Jeg har kÞbt 4 forskellige slags Thé af Heidi RiishÞj og alle produktet lever op til beskrivelserne på hjemmesiden - både i kvalitet og smag. Jeg handler gerne igen hos NatureTeam.dk
Havde en tlf samtale med Heidi hvor hun fortalte hvordan tilskudene skal tages og med information hvad jeg ellers ville have gavn af selvom det ikke er i Heidiâs sortiment hvilket jeg syntes er god s... ãã£ãšèŠã
Jeg havde bestilt nogle forskellige ting, hvor en af tingene ikke var pÃ¥ lager alligevel. Da jeg skulle bruge de andre ting hurtigst muligt, sendte de dét afsted med det samme i stedet for at vente og... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Nature Team er en dansk virksomhed bag By Heidi-universet, hvor sundhed betragtes som en helhed og ikke som enkeltstÃ¥ende lÞsninger. Vores arbejde tager udgangspunkt i SFSP-modellen â Social, Fysisk, Spirituel og Psykologisk sundhed â som danner rammen for bÃ¥de vores produkter og vores mÃ¥de at mÞde mennesker pÃ¥. By Heidi er grundlagt af Heidi RiishÞj, der har baggrund som sygeplejerske og ernÊringsterapeut. Med mange Ã¥rs erfaring i arbejdet med stress, livsstilsÊndringer og kvinders sundhed udvikler og udvÊlger vi produkter, der understÞtter kroppen pÃ¥ en naturlig og balanceret mÃ¥de. Vores sortiment bestÃ¥r blandt andet af funktionelle urteteer, kosttilskud og personlig pleje, hvor rene rÃ¥varer, faglighed og gennemsigtighed er i fokus. Vi tror ikke pÃ¥ quick fixes eller overdrevne sundhedslÞfter. I stedet arbejder vi med smÃ¥, realistiske skridt, der kan skabe varige forandringer i hverdagen. Alle produkter er nÞje udvalgt eller udviklet med respekt for bÃ¥de mennesket og naturen og indgÃ¥r som en del af et stÞrre sundhedsbillede. Relationer, tillid og Êrlig kommunikation er centrale vÊrdier hos os. Vi prioriterer dialog med vores kunder og bruger feedback aktivt til lÞbende at forbedre bÃ¥de produkter og oplevelsen omkring dem. NÃ¥r du handler hos Nature Team og By Heidi, mÞder du et sundhedsunivers baseret pÃ¥ faglighed, nÊrvÊr og ansvarlighed.
Vorup Boulevard 3, 8940, Randers SV, ãã³ããŒã¯
- 7196 7122
- martin@natureteam.dk
- natureteam.dk
Altid god service og hurtig levering!
Jeg handler gerne igen hos NatureTeam.dk
Elsker alt hvad jeg kan kÞbe hos natureâŠ
Elsker alt hvad jeg kan kÞbe hos nature team. By Heidi RiishÞj
LÊkre produkter
Hurtig betjening og respons. Virkelig lÊkre produkter.
Fantastiske produkter og vejledning
LÊkre produkter, hurtig levering og virkelig god vejledning. Heidi har rigtig meget uddannelse og viden om sundhed. Man mÊrker tydeligt, at Heidi brÊnder for levere de bedste produkter og ikke bare et salg. By Heidi er helt unik og Êgte. Jeg vil klart anbefale Natureteam.
Det forlÞb perfekt og en god oplevelse
Det var let at bestille min ordre på hjemmesiden. Kort tid efter fik jeg en besked om, at den var klar til afhentning.
Jeg hentede min ordre dagen efter og blev positivt mÞdt af både Heidi og Martin.
Alt i alt en positiv oplevelse ð

Natureteam ããã®åç
God service og gode produkter
Hurtig levering
Gode produkter
Fair priser
Gode produkter kom hurtigt
Tak for at dele din viden ,Heidi!
Super service , hurtig levering og virkelig gode produkter. Slugte bogen på et par dage og er meget begejstret for Heidi's indsigt og viden.
Havde en tlf samtale med Heidi hvor hunâŠ
Havde en tlf samtale med Heidi hvor hun fortalte hvordan tilskudene skal tages og med information hvad jeg ellers ville have gavn af selvom det ikke er i Heidiâs sortiment hvilket jeg syntes er god service
Varerne kom hurtigt
Hurtig levering med spÊndende vareprÞveâŠ
Hurtig levering med spÊndende vareprÞve ð
Fantastiske produkter specielt deresâŠ
Fantastiske produkter specielt deres collagen og urtemix
Dejlige produkter
Dejlige produkter, og hurtig levering, kan varmt anbefales ðð¿ð€