3.0

TrustScore 5段階評䟡の3

15件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Schlechte RÃŒcksendekriterien

Ich hatte Lammfellschuhe bestellt. Diese kamen recht zÃŒgig. Schöne QualitÀt. Leider sind sie definitiv sehr klein ausgefallen. Ich wollte sie umtauschen wodurch mir keine RÃŒcksendekosten entstanden wÀren. Das Problem, diese Schuhe waren eine Nummer größer nicht mehr vorhanden. Ich rief daraufhin an um zu klÀren, dass ich diesbezÃŒglich eigentlich keine RÃŒcksendekosten in Rechnung gestellt bekommen dÃŒrfte. Die RÃŒckgabe ist kostenpflichtig. Der nette Mann erklÀrte mir etwas am Telefon, dass es mich nur 1,50€ kosten wÃŒrde. Nun bekam ich mein Geld zurÃŒck aber mit 5€ Abzug. Daher ein Stern weniger. Auf Grund des Risikos Dinge nur kostenpflichtig zurÃŒcksenden zu können, werde ich dort nichts mehr bestellen!!!

2025幎12月12日

Forferdelig kundeservice

Forferdelig kundeservice! De svarte kun på e-posten min som gjaldt et potensiellt kjÞp, men når pakken min ble mistet og saken har stått ulÞst i mer enn 10 dager, våget de ikke å svare på én eneste e-post. Svindlere.

2025幎11月19日

TÞffel-snyd!

Da jeg fandt et par tÞfler, der så ud til at have den hÊl, jeg har brug for, bestilte jeg straks to par. Stor var min skuffelse, da det viste sig, at en mangelfuld adresse gjorde, at GLS-manden ikke kunne aflevere pakken til mig, men jeg fik hjÊlp til at hente den. DesvÊrre betÞd den mangelfulde behandling af min bestilling imidlertid, at der ikke var vedlagt en retur-blanket, hvilket jeg desvÊrre fik brug for: billedet af tÞflerne snÞd, for der var ingen hÊl, og firmaet forstod åbenbart ikke, at siden det var deres fejl/slendrian, der gjorde det umuligt for mig at returnere tÞflerne, så burde de have sendt mig den nÞdvendige blanket separat. Dvs. at jeg nu står med to par tÞfler, der er ubrugelige for MIG, men som jeg har betalt godt 1200,00 kr. for.

2025幎9月8日
自発的なレビュヌ

One star for this company is too much

One star for this company is too much! Ordered a coat in natural lambskin, but received a fake synthetic product. Returned the next day, according to their instructions, with their return labels.
When you will post back the return package they will never pick it up (the post ID tracker shows not picked up after 2 months). With that,​ they think they have a reason not to pay your money back. This business model is actually a pure fraud, which should be reported to the police. (After almost 2 months I made my money claim through ​my credit card company).

2023幎11月28日

En varm anbefaling:

En varm anbefaling:
Jeg har kÞbt nogle af deres lÊkre varmedunke med lammeskinds betrÊk, og både mine bÞrn og jeg selv er blevet helt afhÊngige af den skÞnne oplevelse det er, at krybe ned under en lun dyne med den dejlig blÞde varmedunk til at give hurtig varme til små-kolde fÞdder.
Jeg har nu planlagt at en stor del af mine julegaver i år, skal bestå af disse lÊkre varmedunke, så flere kan få denne dejlige fornÞjelse i denne kolde tid som vi går i mÞde.
Ps. Deres uld-tÞrrebolde kan også varmt anbefales /Heidi

2022幎10月12日

DISHONEST AND DANGEROUS COMPANY

I ordered some jackets on November 2021, yes, and today October the 13th 2022, they sent me a factura for those items that I ordered and I DID NOT KEEP, because the quality was AWFUL and they were made in china. I RETURNED everything, I got the CONFIRMATION and even KLARNA has canceled the invoice because Natures Collection registered the successfully made return. So in other words, we OWE nothing to them. Still they sent me an invoice for more than 8,000 sek about 20 min ago. I have called to ask and complain, the woman who answered barely speaks and understands English, not any eager to help and didn't seem to know what I was talking about.

If they don't solve this we are taking this to the police and other authorities for legal action against them. They want to steal our money.

2022幎10月13日
自発的なレビュヌ

Smukke produkter - skuffende kvalitet.

Smukke produkter, men desvÊrre i dårlig kvalitet. Jeg har nu to gange kÞbt to forskellige varmedunke, der begge er gået i stykker. Den ene kÞbte jeg via en forhandler online (ikke Naturescollection selv). Jeg nåede lige at åbne pakken og så gik lynlåsen på varmedunken i stykker. Så måtte jeg desvÊrre sende den retur og reklamere, og mistede 49 kr i porto, til trods for et defekt produkt.

Så prÞver jeg igen i dag at kÞbe en ny dunk i Magasin, og da jeg kommer hjem og fylder kogende vand i dunken, jamen så kan der nÊsten intet vand vÊre i. Vandet skvulper op og jeg undre mig. Jeg kan så se, at vandet kun fordeler sig i den ene side af varmedunken, og ikke den anden. Så dunken buler helt ud i den ene side og ikke den anden. Desuden er det en aaanelse risky, at stå der med kogende vand der pustes ud af flasken igen, fordi der ikke er plads til vandet åbenbart.

Jeg synes det er de smukkeste varmedunke på markedet, men kvaliteten er desvÊrre virkelig ikke god.
Så nu må jeg igen returnere et produkt. DesvÊrre spild af tid og energi.

2022幎1月22日

Utrolig dårlig kundeservice!!!!!

Har kÞbt en pelsjakke af Natures Collections og har sendt den til reklamation fordi at det lÊder der er brugt til snore og ved lynlåsen er af dårlig kvalitet og går i stykker. Den har nu vÊret Nature collections i hÊnder siden start august måned, og nu ca. 3,5 måned efter kan ikke få et svar på hvornår jeg får min pels tilbage. Virkelig dårlig service og vil aldrig anbefale andre at kÞbe en af deres pelse hvis det skal vÊre så svÊrt at få udbedret en reklamation.

2017幎11月16日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。