Super product
Super product. Gebruik het nu paar maanden. fantastisc 7 en Lions mane. Snelle afhandeling had het binnen 4 werk dagen. Ga zo door NM!
"NatureWonders.nl biedt een uitgebreid assortiment natuurlijke supplementen met een focus op paddenstoelen zoals Lions Mane, Chaga, Mitakai, Fantastic 7 mix, Ashwagandha. Onze missie is om hoogwaardige producten te leveren die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid, streven we ernaar om klanten te helpen hun welzijn te verbeteren. Ontdek de kracht van de natuur met NatureWonders.nl en ervaar zelf het verschil!"
Nevelgaarde 8, 3436 ZZ, Nieuwegein , オランダ
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De bestelling ging even fout maar ze hebben me netjes tewoord gestaan en als composatie me iets extras aangeboden! Ik ga hier vaker bestellen hartstikke top!
Ik heb Lions Mane gehaald bij Naturewonders. Mijn pakketje was super snel binnen, fijne service. Ik kan Lions Mane echt heel erg aanraden, ik heb veel meer focus en geen last meer van mijn 'mom' brain'. Top! Ik zal hier zeker weer bestellen als ik door mijn pillen heen ben.

Naturewonders からの回答
Mijn bestelling was mooi op tijd betaalbaar en product was na behoren.

Naturewonders からの回答
Lions mane gehaald, alles ging lekker makkelijk en helemaal perfect afgehandeld. Ook nog lekker snel verzonden.
Top service!!

Naturewonders からの回答
Heb een paar dagen geleden de fantastic 7 besteld en was binnen 3 dagen al binnen, sneller dan aangegeven tijd dus fine by me !!!
Top service zo snel !!

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。