såg bra ut i ryggen. La jag mig på rygg sa han att jag skulle sluta se så stel ut, otrolig oprofessionell kille runt 40 år som bara ville sälja på saker!!

2024年7月1日
5つ星のうち5の評価

Otroligt proffsigt bemötande och…

Otroligt proffsigt bemötande och tålmodig personal som lotsade mig genom mitt sängköp! Snabb leverans, sängen sattes ihop hemma hos mig där jag ville ha den och allt skräp och kartong togs med av leverantören. Jag rekommenderar sovkoncept å det varmaste! Trevligt, proffesionellt och personligt bemötande och snabb leverans!

2024年4月8日

Sk*t företag

Sk*t företag. Beställde en kontinentalsäng inkl sänggavel. Fick fel sänggavel . Ringde butiken där jag beställde sängen, fick dåligt bemötande, olika bortförklaringar, ingen ny sänggavel, ingen kompensation eller rätt till återköp 🤬 Detta i Luleå

2024年1月26日

Sovkoncept i Luleå

Säljaren var inte alls intresserad av att sälja någon säng åt mig, en ensam ung tjej. Han hade andra kunder i butiken före mig, ett par, så väntade snällt på min tur. Såg också ut som att de skulle avrunda. I kassan står de sedan och pratar i ca 20min, skojjar om allt annat än det relevanta med sängen, trots att han ser att jag väntar. Inser sedan, efter 35minuters total väntan, att butiken stänger på 10min (kl. 18.00) så går förbi kassan, då frågar han om jag har någon "snabb fråga". Mycket oseriöst. De förlorade precis chansen att sälja en säng. Gick till kungsängen vägg i vägg istället och insåg att jag skulle gått ditt från första början!

2024年1月5日

Sämsta servicen, grundlurad!

Blev lurad av dem att köpa en Talalay viking bäddmadrass och den kostar ca 15000kr när jag efter två månader inte är nöjd pga att den bildar gropar och innehållet i madrassen förflyttar sig så accepterar dem inte en reklamation trotts att jag bevisat på tre olika sätt att de e fel på madrassen. Är inte alls nöjd! Och ni ska jag betala av den a madrass via kredit när jag inte har användningar av den, kommer också inte ha råd att köpa en ny på ett tag och de skiter Sovkoncept totalt i! Rekommendera inte någon att köpa något därifrån!

2023年12月20日
5つ星のうち5の評価

En stor Eloge till Sovkoncept på…

En stor Eloge till Sovkoncept på Backaplan i Göteborg. Stort utbud, och en så trevlig och kunnig försäljare, som gjorde sitt bästa för att finna rätt säng, ställbar tlll min mor som har spinal stenos. Tack för alla goda råd. Sängen är perfekt för min mor och hon är så nöjd. Tack för ditt engagemang! Vid leverans så tog de med hennes gamla säng och madrass,vilket var perfekt för oss. Tack !!!

2023年4月6日
5つ星のうち5の評価

Lennart på Backaplans Sovkoncept.

Hade en försäljare på Backaplans butik vid namn Lennart han var trevlig och lade ner mycket tid för att vi skulle hitta rätt säng (hämtade madrasser, bytte ut m.m) och pga tiden han lade ner och mycket bra kund bemötande så lämnar jag detta betyg.

2022年2月28日

Trustpilot エクスペリエンス