Svindler firma. Lukker boksen. Mangler en pakke fra dem. Skriver til dem pÃ¥ mail, Instagram og pÃ¥ deres nye firma. Der kommet intet svar. Jeg er endda blevet blokeret af den ene part pÃ¥ Instagra... ãã£ãšèŠã
Jeg har kun haft gode oplevelser nÃ¥r jeg har bestilt fra Naturlig atlet. Helt fra september 2022 til nuð®âðšð€© Naturlig Atlet formÃ¥r at Þge kvaliteten mere og mere hvert Ã¥r og til hver lancering... ãã£ãšèŠã
BesÞgte jeres bod ved DFNA I gjorde hele weekendens oplevelse helt unik med alle jeres fede produkter! Fruen kÞbte en kasket-shorts-DFNA T-shirt plus NA sokker til mig som jeg er utroligt glad fo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Mit sidste kÞb hos jer var hÃ¥ndleds-straps som giver det bedste greb om stangen, sÃ¥ hÊnderne ikke glider, nÃ¥r man lÞfter tungt med svedige hÃ¥ndflader, sÃ¥ kan helt sikkert anbefales til andre at kÞbe.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Find trÊningstÞj i hÞj kvalitet til styrketrÊning, lÞb og fitness hos Naturlig Atlet. Vi tilbyder hÞjkvalitets sportstÞj til både mÊnd og kvinder, designet til optimal ydeevne og komfort.
Engvej 169, 2300, KÞbenhavn S, ãã³ããŒã¯
- anton@gmail.com
- naturligatlet.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Varen var som forventet og hurtigâŠ
Varen var som forventet og hurtig levering set i forhold til juletravlheden

Straps
Mit sidste kÞb hos jer var håndleds-straps som giver det bedste greb om stangen, så hÊnderne ikke glider, når man lÞfter tungt med svedige håndflader, så kan helt sikkert anbefales til andre at kÞbe.
SÃ¥ endnu engang 5 âïž for jeres gode produkter.

2 stÞrrelser for store
Kvaliteten af de shorts jeg kÞbte er virkelig god. HÞj service på mails. Det virkede som om I havde god tid, til at besvare spÞrgsmål, og var virkelig i mÞdekommende. I tilbÞd hjÊlp ift. valg af stÞrrelse af mine shorts, men I skÞd mig til at skulle have XL, og jeg er kun 176cm. Det var 2 numre for store. Det er jo hvad der sker.

Naturlig Atlet ããã®åç
God service og produkter af hÞjâŠ
God service og produkter af hÞj kvalitet ðªð€©

supergod service
supergod service
lÊkker kvalitet
god pasform - også til os 80-årige motionister.....

5/5 stjerner!
5/5 stjerner!
Rigtig god service og hurtigt svar! Jeg fik svar efter 7 min.
Deres tÞj er 10/10. Rigtig flot og god kvalitet.

Naturlig Atlet ããã®åç
God professionel service i butikken ogâŠ
God professionel service i butikken og på hjemmesiden.
Kvalitets tÞj der er bedre end top brands ððª

Bare 3 bois med den fedeste energi
Anton, Mathias og Oliver formår at skabe noget unikt indenfor trÊningstÞj. Ikke nok med at deres produkter spiller maks og at kvaliteten er i orden, så er de nogle gode gutter med en kÊmpe sans for service. I Þvrigt er deres straps en kÊmpe anbefaling <3

Excellent quality clothes
Excellent quality clothes, but more importantly for me - you guys are doing something amazing for natural bodybuilding in Denmark!

Naturlig Atlet ããã®åç
Jeg har handlet flere gange hosâŠ
Jeg har handlet flere gange hos Naturlig Atlet, altid god service og hurtigt levering. Skal helt klart kÞbe mere fremadrettet

Pris er kvalitet
Har bÃ¥de bukser og t-shirts derfra og min kÊreste ogsÃ¥ samt shorts, og man kan virkelig mÊrke at de gÃ¥r sindygt meget op i kvaliteten, sÃ¥ selvom produkterne ligger i den hÞje prisklasse hÞre kvaliteten med dertil, vil helt klart anbefale naturlig atlets produkter til alle der har muligheden og alle der ser en mening med at pris er kvalitetð

Naturlig Atlet ããã®åç
Bedste shorts jeg nogensinde harâŠ
Bedste shorts jeg nogensinde har prÞvet! Hurtig og fremragende service âš

Naturlig Atlet ããã®åç
Nemt og hurtigt, god kvalitet
Nem hurtig at bestille fra hjemmesiden. Hurtig levering. Fantastisk materiel sport-bh er lavet i, med en super pasform.